Kesän paras ostos on..

29/05/2011

Vettä ja tuulta pitävä takki.

Pääsimpä testaamaan takkia heti ääriolosuhteissa. Eli kaatosateessa. Tämä POPin äideille suunniteltu parka on näppärä ja pitkäikäinen. Se on tarpeeksi siisti kaupungille, muttei liian hieno puistoon. Se istuu niin normaaliolosuhteissa (eli ei raskaana) kuin viimeisillään odottaessakin. 
Ja luonnossa tämä on paljon kivempi kuin kuvassa!
En millään malttanut odottaa kesän alennusmyynteihin, vaan tämä oli saatava heti. Ja ihan rehellisesti, tallainen kunnollinen ulkoiluvaate minulta puuttui. Sateessa puistossa nahkatakki päällä värjöttely kun ei ole lempihommaani. Miinusta POPille kuitenkin joustamattomuudesta, cityshopparin alennusta kun ei saa hyödyntää ulkovaatteisiin. :(
Kaapolle sentään vähän kesäisempää..


Tai no..nämä ei niinkään.
Nyt ei haittaa vaikka välillä vähän tihuttaa, uusi takki on vaan niin hyvä. Kannatti törsätä. Aurinkoa ja läpöä silti odottaen.. 
Minttu

2 Responses to “Kesän paras ostos on..”

  1. Avatar Jenni sanoo:

    Moi Minttu! Löysin sun blogin Riikan blogin listalta. Kivoja juttuja kirjoitat ja kuulostaa tutulta. :) Joo, toi POPin takki on ihan huippu, mulla on 2009 malli ja mitään äitiysvaatetta en ole pitänyt yhtä paljon – onnittelut hienosta ostoksesta!

  2. Avatar mami go go sanoo:

    Moikka Jenni! Kiva kun löysit tiesi myös tänne! Varsmasti tutulta kuulostaa, aika samassa elämäntilanteessa molemmat ollaan ;)

    Kiitos onniteluista, olen kyllä todella tyytyväinen ostokseen vaikka aluksi podinkin huonoa omaatuntoa – miksi sitä tuli ostettua 140 euron takki juuri ennen kesää ja alennusmyyntejä. Mutta on se kyllä sen arvoinen.