VIRVOTTU JA VARVOTTU

24/03/2013

pääsi 036pääsi 025 pääsi 060 pääsi 077pääsiäiskuvia

Tänään mekin olemme käyneet virpomassa. Ja ihan ensimmäistä kertaa. Edellisvuosina on aina ollut jotain muuta. Kävimme muutamilla tutuilla naapureilla, ja voi kuinka Kaapoa silti jännitti. Jännityksestä huolimatta kaikilla oli hauskaa ja herkkusaalis oli valtava.

Nyt olen ihan pulassa noiden suklaiden ja karkkien kanssa. Niiden lisäksi meillä on kulho muille virpojille varattuja suklaamunia. Äiti joutuu kai uhrautumaan, eihän lapsille voi noin paljon herkkuja antaa!

Huomenna me lähdetään laivalle, tai kuten Kaapo sanoo: Heviristeilylle! Siellä nimittäin esintyy Hevisaurus! Tätä on kuulkaas odotettu! Mukaan Siljan tarjoamalle Muksumaanantai-nimiselle risteilylle Tukholmaan lähtee myös Elsa poikansa kanssa. Joten tästä reissusta tulette vielä varmasti kuulemaan enemmän!

Minulla olisi vielä muutama postaus odottamassa, mutta nähtäväksi jää ehdinkö niitä julkaisemaan ennen huomista lähtöä. Jos en, niin keskiviikkoon!

Niin ja tänään kellon löydessä puolenyön päättyy myös mahtava Nokian kumisaapas arvonta!! Käykäähän nyt vielä viimeisetkin osallistumassa!


5 Responses to “VIRVOTTU JA VARVOTTU”

  1. annimari sanoo:

    Ihaniä pääsiäispoikia siellä 🙂

    Hyvää risteilyä teille, have fun 🙂

  2. Karoliina sanoo:

    Voi mikä pikkukisu!
    Jos ensi vuonna mekin käytäisiin isovanhemmilla edes virpomassa.
    1-v sankarin kanssa pelkästään ei vielä oikein kannattanut.

    Huippua risteilyreissua!

    http://www.lily.fi/palsta/ilman-sinua-olen-lyijya

    • 🙂 niinpä, ihan pikkuisen kanssa joutuu vanhemmat varmaan lopulta vipojiksi. Kaapoakin jännitti niin, ehkä ensi vuonna uskaltaa jo olla reippaampi 🙂

  3. klikklik sanoo:

    hei postauksien jemmaaja! niit hyvii juttui tiskiin nyt!

Kommentoi