M ♥ J

19/02/2012

Olemme palanneet takaisin kaupunkiin halki lumipyryn ja tuiskeen. Häissä oli ihanaa ja muutenkin koko viikonloppu meni oikein mukavasti. Kiva olla kuitenkin taas kotona, loppuillan ajattelin viettää sohvalla.

Minttu


12 Responses to “M ♥ J”

  1. Meri sanoo:

    Ihana HÄRPÄKE <3

  2. Onneli sanoo:

    Ihanaa, morsiuspari taisi saapua potkukelkalla!

  3. Anonymous sanoo:

    Ihania kuvia! Kaunis olet, täydellinen hiuskoriste, sopii sulle tosi hyvin! 🙂 Saisiko vielä kuvaa hiuksistasi, miten laitoit ne? 🙂 Itselläni hääjuhlat parin viikon päästä edessä ja melkein samanlainen härpäke hiuksiin tulossa, tylsästi mustana tosin..

    • Voi Kiitos paljon! Hiukset laitoin mielessä ihan erilainen visio millaiset niistä sitten lopulta tuli. Kosteisiin hiuksiin laitoin Tigin small talk joka ”suurentaa” tukkaa sekä Tigin smooth&shine lämpösuojaa. Erikokoisia rullia (koska itselläni ei ollut tarpeeksi ja lainaan sain vain pieniä) eripäin. Eli osan kieputin alas ja osan ylöspäin. Sitten kolmella pinnillä vedin hiuksia kasvoilta taaksepäin, ja ne jäivät pannan alle, ikäänkuin olisin pannan avulla ne vetänyt niin. Ja muuten ihan auki. Tosi simppeliä siis. Musta härpäke on varmasti myös kiva!

    • Anonymous sanoo:

      Mistä ostit tuon hiushärpäkkeen? 🙂 Ostin tänään mustan mekon ja ajattelin jotain väriä tuoda hiuskoristeella sen tylsän mustan sijaan. Stockalta ei ainakaan löytynyt mitään kaunista..

  4. hauskoja kuvia 🙂 ja tosi magee tuo sun hiuskoriste, sopii todella hyvin!

  5. KRISSE sanoo:

    VAU mikä tukkajuttu. Niin hieno! Ja ihania kuvia.

  6. Oj mitkä kuvat ♥

Kommentoi