HAALAREISSA

18/12/2012

Ymmärrän täysin miksi kolmen nuoren miehen krapula-aamuna kehitelty vaatekappale sai nopeasti suuren suosion ympäri maailman. Kaikki kävi nopeasti, ensin ommeltiin yhteen verkkarit ja huppari. Huomattiin että asu vaati vetoketjun. Ommeltiin prototyyppi. Kaikki kaveritkin tahtoivat sellaisen. Yhden kaverin kaveri oli suosittu bloggari joka sai yhden kappaleen käsiinsä ja pian puoli Norjaa oli tilaamassa haalareita. OnePiecen perustajat Thomas, Henrik ja Knut pistivät tuotannon nopeasti pyörimään ja haalarit levisivät maailmalle.

Ehkä muistatte, kun kerroin jokin aika sitten tavanneeni yhden Onepiecen perustajista, Thomaksen. Oli tosi mielenkiintoista kuulla suoraan perustajalta ja suunnittelijalta OnePiecen tarina ja mitä kaikkea perustamisesta on tapahtunut tähän päivään ja mitä mahdollisesti on tulossa ja haaveissa. Onepiece on muutamassa vuodessa saavuttanut hurjasti, he ovat hyödyntäneet hyvin sosiaalista mediaa ja saaneet myös sitä kautta paljon näkyvyyttä. Kuten nyt tässäkin. On hienoa että naapurimaan nuoret suunnittelijat ja yrittäjät ovat menestyneet niin hienosti. OnePiece on aito ja alkuperäinen ja nopean suosion jälkeen vastaavia aikuisten potkupukuja on saanut ostaa monesta muustakin paikasta. Tämäkin todistaa osaltaan sen että haalari vaatekappaleena, siis aikuistenkin kaapissa, on vain jotain sellaista mitä sieltä on aiemmin puuttunut.

Me saimme Kaapon kanssa myös omat haalarimme. Olin aiemmin luvannut, ettei minua nähdä kodin ulkopuolella haalari päällä. Ja joo ei, meillä ei ole kotona lunta. Kävin minä muutama viikko sitten myös hakemassa K:n kerhosta Lassen onepiece päälläni. Eihän tuo ole nykyisin sen kummempi kuin verkkaritkaan. No, verkkareissa en menisi kaupungille, joten en tuossakaan. Mutta sen verran höllään, että jos näette joskus Alppilan Alepassa lilan hahmon, se saatan olla minä. Lapsillehan taas noi haalarit ovat aivan ihania myös kodin ulkopuolella. Ainakin poikalapsilla toimivat hyvin käytännössäkin.

Meidän haalarit ovat tosi mukavat ja pehmoiset. Materiaali näissä on näissä sellaista aika normaalin paksuista collegekangasta (puuvillaa). Haalari on ihana vetää päälle olo-asuksi, saunan jälkeen tai viluisena vaikka yöpuvuksi. Meidän haalarimme eivät siis oikeasti sovellu lumessa leikkimiseen, mutta OnePieceltä löytyy siihenkin sopiva, superlämpöinen teddyfleece haalari. Sellainen voisi olla tosi hauska vaikka pulkkamäessä.

Aiempaan Onepiece postaukseeni tulikin joitain kommentteja, että voisiko pukeutua itse haalariin vai ei. Ilman mainostamista haluan vaan sanoa niille ehdottomille Ei haalarille -ihmisille että antakaa sille mahdollisuus. Käykää vaikka sovittamassa ja sanokaa sitten uudestaan. Eihän se välttämättä ole täydellisen imarteleva, mutta kuuluuko oloasun nyt ollakaan? Itse taidan pukeutua omaan haalariini (melkein) koko joulun.


18 Responses to “HAALAREISSA”

  1. Anonymous sanoo:

    Mutta se wc:ssä käyminen. Mä ainakin paleltuisin jos pitäis koko yläkroppakin riisua. Muuten vois ollakin kiva kotiasu!

    • essi sanoo:

      Eihän sitä tarvitse ylhäältä avata, vetskarin kun pystyy avaamaan myös alhaalta eli ei tarvitse riisua yläkroppaa paljaaksi, joutuu vaan vähän enemmän taiteilemaan. :—-D

      Mutta tuo haalari on ehkä oikeasti maailman ihanin oloasu! Itseltä löytyy harmaana, mutta nyt kyllä tuo lila himottelisi kovasti. Haluan uuden! <3

    • Anonymous sanoo:

      Ai se onnistuu alakauttakin! Sit pitää harkita:D

    • Essi, mitä ihmettä, miten sä sen teet !? 😀 <3
      Mutta ei sitä onneksi nyt niiiin usein tule vessassa rampattua että se yläosan riiuminen hirveästi häiritsisi.

  2. Taikinanaama sanoo:

    En anna mahdollisuutta. Joku ylpeys on vielä jäljellä. Näin prismassa vanhemmalla rouvalla pastellivärisen haalarin ja ei. En suostu edes puhumaan tästä.

  3. Taikinanaama sanoo:

    Tai no ok, synnytyssairaalassa ehkä voisin pitää. Ja jouluna.

  4. Mama D sanoo:

    Voi kun te naytatte suloisilta. Itse periaatteessa tykkaan tosta onepiecesta, mutta sen riisuminen jokaisella vessareissulla ei houkuttele. Samaa just mietin pikkuselle, etta miten se vasta pontolle opetelleena osais sen haalarit nopeasti ottaa aina pois?

  5. kottarainen sanoo:

    Mä just omalla tontillani postasin samasta aiheesta ja myönsin avoimesti siirtyneeni wtf-vaiheesta siihen pisteeseen, etten haluaisi ottaa tätä ollenkaan pois. Kirjoitan tätäkin kommenttia haalari päällä, enpä olisi ennen uskonut. 😀

    Ja pssst, siellä mainitulla allekirjoittaneen tontilla myös alekoodi jos jäi kutkuttamaan. 😀

  6. Henna Hay sanoo:

    Pakko ehkä kommentoida ekaa kertaa.
    Yksi: Sinä olet mielettömän kaunis nainen! Kaksi: Söpöjä kuvia! Kolme: Minullakin on juuri ostettu semmoinen harmaa halpishaalari, joka meni ensimmäisenä päivänä haaroista rikki! Neljä: Blogisi on ihanan elinvoimainen! (Jos niin voi sanoa)

  7. Jaanh sanoo:

    Yritin säästää ja ostin halpisversion, rakastuin ja nyt vetoketju meni rikki 2 kuukauden käytön jälkeen. Raskiskohan tilata tollasen iha oikeen. Paras asu kotiäidille ja meijjän 1-vuotia tyttökin on söppänä omissaan. 🙂

    • Höh! Tästä ei varmasti mene vetskari ainakaan rikki, sen verran paksu on 😀 ! Ja tosiaan tuolla Kottaraisen blogissa -15% alekoodi ja onepiecellä oma kamppis 4 haalari kolmen hinnalla, huomenna kun tilaa ehtii niiden mukaan vielä pukinkonttiikin ;D

  8. Veera sanoo:

    Toi Kaapon haalari on aivan ihana! Lämminhenkistä joulua teidän perheelle.

  9. Hanna sanoo:

    Mulla on iskenyt haalarihimo!! Pakko saada 🙂

Kommentoi