PARAS HAALARI SYKSYYN

22/08/2012
Lähes kolmivuotisen äitiysurani aikana olen todennut Polarn O. Pyretin ulkovaatteet ihan parhaiksi. Monenlaisia vaatteita on ehditty jo testaamaan, mutta nämä nousevat ykkösiski aina niin laadun kuin ulkonäkönsä puolestakin. Popilta löytyy paljon erilaisia ulkovaatteita, mutta niissä kaikissa yhdistyy toimivuus ja kestävyys. Juuri sitä lasten ulkovaatteilta haluankin.
Tykkään popin talvihaalareista myös, mutta etenkin näistä kuorivaatteista. Elviksellä on syksyksi omaan makuuni sopivan yksinkertainen ja raikas sininen haalari irroitettavalla fleecevuorella. Haalari on mukavaa hengittävää kangasta. Ja se kestää kulutusta älyttömän hyvin. Kestävyydestä kertoo mm se että Kaapolla käytössä olevat popin vk-housut ovat olleet ennen häntä kahdella lapsella käytössä ja pääsevät taas keväällä Elviksen käyttöön. On kiva että ne kestävät lapselta toiselle ja ne saa helposti kiertoon kun niitä ei enään tarvitse. Popin vaatteilla onkin myös näistä syistä hyvä jälleenmyyntiarvo.
Ulkovaatteet ovat todella vedenkestäviä. Sadesäällä ei erillisiä kuravaatteita tarvitse. Olemme testaneet ne niin rankkasateessa, lätäkössä uimalla ja suoran suihkunkin alla. Ei mene vesi läpi! Haalareissa ja takeissa on toimivat tarranauhat ranteissa sekä lahkeissa tai kumilenksut jottei vesi ja hiekka pääse helposti sisään. Kangas itsessään on myös hyvin tuulenpitävä ja yhdistettynä windfleeceen pysyy lapsi lämpöisenä kovemmasakin hyytävässä merituulessa.
Haalareiden mitoituksesa sen verran että nämä haalarit joissa irroitettava fleece ovat vähän pienenmpiä kuin normaalisti. Ilman fleeceä eroa ei oikeastaan huomaa, mutta fleecen kanssa koko pienenee yhdellä. Eli kannattaa ottaa vähän suurempi koko. Tavalliset kuorihaalarit vastaavat hyvin kokoaan ja niitä löytyy joka koossa ja monessa värissä.
Itseltänikin löytyy popin musta parkatakki jossa on kaikki samat ominaisuudet kuin lastenkin kuorivaatteissa. Minulla ei ole siitä kuin pelkkää hyvää sanottavaa. Ja se näyttääkin kivalta!
Kaksiosaisista kuorivaatteista ja windfleeceista voin kertoa ennenmän kunhan saan isomman mallin vaatteineen takaisin kotiin mökiltä. Kaapo lähti siis tänäaamuna muutamaksi yöski isomumminsa luokse mökille, toiottavasti palaa kotiin suuren vadelmasaaliin kanssa.
Elviksen haalari on muuten ostettu alkuvuodesta popin outletista falmingosta -50% alesta, lapaset popin turun outletistä, pipo Kaapon vanha ja kumisaappaat saatu Crocsilta.

Minkäslaisia varusteita teiltä löytyy syksyksi lapsille? Entäs itselle (puistoiluun)? Ovatko popin ulkovaattet tuttuja tai mitä muita merkkejä teiltä löytyy?

Minttu


40 Responses to “PARAS HAALARI SYKSYYN”

  1. Unknown sanoo:

    Ihania ja varmasti laadukkaita, mutta hankinta hinta on liian kallis. Käytettyjenkin P.O.P vaatteiden hinta on kalliimpi kuin uusien vaikkapa lindexiltä.

    Meillä on syksyksi pienemmälle, käytettynä ostettu T2H puku ja isommalle urheiluliikkeestä tarjouksesta ostettu Everestin puku..

    • Totta. Lindexin ulkovaatteista ei muuten meillä olekkaan kokemusta, onko ne hyviä? Popeissa on se hyvä että niistä saa tosi hyvin rahat takaisin vaikka olisi monta lasta käyttänyt. Toisin kuin vaikka Lindexin vaatteista. Tykkään että tavarat ja vaatteet kiertää. Olen esim saanut saman hinnan takaksin millä olen käytettynä vuotta aiemmin ostanut.

