YLÄ -JA ALAPÄÄ

23/01/2013

Sain jokin aika sitten Crocsilta talvikengät. Näillä kelpaa tepastella -20 pakkasella ja pitokin on hyvä. Kaapolla on ollut myös samat kengät, harmailla pohjilla, koko talven käytössä. En siis edellenkään ole päässyt siitä, että lasten kanssa tekstiilisamistelu on mielestäni hauskaa. Eikä edes noloa.

Yläpäässä minulla on ollut myös usein lapseni pipo, nutturan kanssa toimii paremmin tuo vuosikausia vanha panta. Samoin huivi on muistaakseni joululahja kolmen tai neljän vuoden takaa.


10 Responses to “YLÄ -JA ALAPÄÄ”

  1. Taikinanaama sanoo:

    Noi kengät on kivat!

  2. JohannaK sanoo:

    Voi, noi Crocsin kengät on huippuja…haluais itsekki. Ihmiset luulee usein et crocsit on vaan kaikki ne muoviläpsykät….mutta eipäs ookkaan 😉
    Pakko todeta täs et sulle sopii mielettömän hyvin otsatukka <3 Terkkuja!

    • Ne on, tosi hyvät jalassa ja nää ihan mielettömän lämpimät. Vinkkinä että Cricsilla on nyt -60% ale…
      Ja kiitos<3 ! (kai, kun tässä kuvassa ei otsis näy :D)

  3. White sanoo:

    Oot kyllä tosi kaunis! Ja mistä noin hienon värisiä pöksyjä on löytynyt? Crocsitkin on hienot, oon ihaillu uusia kumppareita 🙂

  4. mutta miksi meidän k:n crocsit ei pysy jalassa? 🙁 🙁 kysyy teneriffan matkaaja harkiten uusien sandaalien ostoa kun kokoajan ne on tippunut jonnekin!

    • Eikö! Onko ne liian suuret? Niissä perusmallisissa sandaaleissa on kyllä ehkä sellainen huono puoli, että lapsella joku heiluttelee jatkoja ja kaatuilee, konttailee ei siis vain kävele, niin ne lähtee helposti. Sitten on sellainen toinen, saman näköinen malli jossa kireämpi se takahihna. Olishan se kiva että kengät pysyisi jaloissa.

  5. Milla sanoo:

    Voi kun kivat kengät ! :] Jotkut ton tyyppiset ois kyllä huippukivat. 🙂

Kommentoi