ENNEUNI

2/05/2012

Olen aiemminkin kertonut ihastuksestani Lifefactoryn lasipulloihin. Nykyisin meiltä löytyy niitä lähes joka värissä ja kossa, osaa useammin kappalein. Niitä käytettään niin juoman kuin ruoankin säilömiseen ja nauttimiseen. Jokaiselle oma vesipullo kulkee aina matkassa mukana. 

Lifefactoryn pullot ovat kaikenpuolin hyviä. Sotkuinen keittiö ja tiskivuorikin näyttää paljon kivemmalta kun joukossa on näitä kauniita ja värikkäitä pulloja, heh! Kun pullot vilkkuvat silmissä, ei mikään ihme että olen nähnyt niistä myös unia. Jokin aika sitten uneksin omenan vihreästä pullosta. Viime viikolla mietin, olisipa sellainen ihana turkoosina.

Viime perjantaina kävin lapsi-messujen yhteydessä tutustumassa Big Small Companyn uutuus tuotteisiin. Ja mitä minun silmäni näkivätkään! Uusia värejä pulloissa! Juuri sellainen vihreä (ruoho) josta olin uneksinut sekä turkoosi. Pienestä saa taas ihmisen iloiseksi.

Kerron myöhemmin lisää BSC tuotteista ja uutuuksista.

Nyt ulos aurinkoon nauttimaan ihanasta säästä ja lapsista! Jotain kummaa on tapahtunut kun kello 9 olemmr syöneet joaamupalan ja saaneet vaatteet päälle. Elvis on jopa nukkunut jo ensimmäiset päiväunensa. Aikaisin ollaan siis herätty. Kivaa päivää kaikille!

Minttu


10 Responses to “ENNEUNI”

  1. Kippuralla sanoo:

    meillei taaskaan mennyt miten piti 😉 isommat joo päiväkodissa, mutta v sammui jo matkalla, sillä on lämpöpussissa yöpaita, joi desin maitoa eikä aamupalaa.. ja meidän piti tulla kotiin pukemaan, syömään ja lähteä kaupungille ennenko isot haetaan 😛 ei taidettu ehtiä..

  2. Tylsyys sanoo:

    Äh, oliko siellä noita pulloja sittenkin? Pullot ovat ostoslistalla, mutta eivätpä sattuneet silmään messuilla.

    • Messuilla ei ollut, joten et missannut! Kävin vaan messujen yhteydessä BSC:n omassa tapahtumassa messukeskuksen hotellissa näitä katselemssa 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Pakko saada toi pikakorkki. Pakko.

    Hanna

  4. AnnaRilla sanoo:

    okei, noi on kyllä tosi hyviä, meilläkin muutama, ja pikakorkki kuulostaa toooosi hyvälle…
    nää on kivoja, mutta mikä sut saa hyvälle mielelle…
    haastampa miettimään… katos tuolta… http://huvikumpuilua.blogspot.com/2012/05/hyva-mieli-tulee-1.html

  5. Ripu sanoo:

    Hei nämä ihanuudet ovat myös meidän toivelistalla. Mua on askarruttanut pitääkö se kaatonokka nestettä kun sen kippaa alaspäin vai valuuko kaikki äitin laukkuun?? Siis tämä nokka http://www.lifefactory.com/kids/9-oz-sippy-top.html Hei näyttäs olevan leak resistan tekstin mukaant! Onko kokemusta tästä?

    • Moi! Nokan sisällä on sellainen silikoni jonka läpi vesi ei valu ulos. Siinä on vain yksi huono puoli.. Edes minä en osaa juoda nokasta silikonin kanssa! On jotenkin niin tiukka. Ilman sitä vesi kyllä valuu sieltä, ei valtoimenaan, mutta jos pullo on ylösalaisin niin pikkuhiljaa kyllä tyhjenee. Meillä silti kulkee vesipullo nokalla mukana aina. Joko rattaiden mukitelineessä tai repussa korkki päällä. Nokkaan siis sopii se läpinäkyvä tuttipullon korkki, jolloin vesi kyllä pysyy sisällä. 🙂

Kommentoi