Ör-däi-l-len

18/06/2011

Uuh, uskomatonta mutta mä olen TAAS oksennustaudissa! Ihan järkyttävää, mistä mä yhtäkkiä nappailen näitä tauteja. Kaapoa odottaessa en ollut kertaakaan kipeänä, samoin joka keväinen ja kesäinen siitepölyallergiakin katosi kokonaan. Nyt on ihan eri meininki.

No toisaalta tää pissat housuissa kaaressa oksentaminen alkaa olla aika tuttua hommaa.. Lassellakin alkoi eilen loma, onneksi ei olut mitään kummempia suunnitelmia nyt viikonlopuksi. Ja hei vielä jotain hyvää, vaaka näytti aamulla -2kg vähemmän kuin eilen neuvolassa…heh.

Tämä viikonloppu menee siis aika iististi, sääkin on aika kurja.

Käykäähän nyt kaikki osallistumassa KORU-arvontaan! Kilpailu päättyy maanantaina!

Minttu


One Response to “Ör-däi-l-len”

  1. Anonymous sanoo:

    Noista vastausvaihtoehdoista puuttuu ainakin ”myötätuntoa herättävä”, koska se ois ainakin tähän ollut osuvin :) (ei oikein voi sanoa ”ihana” tai ”mielenkiintoinenkaan” toisen kärsimykselle :)

    Siis voimia täältä naapurista!

    Nancy

Kommentoi