    • Tuuli sanoo:

      Hei! missä kaupasta noita molo kidsin vaatteita myydään? Kiitos tiedosta. T.Tuuli

  2. jope sanoo:

    syyspuvut meillä on ollu jonathan tähti,lindexin fix ja everestin puku ja kaikista on oikeestaan vaan hyvää sanottavaa kestäny vesilätäköt ja suihkun varsinki jonathan oli ihan paras ja parasta oli siinä hinta 20e alesta ja käytettiin 2 vai 3 kautta sitä ja jäi vielä pikkuveikallekkin tosi hyväkuntosena! talvivaatteissa meillä on aina ollu ticketin puku joka on myös loistava ja saanu kivaan hintaan huutonetistä(uutena).popin haalareita ja vaatteita oon monesti ihaillu mut hinnat on ihan karseita,hui! onko flamingossa siis popin outlet??pitäiski kävästä jos löytäs jotain kohtuuhintasta..

    • Vau, no siinä on ollut loistava hinta/laatusuhde! Flamisgossa on muutaman kerran järjestetty popin outlet tapahtuma, jatkossa kuulemma jossain muualla pohjosemmassa. Mutta Turusta löytyy outlet joka arkisin auki!

  3. Miima sanoo:

    Meillä oli pojalla viime syksynä vähän aikaa Po.pin haalari käytössä, ja se oli ihan raivostuttava, kun malli ei vaan istunut lapselle ollenkaan! Haara lökötti, ja silti lahkeet oli liian lyhyet esim. pyöräilyyn, keinulaudalle yms missä haara menee kohdilleen. Lisäksi kaulus tuli naaman eteen niin että lapsi pureskeli sitä koko ajan!

    Parhaiten näille istuu Molo kidsin haalarit, joten niistä en enää vaihda 🙂

    • Ai! No lapsia on niin erikokoisia ja mallisia! Meidän laspet sellaisia ihan perus pallukoita, ei erotyisen pitkiä jalkoja yms :DD Meilläkin on yksi Molon haalari, tykkään kovasti sen ulkonäöstä, mutta taas meidän pojille ihan väärän mallinen, heh! 🙂

  4. Annarilla sanoo:

    Meillä on ollut neidillä nyt viime keväänä popin takki ja kuorihaalari fleecellä. On kyllä ajaneet asiansa ihan loistavasti. Ongan noissa uutena hinta kova, meidän on haettu tosin -50 pinnaa alesta joten ei kyllä hinta päätä oo huimannut, samalla on saanut kuin ois monet muutkin. On meillä ollut tickettiäkin, mutta on pukuna liian leveä meidän vanhemmalle pitkulaööe, ja niin oli popin takki ja housutkin vielä vuosi sitten. Housuista tykkään ticketeistä ja niitä kahdet onkin jemmassa ekan käyttämänä ihan uudenveroisina seuraavalle. Meillä on ollut myös niitä ”kuuluja” kappahlin kakxeha pukuna ja takkina ja on kyllä nelin ihan samoin ajneet hommansa ja kestäneet jemmaan seuraavalle kun nuo kalliimmatkin. Niissä takeissa paljon oitkulalle paremoi mioitus kun popilla. Popin haalari fleecellä tosin on kyllä oiva mitoitukselaan kapeammallekin lapselle.

    • Kun alesta ostaa niin hyvällä lykyllä saa koko hinnan takaisin kun myy joskus eteenpäin! Meidän lapset (kuten äitinsäkkin) on jotenkin sellaisia niin perus suomalaisen mallisia, lyhyehköjä tönäköitä. Kai suurinosa ruotsalaisistakin on sitten samaa laatua, kun popin puvut istuu niille niin hyvin 😀

  5. JenniT sanoo:

    Meillä on Popia myöskin ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Vielä tyytyväisempi oon, kun sain kaikki ostettua alesta/käytettynä 😉 Mutta hei, mites noi kengät? Oon nyt aivan päästä pyörälläni, että mitä kenkiä syksyksi ja talveksi kannattaisi hankkia? Apua kaivataan! Mitä merkkiä sä oot suosinut?

