Räkänokille

25/03/2012

Big Small Companyltä saimme testaukseen pian myyntiin tulevia Jackson Reecen ekologisia Nose Nuzzles suolavesikoskeuspyyhkeitä. Ne ovatkin sattuneesta syystä olleet kovassa käytössä.

Jackson Reesen ekologiset ja hellävaraiset puhdistuspyyhkeet ovat suosikkejani ja siksi lähdinkin innoissani testaamaan myös näitä. Eivätkä ne ole tuottaneet pettymystä.

Nose Nuzzlesit ovat tarkoitettu pienten nuhanenien hellään puhdistamiseen. Liinat ovat paperinenäliinoja hellävaraisempia ja ne ehkäisevät nenänalusten punoittamista ja haavautumista. Ne eivät myöskään sisällä äklöttäviä hajusteita tai muita epämääräisiä ja synteettisiä kemikaaleja kuten monet muut puhdistuspyyhkeet. Suolaliuksen lisäksi liinat sisältävät luonnollista aloe veraa sekä kamomillaa. Liinat ovat biohajoavia ja pakkaus maatuva.  

Olen kokenut nämä tosi hyviksi. Nenätöhnän pyyhkimisen lisäksi olen käyttänyt liinoja lasten kasvojen ja käsien putsaamiseen. Olisiko juuri tuon suolaliuoksen ja luontaisten kosteuttajien takia, mutta iho tuntuu tulevan paljon puhtaamaksi eikä jää limaiseksi kuten tavallisilla vauvan puhdistuspyyhkeillä putsatessa. Nämä eivät myöskään kuivu yhtä helposti kuin tavalliset liinat vaikka paketti unohtuisikin auki.

Rään tuloa ei näköjään voi estää, mutta sen pyyhkimisestä voi tehdä miellyttävämpää, helpompaa ja ainakin lapsista myös hauskempaa. Kiitos näistä! Suosittelen ehdottomasti muillekkin, niin lapsille kuin aikuisillekkin tai vaikka lemmikin tassujen putsaukseen.

Minttu


15 Responses to “Räkänokille”

  1. äm sanoo:

    Onko vielä vinkkiä, että mistä noita saa?
    (En vielä googlannut) 🙂

    • Näitä tuo maahan siis tuo Big Small Company, heidän jälleenmyyjiään ovat ainakin Vipanat, Bebes ja Stockmann. Käsittääkseni näiden pitäisi ihan pian tulla myyntiin, mutta ei siis vielä ole kaupoissa 🙂

  2. AnnaRilla sanoo:

    voi ihanaa jos joku on keksinyt tuoda myyntiin tännekin jotain mistä ei jää tahmeat kädet. Nimim. ei voi sietää sitä tahmaa mikä puhdistuspyyhkeistäkin jää, en yhtään ihmettelis jos pienet olis koko ajan siitä hyvästä kiukkuisia, mäkin olen 😉

    • En mäkään, inhottavaa kun pyyhkimisen jälkeen lapsen kädet on ihan täynnä karvaa ja mitälie töhnää tahmaisuuden takia! Mutta valitettavasti nyt näitä ei tahmaavien käyttämisen jälkeen on sanottava ettei se pienten kiukuttelu ole kyllä mihinkään kadonnut. 😀

  3. Kolmen äiti sanoo:

    Kehäkolmosen ulkopuolella kun harvemmin pääsee käsiksi tuollaisiin erikoisuuksiin, niin tulipa mieleen tarjota hyväksi tahmaamattomaksi ”pyllyrätti”-vaihtoehdoksi Huggiesin vauvojen puhdistuspyyhkeitä. Ovat aivan mahtavia, eivät tahmaa, eivät haise, eivät sisällä voiteita tai ällöjä jälkihajuja tms. Puhdistavat todella tehokkaasti lähes mitä vaan (ei vain vauvojen sotkuja, vaan myös sormivärit useilta pinnoilta jne), eivätkä ärsytä herkkääkään ihoa. On myynnissä Prismoissa ja eivät ole hinnalla pilattuja. Kokeilkaa ihmeessä näitäkin! 🙂 http://www.huggies.fi/tuotteet/wheretobuy/index.html

  4. N sanoo:

    Meillä Liberon perus pyllyrätit käytössä, ja ne on ollu kyl ihan hyviä mielestäni. Tosi tehokkaasti muuten lähtee hiusväri iholta! Ihan mieletön apu hiusten värjäyksessä! 😀

    • Mä en muuten yhtään tykkää niistä Liberoista. Kamalan kuivia ja pakkauskin jotenkin huono. Hiusvärin pyyhkimisessä mä luotan kasvoveteen 🙂

  5. Jensba sanoo:

    huoh ! Meillä tarvittais kans nyt niiiiin noita noiden meidän räkänokkien puhtaana pitämiseen … 🙂 Vaikuttaa helkkarin kätsyiltä!

  6. Anonymous sanoo:

    Liberohan se on se kosteuspyyhemerkki, mitä saa synnytyslaitokselta lähtiessään näytelaukussa? Ne on aiva hirveitä, haisee järkylle ja ei oo sen kummempia ku märkä paperi. En ehkä muutenkaa tarpeeks hokaise päivittäisessä käytössä tätä kosteuspyyhejuttua, oon luullut myös, että nimenomaan kuivalla nenäliinalla kun pyyhkii nenää, niin ei tuu punoitusta tai haavaumia. Aina jos märällä nessulla pyyhkäsee itse omaakin nenää, niin pian alkaa mennä iho rikki. Vaan ehkä se on sit magic toi keittosuola.. hmm..

    Tane

    • Joo, ne on hirveitä. Ehkä kaikken surkeimpia kaikista.
      Mä olen kokenut kosteuspyyhkeet käteviksi erilaisissa tilanteissa. Ollaan paljon liikkeessä ja menossa joten niillä saa helposti ja nopeasti pyyhkäistyä vaikka lapselta naaman ja kädet. Lisäksi käytän niitä välillä omaankin naamaan tai ruokatahrojen ja puklujen putsaukseen vaatteista.
      Itselläni on niin herkkä iho että tavallisella paperinenäliinalla menee nenä heti ihan punaiseksi. Mutta näissä sillä keittosuolalla on varmasti oleellinen merkitys.

Kommentoi