VIELÄ 2012

2/01/2013

Halusin vielä palata viime vuoteen pian jo perinteeksi muodostuneen vuosikatselmuksen merkeissä. Ollaan muutaman kaverin kanssa puhuttu ja mietetty että mikä oli vuoden 2012 kohokohta. Viime vuoteen on mahtanut paljon hyvää ja iloja, mutta myös suuria suruja ja huolia. Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä vuosi takana, johon mahtuu kaikenlaista, mutta yksittäistä kohokohtaa on vaikea sanoa. Olin kuitenkin ensimmäistä kertaa kokonaisen vuoden kahden lapsen äiti. Siinä on jo aikalailla.

TAMMIKUUssa saatiin etelään ensilumi, äänestettiin uutta presidenttiä ja haaveiltiin materiasta. Pojat olivat aika paljon kipeinä ja Elvis ei enään ollut ihan pieni vauva. Lempipostaukset: 3KK, JÄRJESTYS!, HYVIÄ UNIA RIIPPUKEINUSSA.

HELMIKUUssa aloitin uuden teatteriharrastuksen, elämä kahden lapsen kanssa alkoi tuntua päivä päiältä helpommalta, oli laskiainen, rakas koirani kuoli, meitä kuvattiin Hesariin, oli ystävänpäivä, käytiin Lappeenrannassa häissä, vaikka minkälaista menoa ja meninkiä mahtui tuohon kuuhun. Toista kuukautta kestänyt ostolakkokin sujui yllättävän hyvin. Lempipostaukset: M♥J, HESARISTA HUOMENTA, VAUVAKORU.

MAALISKUUssa aiheutin kuumia tunteita ja jeesuskeskustelua surullisen kuuluisalla pakana-postauksellani, teatterimme esitykset alkoivat,  pojat sairastelivat paljon. Kuukauteen mahtui paljon kivoja, arkisia asioita ja tekemisiä. Lempipostaukset: KASARIPEITTO, PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI, PUISTOMAMMAT,  VAUVAN VILLA-ASU, VAUVOJEN VÄRIKYLPY.

HUHTIKUUssa oltiin jo tosi lähellä kesää, loppukuusta kuljettiin jo nilkat paljaina ja syötiin jäätelöä puistossa. Kuuhun mahtui myös joka vuotiset lapsimessut, elämäni ensimmäinen sammas, hullut päivät pääsiäinen ja paljon ulkoilua. Meillä kaikilla oli samaan aikaan myös sama antibiottikuuri. Elvis täytti puoli vuotta ja maistoi ekaa kertaa kiinteitä. Lempipostaukset: YHDEN LAPSEN KANSSA, PUOLI VUOTTA TÄYSIMETYSTÄ, SYÖTTÖTUOLIN PEHMUSTE,  LAPSET EMMASSA.

TOUKOKUUssa uskallettiin jo Stadikalle uimaan, käytiin Lintsillä, puistoiltiin paljon ja tavattiin kavereita. Oli Ravintolapäivää, kirppistä, Marimekon tehdaskierrosta, korvatulehdusta, parvekehengailua ja lisää jäätelöä. Lempipostaukset: JOTAIN VIHREÄÄ, PYÖRÄ, KESÄPARTSI, TUOTEPERHE, TURVAVYÖ.

KESÄKUUssa nautitiin kaupungin tarjoamasta puistoruokailusta ja ylipäätään oltiin tosi paljon ulkona ja puistoissa. Aurinkoisten muistojen lisäksi muistan suuren hädän ja huolen kun isäni sairastui vakavasti. Olin pääroolissa hauskassa lastennäytelmässä ja leikkasin Kaapon tukan vähän liian lyhyeksi. Lempipostaukset NO KYLLÄ SE KASVAA, KESKIKESÄ, TAIKAA PEIKKOMETSÄSSÄ , PUISTORUOKAILU.

HEINÄKUUssa harrastettiin maakuntamatkailua. Käytiin ainakin Tampereella, Ikaalisissa ja Turussa. Edelleen nautittiin kesästä ja lämmöstä. Oli festareita, kirppareita, puistokonsertteja ja Helsinkiretkiä. Ja uusi otsatukka. Lempipostaukset 9 KUUKAUTTA, KESÄPUUHIA, SKIDIT FESTARIT, VELJEKSET.