    • Hyvä!
      Syksyksi ihan ihanat on Tretornin goretex lenkkarit! Talveksi olen miettinyt HUmmeleita, on niin makeet. Superpakkasiin ja metrikinoksiin varmaan ihan perinteisiet kouomat ja uggit. Mäkään en ole ihan perillä tästä kenkä-asiata. Mikä on se tän syksyn ja talven the kenkä? Kertokaa!:)

  6. Hippuli sanoo:

    Meillä oli keväällä juuri tuo sama haalari kuin Elvikselläkin, ostin talvialesta puoleen hintaan. Oikein hyvä se oli, vaikka ehkä ei maailman helpoiten päälle puettava, kun ne fleecelenkit jaloista ja hihoista lähtivät toisinaan irti. Samoin meillä koko oli yllätys, poika täytti kesäkuussa vuoden ja menee 0-käyträä, joten ostin kevääksi koon 80. Sepäs tosiaan olikin pientä mallia, etenkin jaloista jotka olivat heti kättelyssä melkein liian lyhyet. Nyt syksyksi meillä on samasta alesta ostetut kuoritakki ja housut sekä windfleece + Reiman ruskea välikausihaalari. Yritän nyt testailla muutamia merkkejä, jotta se meille paras löytyisi. Talveksi jemmassa jo Molon haalari fb-kirppikseltä ja sitten haaveissa siintää joku uusi Ticket..

    • Joo, tuo fleece malli on pieni ja lyhyehköt lahkeet! Mutta tavallisissa kuorivaatteissa tosiaan koot pitävät hyvin paikkansa! Mä ajattelin kokeilla talveksi varmaan Mini Rodinin haalaria..

  7. Anonymous sanoo:

    Ostin just käytetyn Popin talvihaalarin tytölle, mielestäni se oli aika reilua mitoitusta, kun vanha Reima kokoa isompana oli lähes saman kokoinen, vain lahkeen pituudessa oli pari senttiä eroa. Tämä ei haittaa meitä, sillä tyttö tuntuu perineen isänsä vartalonmallin eli pitkän selän ja lyhyet koivet. Itsellä kävi tuuri ja löytyi hyvään hintaan vihreä hyväkuntoinen haalari. Muutempa tuntuu siltä, että näistä pyydetään ihan järkkyjä hintoja käytettyinä.
    Kengistä sen verta, että olisin halunnut tytölle nuo Crocsit, mutta ei kuulemma oo kokoa, tarvittaisiin n. 20 kokoiseen jalkaan. Jouduin siis ostamaan painavaakin painavammat ja aika isot Nokialaiset. Tollaiset kevyet olis musta sopineet paremmin lapselle, joka just on oppinut kävelemään 🙂

    Välikauteen meillä on vanha Lassie, jonka vetskari ehti jo sanomaan itsensä irti(nneksi mummot on näppäriä ompelemisessa) ja ominaisuuksista muuten ei oo tietoa, joten käytetään kurahousuja märillä keleillä ja ne on musta ihan ok vaihtoehto, koska muuten saisin olla pesemässä haalaria joka päivä, kun ulkona liikutaan vielä niin paljon maatapitkin. Kevään välikauteen onkin sitten ihan uusi Ticketti 🙂

    -S

    • Joo, aika paljon niistä pyydetään. Mutta jos on aikaa etsiä niin voi löytää ihan hyvälläkin hinnalla. Itse olen ostanut käyetettynä kaksi talvihaalaria, toinen 34e ja toinen 50e. Kuorihousut, takki, fleece ja pipo yht 90e ja uudet kuorihousut 35e.

      Noi saappaathan on ne crocsin pienemmät, eli 22-23. Elviksellä jalka nyt 21, eli isot ovat vielä. Mutta koska hän ei vielä kävele niin ei haittaa. Muistelin että Kaapolla oli kaksi vuotta sitten 23 talvikengät jotka jäivät kesken talven pieneksi, joten noi saappaat ovat varmasti hyvät jo myöhemmin syksyllä.

