Toiset lähtee ja minä jään

5/02/2011

Oltiin viime syyskuussa tyttökavereiden kanssa 22h bileristeilyllä Tallinassa. Mä en todellakaan ole mitään risteilytyyppiä, eikä ruotsinlaiva-meno voisi vähempää kiinnostaa. Tunnen aina suurta myötähäpeää ja jopa inhoa punanaamaisia suomalaisia turistikännääjiä kohtaan.

Kuitenkin, meillä oli tyttöjen kanssa aivan järjettömän hauska reissu! Vatsalihakset olivat tosi kipeinä vielä monta päivää matkan jälkeen pelkästä nauramisesesta.

Nyt alkuvuodesta innokkaimmat alkoivat jo suunnitella uutta reissua. Kun lähtiöitä on kahdeksan ja osa on töissä, osa opiskelee, töissä ja opiskelee, on lähdössä vaihtoon… niin kaikille sopivan päivän löytäminen saattaa olla haasteellista. Onneksi yhteinen päivä sitten lopulta löytyi kaikille.. paitsi mulle.

Tytöt lähtevät siis tänään risteilemään ja mä menen TÖIHIN! Olen jo viime syksynä lupautunut tuttavani avuksi hänen kahvilalleen täksi päiväksi hommiin. Stadikalla on tänään talviklassikko-lätkäpeli, ja siihen liittyen on aika paljon tekemistä tiedossa. Ei auta harmittelu, toiset lähtee ja minä jään. Niin harvoin on kotiäidillä mahdollisuus ansaita pientä ylimääräistä. Tosi kiva on muuten mennä vähän muihinlaisiiin töihin ja irrottautua hetkeksi näistä kotihommista.

Pitäkää tytöt siis kivaa! Mutta älkää liian! <3

Minttu


Kommentoi