Ei mikään kiva aamupäivä

20/07/2011

Sellainen oli tiistai,ei kiva.

Aamusta sokerirasitustesti. Hyi hyi, yök yök. Vaikka muut sanoisivat mitä, on se kamalaa, kaameaa, hirveää, inhottavaa ja ällöä. Just ja just selvisin hengissä, oksentamatta ja pyörtymättä. Olisimpa saanut edes sitä (kuulemma) kokiksen makuista litkua.

Ja kun viimeiseen 14 tuntiin ei ole syönyt tai juonut muuta kuin mukillisen yjöttävää paksua ja kirkasta sokerilientä, ei ole mikään ihan paras ajatus vetää (mega) ähkyjä Hesessä. Kuitenkin tein niin.

No pääsinpäs myös hemmottelemaan itseäni. Kampaajalle nimittäin. Olinkin jo ihan uuden värin tarpeessa.
Ihanaa, vaikka edelleen yrjötti.


Minttu


One Response to “Ei mikään kiva aamupäivä”

  1. Milky sanoo:

    Voin kuvitella olotilasi,vaikkakaan sokerirasitustestiä ei mulle oo tehtykään. Ihanaa,pääsit kampaajalle <3

Kommentoi