  8. Kaisa sanoo:

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  9. Kaisa sanoo:

    Kiitos hauskasta blogistasi! Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, seurannut olen jo pitkään. Ensimmäinen yritys kommentoida taisi hävitä jonnekkin bittiavaruuteen, toivottavasti ei nyt tule tuplana 🙂 Popit on olleet tähän asti huippuja, nyt ovat muuttaneet mitoitusta/mallia ainakin syksyn kuorivaatteissa leveämmäksi ja lyhyemmäksi, joten meillä jäi nyt ostamatta. Onneksi on isommalta tytöltä jemmassa pienemmälle vielä vanhaa kunnon Poppia 🙂 Myös Molo Kids tekee kivoja vk ja toppavaatteita, tytöille ja pojille. Niitä on miellä alettu suosimaan entistä enemmän viime talven jälkeen. Minua kiinnostaa nuo teidän Elviksen crocsit, meillä on nimittäin ihan samanikäinen tyttö ja olen etsiskellyt hänelle crocseja, onko nuo Elviksen mitä kokoa? 🙂 Kiitos vielä kerran blogistasi (kotiäidin iltahuvi:)) toivottavasti jatkat samalla linjalla 😀

    • Kiva kun kommentoit! Kiitos paljon!!! :)) En itse huomannut muutosta tämän syksyn vaatteissa, mutta en ole niitä lasten päälle sovittanutkaan. Hyvä tietää! Molon haalareiat tykkään minäkin, ovat kivannäköisiä ja värisiä! Elvikselle löytyy toppahaalari talveksi, malli on vain vähän huono meidän lapsille.

      Elviksen kumpparit ovat tosiaan sitä pienentä kokoa, 22-23. Vielä vähän isot, mutta jos tulee veljeensä niin ovat tosi pian sopivat. Saa nähdä meneekö enään keväällä.

      Ja kiitos vielä sinule! Kommentoi ihmeessä jatkossakin 🙂 !

  10. Tiina sanoo:

    Meilläkin on neidillä popin pinkkivälikausihaalari.. viimesyksynä oli myös ja päätin ettei edes kokeilla muuta koska niin tyytyväinen olin viimesyksyn asuun. Kangas myös ei kulu niin kuin useissa lastenulkovaatteissa! talvivaatteista mulla ei olekkaan kokemusta popilta.. sulla on?

    • Voi, se pinkki on ihana! Laatu on näissä kyllä ihan huippua! Pari talvihaalaria on meillä ollut, molemmat ostattu käytettyinä. Lämpöisiä ja kestäviä ovat olleet! Ei mitään pahaa sanottavaa 🙂

  11. Mama D sanoo:

    Englannissa ei lapset juuri ulkona leiki kun tulee syyssaat tai varsinkin talvi. Mulla on Suomesta ostettuja haalareita pojalle – goretexia, mita iki-ihana oma aiti on aina aleista loytanyt Suomen paasta. Me ollaan ”talvella” (no Englannin talvi nyt ei oo kovin kylma) oltu puistossa leikkimassa ja ollaanpa kahdestaan saatu siella olla. Tassa huomaa todellaki kulttuurieroa sen ulkona leikkimisen ja vaatetuksen suhteen. Itse en oo POPia ostanu pipoa lukuunottamatta sen korkean hinnan takia, mutta hyvaa laatua tuntui olevan ulkovaatteet.

    • No oh-hoh! Kiva että sun äiti on teille löytänyt ulkovaatetta! Muutama ystäväni on asunut tai asuu lasten kanssa engannissa ja suomesta hekin ovat joutuneet ulkoiluvaatteet tuomaan. Muutoin laspet istuvat duffelit päällä rattaissa kai 😀

  12. Ihania vaatteita! Minkä kokoiset kumpparit Elvarilla? Niin ja moikka vaan, ekaa kertaa kommentoi pitkän ajan lukija 🙂

  13. Sanna sanoo:

    Popilla on minusta hinta ja laatu ihan kohdillaan. Ulkovaatteiden hinnat on minusta aika samoissa kuin jonkun Reimatecin ja Ticketinkin ja minusta pintamateriaali kestää paljon paremmin kovassa käytössä kuin muissa saman hintaluokan. Ja tosiaan jälleenmyyntihinta on aivan verraton käytettyssäkin vaatteessa. Tykkään että Polarnin haalareissa säädötkin on paremmat kuin muissa merkeissä mitä on testattu. Kolmen pojan äitinä vaatteet kiertääkin kivasti pojalta toiselle ja ovat väreiltään, kuoseiltaan ja tyyliltään ajattomia.

