Voittaja on..

24/06/2011
Kommentit pois päältä artikkelissa Voittaja on..

Koru kilpailun voittajan julkaiseminen on kestänyt, sorry!
Tänä aamuna ollaan vihdoin arvottu ja onnekas oli tällä kertaa ENNIE!

Nimiehdotukset olivat ihan huippuja, vau! Lemppareitani on ainakin Helmiset, Mami-Rocks, Hamarat ja Bit-by-bit. Mikään ei ollut yhtään huonompi vaihtoehto. Nimien kesken oli todella vaikea päättää voittajaa, joten päädyin lopulta senkin arpomaan. Yllätyskorun saa myös MIRJA!

Ennie ja Mirja laitatteko viestiä sähköpostiin: mamigogo@hotmail.fi. Ennie laita myös korutoiveesi!

Onnea vielä voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Me lähdetään tästä pikkuhiljaa Juhannuksen viettoon. Jotkut ne vaan lähtee Karibialle juhannukseksi (äitini)… Mutta eiköhän mekin keksitä jotain kivaa, grillausta ja saunomista saaressa. Siitä jatkuu meidän matka Naantaliin, Muumimaailmaan, Turkuun ja Lappeenrantaan mökille. Saattaapi olla siis aika hiljaista täällä. Käykää toki välillä kurkkimassa, jos jotain saisin postattua.

Ihanaa Juhannusta kaikille!

Minttu

Kuva keskisuomalainen


Minttu MAMI GO GO 09:36


Kommentit pois päältä artikkelissa Voittaja on..

Comments are closed.