OTSIS

17/07/2012

Edellisessä hiuspostauksessa valittelin iänikuista hätä/äitinutturaani. En sentään ollut ainut jolta moinen löytyy. Samaisen postauksen kommenteissa ehdotettiin otsatukkaa. Ei varmana! – ajattelin. Kaikkihan nyt tietää kuinka ärsyttävä se on. Kuinka monta kertaa minäkin olen otsiksen leikannut, vaan että saan heti ruveta kasvattamaan sitä pois. Ja kuinka ärsyttävää se kasvattaminen onkaan.

No mutta arvataas. Tässä sitä ollaan. Otisis silmillä ja lopputukka milläs muullakaan kuin nutturalla. Mutta täytyy sanoa että olen tyytyväinen! Ihanaa vaihtelua! Lisäksi otsarypyt ovat piilossa ja järkeilin itselleni myös niin että nythän säästän puuterikuluissa.

Uusi tukka, tummempi tyvi ja tyytyväinen sekä iloinen minä olivat tosin hieman liikaa vauvalle. Hän ei tunnistanut äitiään. Ei tahtonut minua lähelleen, ei syliin, itki ja pelkäsi. Vielä muutaman tunnin jälkeen katsoi minua todella epäuuloisesti kun yritin tarjota tissiä. Nyt se on jo onneksi päässyt yli ja hyväksynyt sen että sillä on uusi äiti.

Saas nähdä kuinka kauan jaksan tätä, toivottavasti vähän kauemmin kuin yleensä. Kunkahan monella teistä on tai on ollut otsatukka? Omassani on se huono puoli että se pitää suoristaa aina pesun jälkeen raudalla..

Olen luvannut ja luvannut julkistaa arvonnan voittajia (Braun ja Go Images), voittajat on siis jo arvottu ja heille henkilökohtaisesti kylläkin ilmoitettu. Odottelen vielä perhekuvauksen voittajien (20 kpl) nimiä järjestäjältä. Saan sitten kerrottua kaikki samalla. Viimeisimmässä arvonnassa muuten ilmeni huijariarpoja! Aijaijaijai! Tätä mamiahan ei noin vain huijata. Kaikki arvat olen siis omin pikku kätösin tarkistanut ja ensi kerralla armotta hylkään kaikki osallistujat jotka yrittävät huijata itselleen lisäarpoja. Niin!

Pojat lähtivät Kalasatamaan skeittaamaan ja maalaamaan graffitteja. Minä jäin kotiin. Ajattelin nyt nauttia lasin kokista ja kaatua sohvalle. Ulkona tosin näyttää satavan vettä ihan täysillä joten tuskin kauan tätä yksinäisyyttä ja rauhaa kestää. No nythän se puhelin jo soi..

Ja pssssst, Crocsilla on osa kengistä nyt jopa -55% alessa ja koodilla mami10 vielä kymmenen pinnaa pois!

Minttu


41 Responses to “OTSIS”

  1. Annarilla sanoo:

    Mulla on otsis lyhyessä ja puolipitkässä tukassa ollut nyt monta vuotta leikattuna niin että saan sen pidettyä edessä tai vedettyä sivuun sellaiseksi puoliotsikseksi… Helppoa vaihtelua, jaksaa pidempään, tosin mä tykkään otsiksesta muutenkin kyllä 🙂

  2. Noel sanoo:

    Monesti leikannu otsiksen ja tälläkin hetkellä kasvattelen pois. Sitä ei vaan opi kerrasta eikä kymmenestä ettei siihen oo ikinä tyytyväinen 🙂 Jaksan ehkä paripäivää katella itellä otsista(pitää suoristella ja asetella jne!) kunnes alotan taas sen turhauttavan pinneillä yms leikkimisen jotta saa otsiksen fiksusti kasvatettua pois 😀

    On vissiin aika yleinen ongelma! Muilla taas ihailen mut omalla kohalla menee vaan hermo!

  3. Jonna sanoo:

    Nätti, sopii sulle hyvin! 🙂 mulla on ollu moneen otteeseen otsis, mut oon kyllästyny nopeeta ja tahtonu takas vanhaan tylsään 😀 mut kivaa vaihteluahan se on.

  4. jarna sanoo:

    On ollut otsis nuorena, enää en halua kuvaamistasi syistä. Ikävää on myös se, että otsis on nopeasti likaisen näköinen, vaikkei muu tukka olisikaan.