    • Totta, samaa mieltä! 🙂 Vaatteiden kiertoon edesuttaa tosiaan myös kivat selkeät värit, jotka useinmiten käyvät niin pojille kuin tytöillekkin!

  14. Sanna sanoo:

    Popilla on minusta hinta ja laatu ihan kohdillaan. Ulkovaatteiden hinnat on minusta aika samoissa kuin jonkun Reimatecin ja Ticketinkin ja minusta pintamateriaali kestää paljon paremmin kovassa käytössä kuin muissa saman hintaluokan. Ja tosiaan jälleenmyyntihinta on aivan verraton käytettyssäkin vaatteessa. Tykkään että Polarnin haalareissa säädötkin on paremmat kuin muissa merkeissä mitä on testattu. Kolmen pojan äitinä vaatteet kiertääkin kivasti pojalta toiselle ja ovat väreiltään, kuoseiltaan ja tyyliltään ajattomia.

  15. Sanna sanoo:

    Minusta Polarnissa ulkovaatteissa on enemmän kuin kohdillaan hinta-laatusuhde. Hinnathan ovat oikeastaan samaa luokkaa kuin jossain Reimatecissä ja Ticketissäkin, joiden laadusta en ainakaan itse ole vakuuttunut. Polarnin vaatteiden ulkokangas kestää paljon paremmin kulutusta. Meillä ainakin Reiman ja Ticketin vaatteet ovat hyvin äkkiä ohentuneet ja kuluneet ja mielestäni Polarnissa on paremmat säädöt joiden avulla voi ottaa käyttöön jo hieman reilummankin kokoisen vaatteen. Polarnin käytetyn vaatteen hinta on myös vertaansa vailla, pitkälläkään käytöllä ei välttämättä montaa kymppiä häviä kun vanhasta vaatteesta saa vielä hyvin rahansa takaisin. Kolmen pojan äitinä myös tykkään että kestävät pojalta toiselle ja omaa silmää miellyttää ajattomat värit, kuosit ja mallit, jotka kestää katsetta vuodesta toiseen.

  16. Pelleriina sanoo:

    Mun täytyy taas kommentoida tuohon jälleenmyyntihintakeskusteluun. Itse myyn merkkivaatteita eteenpäin erittäin hyväkuntoisena (yksi lapsi ja paljon vaatetta kerralla kierrossa, joten ei montaa kertaa ole päällä yksi vaate), mutta en kehtaa ja halua pyytää niistä hirveitä summia etenkään jos olen itse sen ostanut -50% saati -70% alesta. Minusta tää lastenvaatteiden kierrätys on mennyt kurjasti siihen suuntaan, että niistä yritetään saada mahd. paljon voittoa. Toki vähän nyt on kiva saada, mutta pitäisi aina huomioida, että myydään käytettyä ja etenkin jos itse on ostanut isosta alesta niin ei nyt lähtisi korkeampaa hintaa pyytämään mitä ostettaessa on maksanut. Juuri tilasin Popin haalarin tytölle uutena ja maksoin vähemmän mitä huuto.netissä pyydetään. Siellä tosin on useampi Jonathanin haalari myös huudettavana yli 50e lähtöhinta, kun se haalari oli alessa lastenvaateliikkeessä 25e 🙂 Joku tekee bisnestä… Näitä en ymmärrä. Ja olen itse yh, rahalle olisi kyllä käyttöä toki, mut kysessä on k ä y t e t y t lastenvaatteet. 🙂

    • Minä en myöskään oikein tykkää ”rahanteosta” käytteyjä vaatteita myydessä. Kuitenkin kirppareilla ja outlelteissa tapaa näitä trookareita. Varsinkin huutiksessa törmää nykyisin valitettavan usein näihin. Itse en perjaatteestakaan sellaisesta osta, mutta toisaalta jos joku huutaa myymästäni lastenvaatteesta lähes saman millä olen sen itse ostanut en valita.

