Tröstisar – Lohduttavat pehmolaastarit

18/01/2012

Olemme poteneet flunssaa, Kaapo on ollut aika huonona ja siksi täällä blogissa on ollut hiljaiseloa. Kun yöt viettää joko Lastenklinikan päivystyksessä tai valvoen kipuisen lapsen ja tiheäimuisen vauvan kanssa samalla potien päänsärkyä ei päivisin huvita muu kuin Muumien katsominen pojat kainalossa. Ja niin ollaankin useampi päivä nyt menty. No tällaistä tämä välillä on.

Sain hiljattain tilaisuuden testata helmikuussa Suomen myntiin tulevia Tröstisar pehmolaastareita. Ne ovat suloisen pehmoisia otuksia jotka lohduttavat lasta kun hän on surullinen, huolestunut tai peloissaan. Laastarit pääsivät heti lohduttamaan siis pientä poloista sairastajaa.

Tröstisar-pehmoja voi käyttää iholla sellaisenaan tai haavan tullessa laastarin päällä. Lapselle tulee rauhallinen olo kun hän hellii omaa Tröstistään. Pehmolaastareita voi käyttää myös rauhotteluun etukäteen, niin että lapsi tuntee olonsa turvallisemmaksi silittäessään Tröstis-pehmoa.

Ruotsista kotoisin olevat pehmot ovat tulleet hyvin suosituiksi, enkä ihmettele. Tuote on hauska ja toimiva. Pehmo on todella ihanan pehmeä ja liimapinta pitää hyvin. Harmitukset ja pienet pipit unohtuvat nopeasti pehmoa silittäessä.

Pakkaus sisältää kuuden erilaisen Tröstiksen lisäksi kymmenen pyöreää laastaria. Tulossa helmikuussa apteekkeihin, tavarataloihin ja lastentarvikeliikkeisiin.

Minttu


6 Responses to “Tröstisar – Lohduttavat pehmolaastarit”

  1. Anonymous sanoo:

    mistä tollasia laastareita saa?

  2. Lumikettu... sanoo:

    Taisinkin jo jostain muualta näistä lukea ja kieltämättä hauska idea 🙂

  3. Suski sanoo:

    Loistava idea! Vaikkapa rokotuksen jälkeiseen harmitukseen vähän isommalle lapselle.

  4. Onneli sanoo:

    Tuollasiaa aikuisillekin, ehkei oltais aina niin kireitä ja ahdistuneita 🙂

  5. möykky-nen sanoo:

    minä kyllä hommaan tuommoisia ihan vaan itselleni! 😀 aivan ihania <3

Kommentoi