Kun eniten v******a kaikki

20/06/2011

Voi jeesus sentään kun olen taas ollut huonolla tuulella. Miten vaan voi ärsyttää ihan kaikki. Hermot menee pienemmästäkin tai usein jopa ihan ilman mitään syytä. Eilinen oli ehkä pahin kaikista. Olin ihan raivona. Kiljuin Lasselle joo joo:ta ja menin piloon tyynyn taakse kun se yritti jutella. Tuttua ehkä tuolta 10 vuoden takaa?

Sitten kun on valmiiksi tuollaisessa mielentilassa saa tehtyä kaikki asiat ja oman elämän mahdottoman hankalaksi. Koko eilinen aamu meni murmutettua siitä kun halusin mennä Foorumin muotikirppikselle sekä myös käymään Papan luona mökillä. Koska kirppis alkoi vasta kahdeltatoista, en olisi onnistunut molempiin. Siinä oli sitten hyvä raivota ja purkaa sitä muihin. No, järjestyipä kuitenkin niin kivasti että lähtö mökille viivästyi ja olisin sittenkin kirpparille päässyt. Mutta sitten sitä alkoikin vasta ärsyttämään, en mä nyt enään kun olin jo valmistautunut siihen etten pääse sinne. Ja sit taas vähän raivosin ja muutaman kyyneleenkin taisin tirauttaa.

Mökkimatkalla vielä veri kiehui ja mukavasti siihen päälle alkoi oksettamaankin. Täydellistä.

Ja niinhän se olikin. Oksennettuani puskaan ja joutuani tölkin kokista alkoi elämä pikuhiljaa hymyilemään. Kuinka se ei olisikaan voinut. Ihana mökki, perhe, sukulaisia, kesä, aurinko, oman lapsen ensimmäisiä keitoksia ja palikkatorni enkka (11 palikkaa!), hyvä ruoka, lepo ja lueskelu.

Minttu

Tänään aijon piristää mieltäni ja suunnata Weeruskaan Pappagallolle.

Ps. Kävikö joku tuolla kippiksellä? Siitä oli kuulemma uutisissa ja oli ihan liikaa ihmisiä.


4 Responses to “Kun eniten v******a kaikki”

 1. Riikka sanoo:

  Tiedän tunteen ja kivalta näyttää mökillä..

  Jaksamista!

  Riikka

 2. rva Reipas sanoo:

  Ihanan näköistä mökillä. Tuollaisessa paikassa murheet unohtuvat..

 3. Milkyn blogi sanoo:

  Täällä uusi lukija ilmoittautuu! Rentoja kesäisiä kuvia! Ihastuin kasvimaahan ja tuohon herkulliseen ruoka-annokseen :)Hyvä soppakuva myös! Tsemppiä öklöolon kanssa!

 4. jarna sanoo:

  Löysin juuri blogisi ja kivaltahan täällä näyttää=) Elämänmakuisia kuvia!

Kommentoi