VIIMEINEN VIIKKO

14/05/2013

fuengirola

Tuntuu uskomattomattomalta miten kolme viikkoa on mennyt näin nopeasti. Sen verran on kuitenkin reissumme jo kestänyt ja reilun viikon viikon päästä palaammekin jo takaisin kotiin! Tosi paljon olemme kaikenlaista tehneet ja nähneet, ajattelinkin koota jonkinlaisen matkakatsauksen, joka voisi olla hyödyllinnen tänne päin lasten kanssa matkaaville. Kiinnostaisiko sellainen?

Kaiken tekemisen ja auringon keskellä ei bloggaamiselle ole jäänyt paljoakaan aikaa, suosittelenkin seuraamaan meitä myös Instragramin sekä facebookin puolella, joihin päivittäin jotain päivittelen.

Suomessakin on kuulemma ollut aurinkoa ja lämpöä, olisipa ihana palata suoraan sinne kesään.


4 Responses to “VIIMEINEN VIIKKO”

  1. viiru sanoo:

    Ihanan mittaisen irtioton olette saaneet arjesta ja hyvää jäljellä vielä viikko:) Nauttikaa täysillä!

  2. RR sanoo:

    Mulla kiinnostais tietää miten teillä pojat on suhtautunu siihen, ettei oo isää nähneet vähään aikaan? Onko oireilleet ikävää mitenkään? Oma mies on nääs lähössä reissuun, mutta onko se sitte eri olla ite reissussa lasten kanssa.. Mukavaa loppulomaa teille:)

    • Meillä on mennyt kyllä tosi hyvin! Kaapon kanssa juteltiin jo pitkään ennen matkaa että ollaan pitkään poissa ja hän on tuntunut hyvin sisäistäneen asian. Jonkun verran kikkuisempia ja ”hankalampia” ovat välillä tuntuneen olevan, tosin myös voi johtua sitä että on yksin vastuussa + Elvis on tehnyt hampaita, Kaapo ei nukkunut päikkäreitään yms. Skype puheluita ollaan soiteltu. Toivottavsti teilläkin menee pitkä erossa oloaika hyvin 🙂 !
      ja kiitos!

Kommentoi