Kuu-ukko

27/03/2012

Lauantain Pop Up myyjäisistä ostin muutaman postikortin lisäksi tämän Rk:n viiksekkään kuu-ukon.
Meillä on käynnissä olohuoneen päivitys, joka muuten etenee todella hitaasti. Suuren pingotetun kangas-taulun tilalle olemme miettineet kivoja julisteita ja printtejä. Ongelmaksi on muodostunut se, että lähes kaikki julisteet johin olen silmäni pistänyt ovat A3 kokoa. Hitaasti eteneminen siis jatkukoon. Saas nähdä milloin kuu pääsee seinälle. Siinä voi vierähtää tovi jos toinenkin. Sitä odotellessa se saa edustaa ihanassa uudessa Sting-hyllyssämme.

Minttu


4 Responses to “Kuu-ukko”

  1. Avatar Omppu sanoo:

    Aaah! Mä haluisin molemmat. Stringin ja kuu-ukon. Hyvälle näyttävät yhdessäkin ;)

  2. Avatar Maria sanoo:

    Ihana kuu-ukko!

  3. Avatar Anonymous sanoo:

    AIvan ihana! Mäkin haluun:)

  4. Tuo on kyllä niiiin hieno printti! =)