MAAILMAN VÄÄRYYS

10/06/2012

Elämä koettelee niin isoa kuin pientä. Se ettei saa katsoa Salama McQueenia voi tuntua yhtä epäreilulta kuin että oma isä on ollut kohta kaksi viikkoa teho-osastolla hengityskoneessa. Elämä on. Toisille toista, välillä hyvää ja välillä pahaa. Nimenomaan elämää. Välillä se vaan tuntuu niin hirveän epäreilulta. Tapahtuu ihan vääriä asoita väärille ihmisille.

Sitten tulee päivä kun huomaa että parempia asiota on enemmäin kuin huonoja. Pahimmasta ollaan päästy yli ja toivoa on taas paremmasta. Elämä elää ja huomenna kaikki saattaa olla taas päinvastoin.

Tänään on hyvä päivä. Hyviä uutisia, hyvä fiilis, teatterin ensi-ilta meni hienosti tänään toinen näytös. Teitä lukioita on tullut paljon lisää ja ihania kommentteja juttuihini. Kiitos kaikille ja kaikelle.

Minttu


4 Responses to “MAAILMAN VÄÄRYYS”

  1. Anonymous sanoo:

    Kamalaa. Siis sinun oma vai lastesi isä?:o( Mitä on tapahtunut? Voimia ja jaksamista!!!!!

  2. Lillukka sanoo:

    Mun äiti sanoo aina, että ”asioilla on tapana järjestyä” … se on todella ärsyttävää … jälkeenpäin olen kuitenkin aina huomannut, että asioilla todella on tapana järjestyä. Äidit on viisaita! Ilon ja onnnen hetkiä sulle ja koko perheelle ♥

  3. Ruusu sanoo:

    Halaukset täältäkin!

  4. Hei kiitos! Oma isäni siis sairastui yllätten vakavasti. Itsekkin sanon aina että asiat järjestyvät aina. Mutta tällä kertaa pelkäsin kuitenkin pahinta. Tänään onneksi tuli viesti että isäni paranee ja saattaa päästä jo kotiin tällä viikolla!

Kommentoi