Pressipäivä

28/04/2012

Milttonin showroomilla kävi torstaina kuhina kun suuri joukko median edustajia, bloggaajia, stylistejä ymsyms tutustuivat uutuustuotteisiin ja mallistoihin. Esittelyssä oli mm Polarn O. Pyret, Puma, RFSU, Fazer, KaksiTvå, Vivobarefoot, Specsaver, PalyStation ja monia monia muita.

Lähintä tuttavuutta tein Fazerin uutuussuklaan ja POPin kanssa. Juttelin pitkään ja useaan otteeseen Polarn O. Pyretin suomen edustajan Jennin kanssa. Sain ilon tutustua tulevan syksyn ja talven mallistoihin. Harmi ettei niitä saa vielä paljastaa mitään vaikka kauhesati teksisi mieli. Ehkä sen verran voin sanoa että pieni yllätys on tulossa. Ja ihania vaatteita tälläkin kertaa. Hypistelin pitkään myös jo kauppoihinkin tulleita turkooseja UV-suojapaitoja. Sellaiset on pakko saada kesäksi pojille rantaleikkeihin.

Oi mutsi mutsi ihastui Memento Viveren kauniisiin hopeakoruihin. Hän saapui paikalle ilman lasta ja sainkin sitten mukavan seuran lisäksi hänestä lastenkaitsemis -ja kantamisapua. Kiitos!

Tutustuin myös kuulemma maailman parhaimpiin, terveellisimpiin ja ympäristöystävällisimpiin paljasjalkakenkiin. Lupaan palata aiheeseen pian, nämä mahtavat kengät varmasti kiinostavat monia lukijoitakin. Minulla on tuossa muistitikullinen tutkimustuloksia mm Harvardista jotka on vain ensin käytävä vielä läpi.

Kaapokin tykkäsi suklaasta ja ihastui Specsaversin lasten aurinkolasihin ja Benettonin lasten silmälasimallistoon. Ja ihaniahan ne olikin, ihan kuin aikuisten pokat mutta minikoossa.

Eilinen päivä meni Lapsi-messuilla, Big Small Companyn uutuuksia ihmetellessä, uudestaan messuilla ja kaksplussan vaokuvaajalle poseeraten. Niistä kaikista raporttia pian! Eilen piti jo postailla mutta uni vei voiton.

Minttu


2 Responses to “Pressipäivä”

  1. Heidi sanoo:

    voih! nuo puman kengät on niiin ihania! Enää puuttuu niille käyttäjä:D

    http://sometimesiseveryday.blogspot.com joshaluut tulla lukemaan niin liity lukijaksi!(:

  2. Anonymous sanoo:

    Voi apua! jänittää, mikä yllätys po.pilta, mikä!

Kommentoi