  5. Marika sanoo:

    Mulla on ollut otsis melkein aina, mutta nyt kasvatin sen pois. Viimeksi kampaajalle mennessä kysyin mieheltä, että mitähän tekisin ja hän tokaisi, ettet ainakaan enää sitä otsista leikkaa. Raukka ei oo kai kehdannut ennemmin sanoa vaan tyynesti katsellut mun otsatukkaa monet vuodet 🙂

    Mutta,täytyy kyllä sanoa, että sulle toi otsatukka sopii todella hyvin. Tuo sun kauniit ruskeat silmät esille 🙂

    • Tuossa alla vähän samanlainen tarina! Voi miehet, mitäs kummaa ne puuttuu naisten hiusjuttuihin? Mullekkin annettiin ”lupa” ja ihmettelin kovasti että pitääkö sellainenkin nykyisin pyytää jos haluaa omille hiuksilleen jotain tehdä 😀 !
      Kiitos!

  6. Otsis on kiva! Minä luultavasti en enää osaa elää ilman otsista. Toki se vaatii huoltoa ja ärsyttää kiireisinä aamuina, mutta kun sitä voi muunnella kasvun mukaan: leikellä vinoon, leikellä lyhyeksi ja se aina kasvaa taas ja tuo mukanaan uusia mahkuja.

    Tykkään ja sopii sulle.

  7. Meri sanoo:

    IIIIIIIIIIIHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Siis todella mahtis. Oot (edelleen) mun kaunis naapuri! Mulla on ollu otsis, juu-u, tiedät jo tarinan, plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

  8. Taikinanaama sanoo:

    Ihana! Tosi nätti! Oot muutenkin tosi ärsyttävän hehkeenä, mä vihaan sua :)!

  9. MIIU sanoo:

    ihana!

  10. Johanna sanoo:

    Tosi hieno uusi tukka! Itse aina päätän kasvattaa otsiksen pois mutten jaksa ja päädyn leikkaamaan. Sitten kadun kovasti kun kasvattaminen olikin jo hyvällä mallillaan 🙂 Ei tästä otsiskierteestä pääse ikinä pois. Mutta tyylikkkäitä otsikset kyllä on, varsinkin teillä joilla on paksu tukka!

  11. Unknown sanoo:

    kateeksi käy tuollainen hyvännäköinen otsis! mulla on otsalla pyörre, hiukset kasvavat edestä liioittelematta suoraan ylöspäin. en ole rohjennut kokeilla otsista sitten ala-astevuosien hyppyrin.

    • No voi! mun parilla veljellä ja Kaapolla on samanlainen pyörre otsalla. Itselläni sellainen niskassa, lyhyiden hiusten kasvattaminen oli tuskaa kun ne sojottivat niskasta suoraan ylös!

  12. Tanja sanoo:

    Tuntuu hullulta tulla tänne yhtäkkiä kommentoimaan ventovieraan hiuksia mutta nyt onki onneks vain hyvää sanottavaa; sopii sulle tosi hyvin! Mulla on ollu koko ikäni on/off/viha/rakkaussuhde otsikseen ja nyt vihdoin kolmekymppisenä olen sen kanssa sujut, leikkaan jos siltä tuntuu ja jos ei oo hyvä niin kohtahan se on jo ylipitkä, pois silmiltä …ja taas alan miettimään, et ois se otsis kyllä kiva..

    Löysin tänne eilen. Tai tänään aamulla, en oo varma. 🙂

    Tanja

  13. PiiPaa sanoo:

    Hyvältä näyttää! Itselläni on ollut otsis varmaan 6 vuotta.. Ja on ollut muuten yksi parhaimmista päätöksistäni ikinä! Mulla on muuten pitkä tukka ja se olis aivan armottoman tylsä ilman otsista. Itse olen opetellut lyhentämään itse otsiksen, mulla se on sellaista tosi lyhyttä mallia, joten saa siistiä aika usein. Ja kyllä tän lyhyenkin saa tarvittaessa pois näkyvistä (jos ei muuten niin sitten vaikka huivilla). Hassu juttu kun joku ylempänä kirjoitti.. mies ei täälläkään tykkää tästä, mutta ”on kuulemma oppinut elämään sen kanssa” 😀

    • Kiitti! Mäkin haluan vielä kasvattaa oikein pitkän tukan ja osis tuo siihen varmasti vähän särmää. Nyt taas jaksaa itselkkin keikuttaa tuota äitinutturaa päänpäällä kun on niin erinäköinen otsiken kanssa.
      Ihme miehet! 😀

  14. Merikuu sanoo:

    Sulle todella sopii otsis! Näyttää oikein hyvältä! 🙂 Mulle ei sovi, on sen verran pieni otsa ja leveät kasvot 🙁

  15. Mammis sanoo:

    Tosi hyvännäköinen otsis! Itselläni ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pitää otsista. Minulla on nimittäin todella korkea otsa, joka ei näytä järin kauniilta paljaana loistaen…

