Menisin jos jaksaisin..

10/11/2011

Mainostetaan nyt taas ihan urakalla.

Eli Punavuoren peikko Jumbo muuttaa uusiin tiloihin. Sen vuoksi huomenna perjantaina sekä lauantaina kaikki vanhassa myymälässä olevat tuotteet -50%! Avoinna pe klo 10-18 ja la klo 10-16.

Menkäähän kaikki joille matka Jumboon ei ole yhtä pitkä kuin minulla. Ja ketokaa mitä ihanaa (ja halpaa) löysitte. Nyyh.

 
Uusi liike avaa ovensa myös perjantaina ja sijaitsee ravintolamaailman vieressä. Sielläkin tarjouksia.

Minttu

2 Responses to “Menisin jos jaksaisin..”

  1. Onneli sanoo:

    Joo, vaikka tosta läheltä suora bussi meneekin niin en kyllä tuota toukkaa ottaisi mukaan kun ei tykkää olla vaunuissa jos huomaa että on tultu sisälle ja kantaen pitäisi maksaa röyhkeänhintainen seutulippu 😉 Onneksi on tilikin melkein tyhjä kun laskupää ei toiminut ja sidoin vähän liikaa rahaa määräaikaiselle tilille, joten joulukuun ekaa päivää odotellessa…

  2. Anonymous sanoo:

    Kiitos vinkistä, kävin paikalla :). Oli siellä vähän kaikenlaista, mm. Villervallan ja Rip Curlin toppatakkeja, Molon ulkohousuja ja kaikenlaisia vähän sekalaisia sisävaatteita. Itselle ei tarttunut mukaan kuin katvigin shortiasut tytölle ja pojalle sekä pojalle hihaton paita. Pieniä söpöjä bodeja ja mekkoja oli kyllä paljon, mutta kun kuopuskin on jo kohta 5v niin jätin ne väliin.

    P.S. Söpö body teidän vaavilla tossa uudemmassa postauksessa, meillä oli samapaitana ja se oli ihan suosikki! 🙂

Kommentoi