Sekosin aleen

28/12/2011

Olen monena vuonna kiertänyt joulun jälkeiset alet kaukaa. Vasta tammikuun lopussa nimeäni huutavat -70% mainokset ovat saaneet minut liikkeelle. Kun on ensin hirveällä hommalla metsästänyt joululahjoja viimetingassa, ei saman toistaminen muutaman päivän päästä ole houkuttanut.

Joulupäivän iltana istuin kuitenkin koneelle nettishoppailemaan. Ensimmäisenä klikkasin Oii:n sivuille, joilta löytyi lähes kaikki mitä olin ajattelut pojille ostaa.. ja vähän enemmänkin. Ne mitä ei löytynyt tilasin Lekmeriltä ja myöhemmin vielä pari juttua Mini Rodinin nettikaupasta kun siellä alkoi ale.

Elvikselle harmaa/sininen haalari, sininen elephant body, sininen godzilla t-paita, musta body, karhu body, harmaat ja mustat legginsssit sekä  musta myssy.

Kaapolle harmaa/sininen collegepaita, musta grandpa paita, musta tupsupipo, musta trikoopipo ja mustat legginssit.

Parkatakin ostin jo h&m ennakkoalesta. Se on ollut hyvä ja aika paljon halvempi kuin haaveilemani mini rodinin parka, 20e (ovh 39,90). Oiin kautta tilasin Elvikselle vielä Munsterkids in kaksiosaiselta näyttävän haalarin. Kaapolle theBRAND in raidallinen college sekä Rock your baby n t-paita.

Eilen uskallauduin vielä keskustaan alennusmyynneille lasten ja bugaboo donkeyn kanssa (!!). Itsellenikin löysyin One Waystä muutaman lumpun. Lapsille väriä Polarn O. Pyretistä.

Kaapolle raidalliset legginssit, harmaat housut ja sukkia.

Elvikselle body, sukkia ja raitalegginssit.

Tulipahan täydennystä kaappeihin. Hullujen hommaa kyllä tuo lasten ja leveiden rattaiden kanssa kaupungilla tungoksessa kulkeminen. Lisää haastetta hommaan toi myös se ettei Kaapo nukkunut päikkäreitä ja oli ihan hemmetin kikkuinen ja Kampin kauppakeskusken onnettomat kaksi hissiä joista toinen oli rikki..

Varsinkin nettiostoksiin olen tyytyväinen. Oiilla kaikki oli -40%, mutta kokoja huonosti (nyt näytti olevan 30-70%). Lekmerillä -50% alea ja muutamia hajakokoja ja tuotteita (myös vanhoja), Mini Rodinin netissä alennukset -30-40% ja siellä kokoja ja värejä reilusti. Mini rodinia saa myös mm babytradesta, niiloilosta, kuopuksesta, retrokista ja sisukkaasta (en suosoittele, hidas toimitus).

Popissakin oli ainakin vielä eilen hyvin aletavaraa ja kokoja. -30% alennus kuitenkin tuntuu pieneltä ja epäreilulta kun ruotsissa samat tuotteet -50%…

Oletteko te jo ostaneet alesta jotain ja mitä tai onko joku tietty juttu mielessä? Ulkovaatteitahan olisi varmaan järkevä ostaa, mutta en ole ikinä osannut ja ajatella niin pitkälle ja viisaasti :)

Ja tästä alkaa OSTOLAKKO! Eikä mikään ihan pieni, vaan suunnittelin olevani ostolakossa kaksi kuukautta!
Miltä kuulostaa ja kuka on mukana?

Minttu


2 Responses to “Sekosin aleen”

  1. Avatar KRISSE sanoo:

    Kaduttaa tää oma joulukuun kulutushysteria, pakko varmaan olla ostolakossa. Tai pakko onkin, kun ehdin jo kuuluttaa kovaan ääneen kuinka olen kaksi kuukautta ostamatta mitään.

    En ole ikinä ollut, että vähän kyllä pelottaa. Itken varmaan jo viikon jälkeen, mutta tässä pysytään :)

  2. Mä jo vähän lipesin ostolakosta. Tosin maksoin ostokset lahjaksi saadulla lahjakortilla… Lieventä asianhaara.

    Toivottavasti sulla onnistuu. Mäkin koitan nyt tsempata!