Kirpulle kirppuja

25/05/2011

Iltani ratoksi kuvasin viimeisimpiä kirppislöytöjä (joo-o halvat huvit). Osa on ostettu viime viikonlopun pihakirppiskierrokselta, osa aikaisemmin. Kaikkia hintoja en tarkkaan muista, mutta 20 sentin ja 7 euron väliltä.

Kaikki vaateostokset ovat tulevalle vauvalle. Mikä on aika sairasta, sillä kellarissa on kolme ISOA (2x ikeakassin kokoista) kassia vauvan vaatteita. Ja vaatehuoneessamme on kaksi vähän pienempää… Tilanne ei tosin ole yhtä paha kuin ennen viime joulua, jolloin myin kirppiksellä 7 samankokoista kassia Kaapon vanhoja vaatteita. Tosin suurin osa kellarissa olevista vaatteista on edelleen menossa myyntiin. Tervetuloa Valtteriin ostoksille su 5.6!

Kaapoa odottaessa en myöskään tiennyt kumpi on tulossa, ostin paljon vaatteita ja suurin osa niistä oli vaaleita, beessejä ja valkoisia. Nyt olen totaalisen kyllästynyt niihin vaaleisiin, tahdon kirkkaita, selkeitä värejä ja kuoseja.

POPin oranssi talo-body 56cm.
POPin mustapohjainen raitabody 62 cm.
H&M pinkki body 68 cm, 50 cent.
Småfolkin pöllö-yöpuku 62 cm.
Tutan oranssi yöpuku n 70 cm, 50 cent.
POPin oranssi-ruskeat raidalliset housut 56 cm.
POPin turkoosit haaremhousut 62 cm.
POPin puna-valkoiset lammaspökät 62 cm, noin 4e.
POPin vihreäraidalliset housut suljettavilla lahkeilla 56 cm.
Marlonin retromyssy 60cm, 20 cent.
Reikäiset, mutta käyttökelpoiset vuorelliset merinovillaiset tumput, 50 cent.

Ja vaikka onkin ihan poika-olo…

Lindex vaalenpunainen sateenkaari body 62 cm, 1,50e.
Lindex pallomekko 56cm, 3,50e
Lindex puna-valkoiset pallopöksyt 56cm, 0 e.

Ja sitten meille muille..

Kaapolle vihreän tipparellun kaveriksi punainen, 1,50e.
Eteiseen vanha lääkekaappi, 4e.

Nyt lupaan etten osta vauvalle enään yhtään vaatetta. Ainakaan ennen kun olen inventoinut kellarissa olevat. Jos sitten vielä tarttis jotain hankkia…

Minttu


3 Responses to “Kirpulle kirppuja”

  1. Musta toi sateenkaaribody on just kiva vaikka pojallekin,gaysummer 2011,oisin hankkinutkin moisen jos olisi käytettynä vastaan tullut. Uusia vaatteita en halua ostaa.

  2. Ennie sanoo:

    ihania <3 mullakin puhkee kauhee vauvakuume kun katselen sun ostamia vauvanvaatteita. pääsispä vielä itsekin ostamaan vauvanvaatteita. Mä kans justiin möin poikien pieniä ja annoin 2 äitiyspakkauksellista vaatteita anopilleni ja äidilleni säilöön. Ne on kaikki poikien vaatteita.. 🙂 Mä haluaisin päästä ostaan kans pieniä mekkoja. <3

  3. Minttu sanoo:

    Juu, kyllä me varmasti sitä pojalla pidetään jos sellainen tulee. Toi on vielä ihanan pehmeää ja joustavaa materiaalia. Ja varmaan noita pallopöksyjä tulee pidettyä myös. Mekko menee jo vähän yli.

    Kaapolla on jokunen vaaleanpunainen, lila ja sateenkaariraitainenkin vaate. Joku täällä blogissa joskus kommentoikin että miksi käytän pojallani tyttöjen vaatteita. Niin, aika hirvee juttu.

    Jos meille tulee toinen poika, niin lähetään kyllä metsästämään sitä tyttöä jostain vaikka kiinasta. Toinen poika olisi ihana, mutta niitä mekkoja kun on pakko päästä ostamaan myös. Ja kolmatta kertaa en enään raskaana aio olla. heh

Kommentoi