Fanitapaaminen

24/04/2012

Tavattiin idolini Taikinanaaman kanssa blogimiitingin merkeissä. Porvoonkadun baarissa, iltapäivällä, siiderin äärellä. Lupasin opettaa vähän bloggerin käyttöä, mutta pian selvisi että Taikinanaama osaa paremmin. Ei se haittaa, otetaan sitten vaan siideriä.

Taikinanaama on mahtava ja vähän hassua kehua toista kun se istuu tossa vieressä ja katsoo. 
Mutta se on ihan best ja haluisin muuttaa sen perässä Turkuun.
Baari on kiva, viihtyisä, siisti ja vähän hipstermesta Alppilassa. Siellä on hyvä tunnelma ja paljon erilaisia luomuviinejä. Skumppaa, bissä, siideriä, kahvia, drinkkejä ja pikkupurtavaa myös löytyy. Iltaisin monesti joku DJ.
Juomisen jälkeen tuli nälkä ja etenkin makeanhimo. Siihen hätään auttoi uusi AlppiTori. Kyllä taas kelpaa olla. Alppitori on ihan hiljattain Alppilaan tullut viihtyisä, raikas ja laadukkaan oloinen ravintola-kahvila. Kunnon keittiö, herkullisen kuuloinen menu ja ihania leivoksia sekä kakkuja. Kuten esimerkiksi tämä suklaa-smetana-juustokakku.
Piti saada vielä yhdet siiderit, eikä Alppitorilla ole vielä (viimeistään vkloppuna tulee) anniskeluoikeuksia, joten läksimme alkoholin perässä Maltaiseen Riekkoon. Ja bloggaaminen jatkui. Taikkis opetti mua bloggaamaan kännykällä, joka eka toimi ja sitten ei. Aika syntistä hommaa näin tiistai-iltapäivänä.
Riekko mainostaa itseään olohuoneena Alppilassa. Ja sitä se on. Siisti, silti hämyinen ja tunnelmallinen pubi. Mihehet viihtyy täällä. Mutta naisille vinkattakoon että paikka toimii myös Koop Arposen kantiksena. Pete Parkosella on siellä myös pian keikka. Anyway, riekosta saa paljon erilaisia oluita. Henlsingin panimon oluet on kullemma hyviä, en osaa sanoa kun juon vain siideriä. Sitäkin sieltä saa, lähinnä kuivaa.
Tästä tuli nyt vähän tällainen ravintola-esittely kun piti alunperin kertoa kahesta kreisistä blogimuijasta bloggaamassa baarissa.
Minttu

One Response to “Fanitapaaminen”

  1. Onneli sanoo:

    Kiitos ravintolasuosituksesta, vaikuttais hyvin sopivan meidän kylälle 🙂

Kommentoi