  16. Onpa todella kivannäköinen otsis, sopii sulle kuin nakutettu! 🙂

    Mulla on just mainitsemasi ohuempi, sileä ja liukas tukka, ja mä taas kadehdin paksuhiuksisia! Tällainen hentoinen hiuslaatu kun on, ja vielä sellainen että kasvaa päätä myöten ja vähänkään likaisena on kuin rasvattu, niin sitä vain haaveilee volyymistä…

    Otsatukan leikkuun kanssa mulla on vähän niin ja näin: hentoja hiuksia pitää leikata pitkältä päälaelta asti, jotta otsiksesta tulisi riittävän paksu. Tämä oli mulla pitkään syy, miksi vältin edes harkitsemasta otsatukan leikkaamista, mutta sitten kerran uskalsin ja sehän sopikin mulle ihan kivasti – eikä niitä hiuksia nyt sentään ihan takaraivolta asti tarvinnut leikata että saatiin riittävän paksu otsis 😀

    Mutta melko pian mäkin siihen otsatukkaan kyllästyin (ja hyvän tovin kasvatettuani leikkasin sellasen uudestaan ja sit taas jonkun ajan päästä aloin kasvattaa – ja sillä tiellä ollaan, hiljattain voiton puolelle päässeenä) nopean rasvoittumisen takia, ja siksi että se on tiellä esim. meikatessa ja kasvoja puhdistaessa. (Mulla on suorat mutta kuitenkin niin taipuisat hiukset että jos laitan otsiksen edes 10 minuutiksi sivuun pinneillä, niin se pitäisi föönata tai suoristaa raudalla sen jälkeen, enkä mä jaksa :D) Tosin nykyään meikkaaminen on aika hypoteettinen tilanne, kun ei tuota aikaa ole mutta noin niin kuin periaatteessa…

    Mä en jaksa kovin kauaa pitää samaa hiusmallia. Yleensä pitää olla joko uutuudenviehätys uudesta hiusmallista päällä tai vaihtoehtoisesti kasvatusprojekti vireillä. Omalla kohdallani oon huomannut, että jos elämä hiusten kanssa alkaa mennä siihen, että aina kun haluaisin edes vähän jotain uudistusta (ja näin käy yleensä vähintäänkin joka kevät) mutta alan miettiä että en mä uskalla leikata enkä värjätä (kun oon just saavuttanu hiusten pituustavoitteen tai pitänyt omaa väriä niin kauan että siitä on tullut jo periaate), niin silloin on korkea aika kajota hiuksiin kunnolla ja leikata reippaasti tai värjätä vähintään raitoja.

    Tulipas avautuminen, hiusasiat selkeästi koskettaa! Sori että mä tulin kirjoittamaan postauksen sun blogiin, ehkä oma blogi olisi ollut parempi osoite 😀

  17. Anonymous sanoo:

    Jee kiva ku koitit, ja sopiihan se! Suoristusrautaa voi välttää ku pesun jälkeen jaksaa föönata vaikka sellasen pyöröharjan kanssa ja lakalla vaan nopsaa silottaa…märkä lopputukka sit vaan nutturalle ja illalla on vinkeet laineet kaupan piälle 😀 /Bianca**

  18. MiaMatleena sanoo:

    Kiva tukka! tykkään kovasti! Itsekin olen harkinnut otsista (kun tukka lähes aina sillä nutturalla), mutta kuiva hieman luonnonkihara tukka yhdistettynä laiskaan suoristajaan ei ehkä ole paras mahdollinen yhdistelmä 🙂

  19. sandella sanoo:

    Tosi nätiltä näyttää! Olisimpa mä yhtä rohkea ja leikkaisin otsatukan 🙂 Sitä on tullut pohdittua jo kauan, kestää vaan niin kauan kasvattaa takas jos ei olekkaan hyvä..

    Kiitos kivasta blogistasi!

  20. Anonymous sanoo:

    Kiva tukka! Miksi julkaiset voittajat täällä netissä? Oletko varma, että kaikki haluavat nimensä ja voittonsa julkiseksi?

    • Kiitos! Minusta on reilua julkaista nimet (en tietenkään laita sukunimeiä), reilua siis kaikille osallistujille. Ja myös siksi että puolet voittajista eivät ole jostain syystä saanet tietoa FB:n kautta, josko siten muistuttelu tätä kautta herättäisi 🙂

  21. jukka sanoo:

    Hei, Muistutat todella paljon erästä ystävätärtäni jolla on paljon samanlaisia kasvonpiirteitä. Kasvoistasi välittyy tietynlainen söpöys ja lämminsydämisyys jota otsis korostaa. Pidän siis miehenä todella paljon.

Kommentoi