  17. Teelikamenten sanoo:

    Täällä myös vannoutunut Pop:n välikausiasujen kannattaja, yhtä hyvää vaan en ole löytänyt. Talvella olen taas Ticketin suosija, nyt ostin Esikoisella sen Molon keltaisen topan mutta totta puhuen kadun ostostani nyt, ja ticket on postissa markalla meille, Molo joutaa myyntiin… Nyt on talveksi myös tuttavalta käytettynä ostettu topparakki ja housut.

    Kyllähän noihin lasten vaatteisiin menee rahaa, mutta ei se ole kuin muutama vaate itselle vähemmän. Koska lapset on talvisin ja syksyisin paljon ulkona, niin haluan että vaatteiden laatu on paras mahdollinen. Ja kiitosta vaatteet ovat saaneet myös päiväkodin väeltä, Niissä ei lapset ole palelleet!

    Eikä tuo hinta ole paha, kun jälleenmyyntiarvo on hyvä, ja vaatteet ovat hyvässä kunnossa vielä useamman käyttäjän jälkeen. Meidän vihreät kuorihaalarit löytyi -50 rekistä, niin ei ollut edes kallista…. 🙂

    • Etkähän saa Molon myytyä. Se keltainen on kyllä tosi kaunis. Mä meinasin kokeilla talveksi Mini Rodinin haalaria… Saas nähdä mitä siitä sitten käytössä tykätään.

  18. Anonymous sanoo:

    Jos et käytä kuriksia ni miten poistat märän hiekan? Onko sulla joku harja vai huuhteletko vai kuinka? Ja onko haalari käyttökunnossa ip jos oot ap sen putsannut? Näitä mä mietin ku oon miettiny vastaavan ostamista.

    • Pitää ihan miettiä! Miten siitä viime keväästä tuntuukin olevan niin kauan.. Mitään harjaa ei ole ollut käytössä. Kylppäriin ollaan laitettu haalari roikkumaan ja pudistetu/ravisteltu hiekat kuivana. Ja ihan sellaisella rätillä sitten pyyhitty tahrat pois tai pahimmat mudat ja kurat heti suihkun alla. Koska kosteus ei mene läpi, kuivuu haalari nopeasti. Ollaan päjätty aina yhdellä ulkovaatesetillä.

    • Anonymous sanoo:

      Vielä kiinostaa et mitä teillä on viimeisenä parina viikkona ollu päällä? Täällä on ollu sen verran sateista tai märkää aamulla et kurikset on laitettu housujen päälle. Välikausivaatteille ei vielä ole käyttöä ku lämpöä riittää.

    • Oisko kerran ollut vk-housut, sielläkään ei silloin mitään alla kun oli niin lämmin. Mä kylläkin koen että kurikset on silti kuuemmmat kuin kuorivaatteet,k oska ne ei hengitä yhtään ja hiostaa vaan. Ymmärään kyllä että monet tykkää niittää käyttää lapsilla. Meillä on ollut ihan tavallsiet vaatteet, farkut ja chinot pitää vähän paremmin kosteuutta/märkää hiekkaa kun vaikka legginssit. Sitten ihan huppari yms ja tennarit tai kumpparit.

  19. Anu sanoo:

    Minä poistan harjalla päivällä ja sitten jos tarvitsee enemmän pesua, illalla pyyhkäisen märällä pyyhkeellä tms. Aamulla ovat taas käyttökunnossa. Kura-aikaan joutuu tietenkin pesemäänkin, mutta POP:n vaatteissa en ole sen huomannut vaikuttavan ominaisuuksin, kun vain ohjeen mukaan pesee. Meillä vk-vaatteissa POP on ainoa valinta, talvivaatteissa taasen Ticket.

  20. Maj sanoo:

    Meilläontuomeilläontuo! JUST samanlainen sininen haalari ja tykkään siitä kympillä!

  21. […] myös PARAS HAALARI SYKSYYN, KAAPON VÄLIKAUSI, KOTIÄIDIN VÄLIKAUSI Share Posted in Kengät, Kevät, Kuravaatteet, Lapsi, […]

Kommentoi