Loskakenkää metsästän

31/01/2011

Mukavuus ennen muotia? Kyllä ehdottomasti. Ainakin ulkoilu -ja puistokenkää valittaessa.

Mulla on tänä talvena ollut vain kahdet kengät käytössä. Muut talvikengät myin viime marraskuussa kirpparilla. Toiset on kolmisen vuotta vanhat Vagabondin lämpimät nahkasaappaat ja toiset Uggit. Mä oon ihan hyvin pärjäillyt niillä, mutta nyt tullut siihen tulokseen että tarvitsen vielä kolmannet kunnon loskasäähän sopivat kengät.

Aika lyhyen pähkäilyn jälkeen olen päätynyt Kanadan saappaisiin / Bean / Duck Bootseihin. Kenkiin jollaiset mulla oli pienenä ja joita muistan inhonneeni yli kaiken. Ne oli mielestäni vaan niin rumat. Nyt mä olen alkanut ihastua niihin. Taidan tulla vanhaksi.

Mä haluaisin viivyttää saapaiden ostoa vielä ensikuuhun, mutta en tiedä kannattaako. Nämä saappaat ovat kuitenkin talvikengät ja tulleet siis myyntiin jo viime syksynä. Monilla myyjillä on enään hajakokoja alessa jäljellä. Katotaan miten käy, vai kuljenko koko kevään kumisaappaissa.

 

 

Onneksi näitä saappaita löytyy monelta valmistajalta kuten Sorel, Adidas, The North Face, Crocks….

Tai sitten mennään vaan näillä ja villasukilla (väriä en osaa vielä päättää):

Ja true korkeakannoille löytyy myös valinnanvaraa (just eilen bongasin yhdet tämmöiset):

Mitä tykkäätte vai onko ihan kauheet?

Minttu


One Response to “Loskakenkää metsästän”

  1. Anonymous sanoo:

    mun äiti tekee kotimaisia huopasaapaita jotka on ihan oivallisia myös loska kuin pakkas kelille. Ei ainakaa jalat palele ja näyttää kivoilta jalassa. Täältä lisää: http://www.facebook.com/pages/Motte/146431602071433

Kommentoi