Tule Joulu… Punavalkoinen

28/11/2011

Nyt minkäkin lankean. Marraskuussa.

Rakastan Joulua, olen ihan ns. jouluihminen. Mutta vasta joulukuussa. Kun lokakuusta saakka on joulua tyrkytetty ovista ja ikkunoista otan minäkin nyt varasähdön. Tosin vain muutaman päivän etuajassa. 

Meillä ei kotona sisusteta kummemmin joulua varten, muutenkin vietämme pyhät muiden nurkissa. Koska kotoamme löytyy valmiiksi paljon punaista saa joulutunnelman helposti muutamilla valoilla ja kukilla. Kuusikin meiltä löytyy joku joulu, tosin parvekkeelta. Se ollaan koristetu melko kitchisti, jos niin voi sanoa.

Tykkään kovasti väreistä mutta myös kauniit, pelkistetyt ja perinteisen oloiset puna-valkoiset joulujutut iskevät myös. Tähän olen koonnut muutaman jutun vaikka inspiraatioksi tai ihan vain joulutunnelmaa luomaan.

Joulukortti PaaPii Design
Koristepallot Ikea
Kynttelikkö Ikea
Kosristevalaisin Ikea
Lahjapapaeri Ikea
Kuusenjalka Design House Stockholm
Mariskooli Iittala
Lautanen (Kulku) Iittala

Pannunalunen Feel Felt / Iittala
Kynttilä Marimekko
Lahjapaperi DesignTorget
Servetit Habitat
Sammutuspeite DesignTorget
Servetit h&m home

Miten teillä tehdään kotiin Joulu?

Minttu


One Response to “Tule Joulu… Punavalkoinen”

  1. Avatar Onneli sanoo:

    mä olen vähän surkuna kun meille ei tule kuusta tänä vuonna. Ollaan kolme päivää pois ja kalustuskin on muuttunut sitten viime joulun niin, ettei iso edes mahtuisi. Harkitaan pöytäkuusta, mutta papan metsästä hakemaa ei ainakaan saada kun kukaan ei siellä enää ennen joulua autolla käy. No, pitää ripustaa niitä koristeita stten muualle. Punaiset Lumimarja-verhot ja -pöytäliina laitetaan ja tuikkulasit ja muutenkin kynttilöitä, mutta pitkälle pötkii jo sillä että koti olis siisti ;)