Pastelliunelmia

23/01/2012

Kotimme on täynnä räiskyviä kirkkaita värejä. Tykkään niistä, vaikka kokonaisuus on vielä keskeneräinen. Kuitenkin toivon että pikkuhiljaa ainakin osasta kotoamme häipyisivät räiskyvät, ne värien ääripäät ja tilalle tahtoisin hepeitä pastellisävyjä. Mintunvihreää, vaaleansinistä -ja punaista..

Tarkoitus on aloittaa makuuhuoneesta. Muu koti saakin pysyä vähän pirteämpänä, mutta varsinkin makkariin kaipaan rauhallista ja seesteistä tunnelmaa. On ollut puhetta makuuhuoneen päätyseinän maalaamisiseksi hempeän vaaleanpunaiseksi, kaikki muu on auki. Näiden kuvien parissa olen muutaman päivän haaveillut.

Residence
Varpunen shop
Ferm Living
Ferm Living
h&m home
h&m home
Weekday Carnival
Tikkurila

Milloin musta tuli näin pehmo? Sain joululahjaksi vaahtokarkin värisen flanellipaidan johon rakastuin, ehkä se lähti siitä?  Vai onko nää näitä kun tarpeeksi näkee jotain juttuja, vaikkapa netissä, niin alkaa niistä tykkäämään? No ei sen väliä.

Mitä te haaveilette kotiinne?


Minttu


3 Responses to “Pastelliunelmia”

  1. Elina sanoo:

    Weekday Carnival-pöytä-hylly-yhdistelmän… ja bambivalaisimen ottaisin : ) Tosi tyylikkäitä juttuja olet löytänyt.

    Mä tykkäisin juuri tästä värimaailmasta, mutta mun värisilmän kanssa menee helposti beige-beige-beige ja sit on tylsää ja tunkkaista… : ( Ehkä uuteen kotiin : )

  2. Marjuli sanoo:

    Mulle on käynyt ihan samalla tavalla. Ennen vihasin pastelleja ja etenkin vaalenpunaista. Tytöillämme ei ole huoneessaan mitään vaalenpunaista, paitsi että nyt tahtoisin sitä.

    Olen kamalan viehtynyt värimaailmaan: musta, valkoinen, vaalenpunainen, keltainen. Ja harmaa myös. Oispa vain rahaa toteuttaa kotimme uusi sävy, mutta pikku hiljaa…

  3. Harmaa mullakin uutena viehätyksenä. Tota ferm livingin tapettia on kyllä pakko saada eteiseen ja makkariin vaikka mitä ja olkkarin just tapetoitu seinä maalattava harmaaksi 😀 Kalliiksi tuee nää päähänpistot (ja pinttymät :D)

Kommentoi