HYVÄN MIELEN KYLÄILY

13/01/2013

mini rodini talvihaalarit

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, olimme eilen kylässä Hunajaista-blogin Riikalla. Kaapo ja kyläpaikan Siiri aloittivat leikit heti sisälle tultuamme ja päivän aikana tutkittiin varmaan talon jokaikinen lelu, mahtuipa lasten päivään myös ainakin askartelua, maalaamista, nukketeatteria, lukemista, piilosta, ulkoilua ja valotikkujen tutkimista pimeässä.

Olin tosi iloinen kun pääsin tapaamaan Riikkaa pitkästä aikaa. Ja Riikan miestä myös! Heillä on todella kauniissa kodissaan ihana, hauska ja rento tunnelma. Usein kuvissa kaikki näyttää aina vähän hiennommalta, mutta tuolla oli kaikki yhtä ihanaa kuin mitä blogin kautta välittyy. Ja aurinko paistoi. Hullaannuimme siitä täysin, ”kato mikä valo, hieno varjo, mahtava valo, ihanaa ihanaa ihanaa”. Hanki kimmellsi ja kävimme vielä katsomassa päivän viimeiset säteet peppumäessä.

Todellinen hyvän mielen kyläily. Terapiaa suorastaan. Ihanaa seuraa ja vieraanvaraisuutta. Kiitos. Taas kerran pitää kiitellä sitä, mitä kaikkea hienoa tämä blogi on tunut tullessaan. Kuten uusia ystäviä. Kaapo sanoi heti aamulla herättyään: mennään Siirille kylään nyt heti!


14 Responses to “HYVÄN MIELEN KYLÄILY”

  1. Oi, ihanat kuvat <3 tänään ei paistanut aurinko, mutta eilisestä riitti virtaa myös tällekin päivälle…Siiri pulikoi altaassa parhaillaan 😀 ihana Kaapo, ootte tervetulleita koska vain uudestaan! Mennään seuraavalla kerralla Kahvila Leivintupaan pannareille!

  2. Kaisa sanoo:

    Katoinkin, että hetkinen… tutun näköisiä kuvia. 🙂 Hyvän mielen postaus oli tämä!

  3. Tessa sanoo:

    Niin kaunis koti! Ja ihanat kuvat.

  4. Noel sanoo:

    Tää oli kyllä niin hyvän mielen postaus 🙂

  5. Riikan koti on vaan aivan ihana ja ihanalta vaikuttaa Riikkakin, ihania ootte kaikki! Hyvä mieli :—-)

  6. Lillian sanoo:

    I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.

  7. ??????? sanoo:

    This is a nice post!

  8. Voi eksyin tänne kun katselin kuvahaun kautta mitä löytyy hunajaista-hakusanalla…ihanat kuvat jälkeenpäin vielä ihanampia ♥

Kommentoi