ELOKUU koitti ja taas mentiin. Aloiteltiin unikoulua, juhlittiin kavereita, vietin yksin kotona tyttöjenviikoloppua, sirottelimme vihdoin koiramme tuhkat ja valmistauduimme tulevaan välikauteen. Lempipostaukset: (KOTI)ÄIDIN VÄLIKAUSI, IHANA IHANA, LÄTSÄT, ELÄINTARHAN SKEITTIPUISTO.

SYYSKUU on meidän synttärikuu. Hurjan synttärihulinan keskellä unikoulu jatkui ja Kaapo aloitti kerhon. Lempipostaukset: UNIKOULU, KERHOLAINEN, IKÄKRIISITÖN, KAAPON VÄLIKAUSI.

LOKAKUUssa tehtiin blogipastaa, saatiin ekan kerran kunnolla lunta maahan, sisusteltiin lastenhuonetta ja taisteltiin flunssaa vastaan. Linnanmäki meni kiinni, Elvis täytti vuoden, Kallion kirjasto 150, Kaapon korvat putkitettiin, minä kävin Tampereella. Lempipostaukset: KOKO PERHEEN SOPPA, VUOSI SITTEN, ISO BLOGIMATTO, SYNTTÄRIT.

MARRASKUUssakin tehtiin vaikka mitä. Oli pimeää, kylmää ja välillä aika väsyttävää. Kirkasvalolamppu kaivettiin kätköistä ja odoteltiin lunta. Sitäkin lopulta saatiin oikein kunnolla marraskuun viimeisenä. Kuukauteen mahtui ainakin Marimekon kuvaukset, Halloweenjuhlat, lasten työpaja ja paljon arkista aherrusta. Lempipostaukset: VAUVASTA RIIVIÖKSI, UUSI VANHA PARKKITALO, VAIHE nro, 5868765, MUN OMA, TAITEILEVAT VELJEKSET.

JOULUkuussa tietysti odotettiin joulua. Käytiin kerhon ja muskarin joulujuhlissa, puhuttiin joulupukista ja askarreltiin jouluikkunaa olkkariin. Lempipostaukset: HAIKEANA JA INNOSTUNEENA, RATTAAT LUMESSA, ÄITIIII, LASTEN LIHAPULLAT.


6 Responses to “VIELÄ 2012”

 1. ulrikah sanoo:

  Tosi kiva muistelo vuodesta 2012. Toivottavasti vuosi 2013 tuo mukanaan yhtä lailla hyvää!

 2. Valeäiti sanoo:

  Kääks mä olin niin unohtanut päivittää sun osoitteen (enkä osaa sitä varmaan tehdäkään) ja ihmettelinkin mihin ootte hävinny 😀

  Sitä tulin nyt tähän postaukseen kommentoimaan, että E näki ton kuvan susta ja kaaposta (sulla punainen takki) ja huomasi heti ”kaapo ja minttu”. En voi tajuta, että se tunnisti teidät siitä minkuvasta (kännykästä!) talvivermeissä kun nenät suunnileen vaan näkyy 🙂 täällä siis kovasti odotellaan jälleennäkemistä, kunhan nää vatsataudit on selätetty 🙂

  • Voi pikkuista E:tä <3 ihana ja terkkuja!!!! Nähdään heti kun teistä tuntuu, ihan järkky tauti ja tarttuu pitkään :/
   Mutta joo, täällä ollaan 😀 !

   • Valeäiti sanoo:

    No nyt mä taas muistan teidät ja osaan tulla tänne 🙂 Pistin sitten muistaen vähän enemmänkin, ja heitin sulle taas haasteen. Sori. Voi olla vastaamatta jos postausjono on jo pitkä 🙂

    • Aaah kiva. ja kiitos haasteteesta… Olen TODELLA huono vastaamaan niihin, vaikka ovatkin aina kivoja saada. Niitä onkin aaika monta vastausta odottamassa, yksi taitaa olla sultakin joku vanha.. 😀 Yritettään!

Kommentoi