LASTENJUHLAT

19/10/2012

Viime launataina Design Forumissa vietettiin lastenjuhlia. Ohjelmassa oli ikkunan koristelua, karkkitehtuuri-työpaja, taikuri sekä Kapun Metsä -pelin testausta. Juhlat liittyivät jo aimmin postaamaani Kids / Lapset shop in shopeihin.

Kaapoa pyydettiiin myös RAWR Magazinen järjestämään pop-up hiussalonkiin, jossa hiusstailisti Renee Baker loihti pienille minikampauksia. Takatukka lähti. Viimeisestä kuvasta ((c) Daniela Talvitie) huolimatta K oli tyytyväinen uuteen stailiinsa.

Jos tililtä sattuu löytyymään ihan liikaa rahaa, susoittelen etenkin tyttölasten vanhempia suuntaamaan Erottajankatu seiskaan. Lasten shopit ovat pystyssä vielä 10.11 saakka. Lastenvaatteita myynnissä mm BANGBANG Copenhagenilta, Mini Rodinilta, Aarrekidilta ja IvanaHelsingiltä. 


2 Responses to “LASTENJUHLAT”

  1. Ripu sanoo:

    Ihana tuo Kaapon tukka! Me oltiin viime lauantaina tuolla myös. Äitikin kauhoi noita englanninlakuja suuhunsa… Ja RAWR:n pop up shop – ounou. Aivan ihania juttuja, ja tosiaan vie äiskien sydämet. P.S. BANG BANG CPH:llä oli myös makeita raitoja pojillekin..

  2. Tiinakaisa sanoo:

    Voi mua harmituttaa, kun ei ehditty tuonne vaikka oltiin Helsingissä! Kivalta näyttää ja täytyy koittaa käydä siellä kaupalla sitten vaan.

Kommentoi