AAMUPALA KUIN JÄLKIRUOKA

6/01/2013

Viime kesän jäisiä mustikoita, turkkilaista jogurttia ja hunajaa. Herkullinen aamupala, joka on oman mittapuuni mukaani myös ihan terveellinen. Sopii hyvin, aamupalan lisäksi, välipalaksi tai jälkkäriksi. Kesällä ihanaa tuoreiden mansikoiden kanssa.

Lapsetkin, etenkin Elvis tykkää myös tästä paljon. Ja auta armias jos se näkee mun syövän tätä, kun hänellä itsellään on lautasella kaurapuuroa. Pitää syödä siis salaa.


31 Responses to “AAMUPALA KUIN JÄLKIRUOKA”

  1. Siilis sanoo:

    Meillä ei lapset muuta jogua syökään ku turkkilaista marjojen tai hedelmien kera + tarvittaessa hunajaa vähän 🙂 Enkä minäkään kyllä. NAM!

  2. Kaisa sanoo:

    Täysin samanlaista aamupalaa nauttii meidänkin perhe usein! 🙂 päälle vielä siemeniä ja välillä luomumysliä. Kiitos Minttu ihanasta blogistasi! Tämä kotiäiti käy päivittäin täällä lukemassa. Kuvat ilahduttaa ja jutut kiinnostaa. 🙂

  3. Henna sanoo:

    Siis miksimiksi en ole älynnyt tarjota turkkilaista jogurttia vuoden ikäiselleni?? Kiitos siis tästä postauksesta, kuulostaa niin hyvältä ja tuon hunajayhdistelmän taidan jättää myös pojalta salaiseksi herkukseni 8)

    • Joo, kannattaa pitää poika erossa siitä herkusta niin kauan kuin se vain on mahdollista ;-D !! Nim. Lapseni nuoli tänään hunajaa suoraan purkista..

  4. Taikinanaama sanoo:

    Sairaan hyvän näköstä!!!! Aloin heti huutamaan Miettiselle, että meillekin pitää ostaa turkkilaista, eikä mitään lurujugurttia!

  5. unae sanoo:

    Ooh, partaäijä-jogurtti on nannaa. Kannattaa kokeilla myös kreikkalaista jogurttia, sanoisin että se on vielä hitusen parempaa kuin turkkilainen, jos se nyt on ylipäätään mahdollista.

  6. Sara. sanoo:

    mä söin ihan kamalan pitkään joka aamu omenaa ja baanania pilkottuna turkkilaisen kanssa ja vähän mysliä päälle. tais mennä vähän överiksi, koska nyt puuro maistuu taas niin taivaalliselta.

  7. Tessa sanoo:

    En oo koskaan maistanut-vois kokeilla:)

  8. EAF sanoo:

    Mä syön kans usein turkkilaista jogurttia jäisten mustikoiden kanssa, mutta ei oo tullu mieleen makeuttaa sitä hunajalla. Kiitos siis vinkistä! 🙂 Lapsista tää herkku maistuu meillä ainoastaan 2-vuotiaalle 🙂

    • Eipä kestä, tosi herkkua! Ja näyttää ihan herkusla jota söin raskausaikana paljon, eli marjoja, vaniljajaäätelöä ja kinuskikastiketta.. 😀 Voi ainakin haaveilla.

  9. Ehehe, sama pöytäliina ja lasipullo ku mun uusimmassa postauksessa. Vitsit me ollaan uniikkeja 😀 (söin aamupalaksi pitsaa..)

  10. Mimmu sanoo:

    Sama herkku vuorottelee meilläkin kaurapuuron kanssa niin aamiaisella kuin iltapalallakin. Nam!

  11. Marluska sanoo:

    Itse herkuttelen ryskjugurtilla (joka tosin tuntuu häviävän kaupoista) kera hunajan ja pakastemansikoiden. Mansikat vielä survottuna niin aijai mitä herkkua! Useimmiten laitan pakkaseen vielä niin toimii loistavasti jäden korvikkeena.

  12. MiaMatleena sanoo:

    Oletko kokeillut turkkilaista jogurttia+puolikas banaani+mysliä+hunajaa? Taivallista ja helppoa! 🙂

  13. ode sanoo:

    turkkilaisen ja kreikkalaisen suurkuluttajalle toi rysk oli ihana uutuus jokin aika sitten, mutta ei meinaa löytyä nyt mistään..?.! jos osuu eteen niin suosittelen! omasta mielestäni vielä parempaa kuin turkkilainen/kreikkalainen

    • Joo, se on aivan ihanaa. Laitoin sitä sykysllä täytekakkjen väliin marjojen ja vaniljasokerin kanssa. Oli taivaallista 😀 ! Meidän lähikaupoissa sitä ei vain ikinä ole ollutkaan, cittarista ostin.

  14. Tarkkasilmä sanoo:

    Tuo olis niin hyvää!
    Oon nyt pari päivää vetänyt köyhempää versiota, maustamaton jogurtti ja hunajan tilalla sokeri.. Josko ens kerralla kaupasta tulis jo hunajaa taas, ja jopa tuota turkkilaista? Nam nam!

  15. Kaisa sanoo:

    Ah, lisää tämmösiä terveysruokakuvia. 8] Koitan inspiroitua..

  16. elli sanoo:

    Hei! Nam, miten herkulliselta jogurtti-marjasekoitukset kuulostaa! Mikä ihana muki tuolla lautasen takana pilkistää? Kiitos kivasta blogistasi:)

Kommentoi