HJORTH COPENHAGEN

23/02/2012

Minuun otti hiljattain yhteyttä Hjorth Copenhagenin suomen edustaja ja tiedusteli olisinko kiinnostunut tekemään yhteistyötä heidän kanssaan.

Vaatemerkki oli minulle aivan uusi, en muista kuulleeni tai nähneeni heidän vaatteitaan aikaisemmin. Kävin tutustumassa viime syksyn ja tulevan kevään mallistoihin ja tykästyin heti. Hjorth Cph:n avainajatuksena ovat pirteät värit sekä hauskat printit ja kuviot. Vaatteet ovat täynnä hienoja yksityiskohtia ja ne on viimeistelty hyvin käyttäen laadukkaita materiaaleja. Yllätyksekseni Suomestakin löytyy useita jälleenmyyjiä ja ne ovat kuulemma tosi suosittuja myös muualla Skandinaviassa.

Sain valita kevään-12 mallistosta vapaavalintaisen asukokonaisuuden. Tilasin Elvikselle bodyn, housut ja lakin. Lisäksi itsellenikin on tulossa sieltä kesäksi aivan ihana haalari. Esittelen niitä sitten enemmän kunhan mallisto pian julkaistaan.

Kevätmallistosta voin paljastaa kuitenkin sen verran että se on pullollaan ihania juttuja. Kirkkaita ja raikkaita värejä, kivoja printejä ja yksityskohtia. Mallistosta löytyy väriloiston ja printtien lisäksi myös hillitympiä vaatteita, nekin kuitenkin tarpeeksi persoonallisia minunkin makuun. Unisex vaatteiden lisäksi löytyy muutamia selkeästi poikien juttuja ja ihania mekkoja ja tunikoita tytöille. Äitien mallisto ei varsinaiseti ole äitiysmallisto, mutta uskoisin vaatteiden menevän myös raskaana ollessa. Äideille löytyy samoja printtejä ja malleja kuin tyttöjenkin mekoissa, lisäksi erilaisia housuja, hameita ja niitä haalareita. Nuorekkaita, hauskoja ja ihanan mukavan näköisiä nekin.

Onko Hjorth Copenhagen kenellekkään teistä tuttu merkki? Löytyykö kaapista jo näitä vaatteita ja jos niin mitä olette tykänneet? Jos merkki on uusi, miltä se näin ensisilmäyksellä teistä vaikuttaa?

Palaan siis näihin myöhemmin, kevätmallisto julkistetaan helmikuun lopussa, eli ihan pian!

Minttu


7 Responses to “HJORTH COPENHAGEN”

  1. Meri sanoo:

    Ihan tuttu merkki on. Vaikka onkin hauska, niin ei meille oo montakaan peuraa kotiutunut 🙂 En tosin oo tutustunut noihin aikuisten vaatteisiin.

    Nyt juon kaffetta yksin, lapset nukkuu ja toivoisin, et oisit(te) seuranani 🙂

    • Haalareiden lisäksi oli ainakin ihanat haaremhousut ja hame josta voisit ehkä tykätä! Mä ainakin tykkäsin! 🙂

      Kaapo on nyt vuorostaan kipeä.. Toivottavasti ensi viikolla voidaan nähdä!

  2. Taina sanoo:

    Tuo on hyvä tuttu merkki, mutta tällä hetkellä ei taida kaapissa olla yhtään kun ovat jääneet pieneksi. Kiva kuulla että kevätmallisto näyttää lupaavalta. Tykkään merkin laadusta ja vaatteiden mallista: ovat kapeita.

    Melko pienikokoisia kooltaan muutenkin, että jos miettii kahden koon välillä niin kannattaa valita se isompi. Tosin aikuisten vaatteita meilläkään ei ole ollut, en tiedä onko niissä kokoluokitus eri.

    • Hei hyvä tietää, kiitos! Tosin ehdin jo vaatteet tilata. Koossa 68. Toivottavasti menee vielä meidän michelin-vauvalle joka käyttää 62/68 vaatteita!

  3. Anonymous sanoo:

    Hei!

    En ole kuullutkaan tuollaisesta merkistä. Mikä hintaluokka vaatteilla on?

  4. Lilla company sanoo:

    Heippa, meillä on myynnissä Hjorthia ja pian (=ensi viikolla) lisätään kevään uutuuksia myyntiin. Mm. jumpsuitit ovat aikas suloisia ja pirteän värisiä.

    – Jenni

Kommentoi