METSÄÄN KATETTU

1/12/2012

Olen mukana Indiedays Inspiration-bloggaajana ihanassa Arabia kampanjassa. Arabia nimittäin etsii nyt toista kertaa Suomen kauneinta kattausta. Kuka tahana voi osallistua kilpailuun vuoden loppuun saakka ja voittajan valitsee ammattilaisraati. Viime vuonna voittaja valittiin yli 470 kattauksen joukosta. Tämän vuoden kisa on jo alkanut ja osallistua voi vielä vuoden loppuun saakka!

Kattauskisan voittajan kattaus tulee olla katettuna pääosin Arabian astioilla. Kriiteereissä otetaan huomioon lisäksi tunnelmaa, innovatiivisuutta ja yhdistelyä. Pääpalkinnon voittaja saa Arabialta vapaavalintaisen 6 hengen setin, johon kuuluu ruokalautaset, syvät lautaset, kupit tai mukit, pienet lautaset tai kupit sekä tarjouluastian. Lisäksi kattauksia äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja.
Itse osallistun tunnelmallisella aamiaiskattauksella. Kattauksen tarina on herkkä. Hämyisen, vasta heräilevän metsän laidalle on aamuvarhaisella rakkaalle yllätyksenä katettu aamupalapöytä. Raikkaana ja kuulaana aamuna nautitaan kahvia, tuoremehua, itse tehtyä mysliä sekä vastapaistettua leipää. Kattaus on nimetty yksinkertaisesti: Metsässä.
Kattauksen värimaailma on raikas, luonnollinen ja romanttnen. Olen yhdistellyt kattauksessa ueampien eri sarjojen astioita. Pöydästä löytyy niin Runoa, Kokoa, Arcticaa, Lokerovati, 24h sekä Neroa. Kaikki sulassa sovussa. Luonnollisuus ja yksinkertaisuus toistuvat myös tekstiileissä sekä pöydän koristelussa. Upea metsä toimii jo itsessään upeana tunnelmanluojana.
Käykäähän siis katsomassa kilpailukattauksia täällä, äänestämässä suosikkianne sekä osallistumassa kisaan omalla kattauksellanne. Kilpailu päättyy siis vuoden lopussa, eli 31.12. Ja tosiaan, jos ette tällä kertaa halua lähteä itse kisamaan niin tuotepalkinoja arvotaan myös kattauksia äänestäneiden kesken. 
Kiva olisi kuulla mitä tykkäätte tästä kattaukseta ja käyttämistäni astioista ylipäätään. Mikä on suosisikkinne Arabian sarjoista? Tai mikä on lempi astianne?  Itse pidän Kokosta ja etenkin sarjan syvät lautaset ovat suosikkejani. Rakastan myös vanhoja Arabian astioita, etenkin kannuja ja tarjoiluastioita, joita meiltä löytyykin yllättävän paljon kaapeista.
 

Kiitos: Osa astioista – Arabia, Inspiraatio – Riikka, Kuvauslainat – Iittala Kamppi (lasit ja pannu) ja H&M Home (tekstiilit).


11 Responses to “METSÄÄN KATETTU”

  1. Oi, ihana! <3 Ja kiitos kiitoksista! 🙂 Kauniit kuvat!

  2. Eevi sanoo:

    Tulee kyllä heti sellainen metsäinen ja raikas fiilis tästä. Todella kaunis kattaus! Runo (muistinko nimen oikein) on todella kiva sarja Arabialta. 🙂

  3. Emilien sanoo:

    Kaunis kattaus! 🙂 Koko ja Runo ovat mun mielestä kivoja.

  4. annemi sanoo:

    Kaunis kattaus ja astiat 🙂 itse olen kerännyt Paratiisi-sarjaa n. 10 kymmenen vuotta ja se on ikisuosikkini. Lisäksi tykkään myös vanhoista Arabian astioista, joita löytyy mm. mummolasta ja lapsuudenkodista.

  5. GagCloud sanoo:

    Beautiful pics 🙂
    Would u like to follow each other via GFC and Bloglovin?
    Let me know 🙂

    Kisses!

    http://gagcloud.blogspot.com/

  6. Jonna sanoo:

    Oi miten ihana kattaus!

  7. Suloinen tunnelma kuvissasi! Jos vaan ehtiää, niin pitäisi kyllä osallistua tuohon kilpailuun, kattauksien suunnittelu ja teko on kyllä sellaista mistä tykkään 🙂
    Nti Papu Herneetkin rokkaa – blogista

  8. Voi KIITOS kaikille!!!

  9. jonna sanoo:

    Aivan ihana!

    Meiltäkin löytyy Koko-sarjaa. Rakastuin siihen heti, kun se tuli markkinoille. 🙂 En ole ikinä hoksannut, miten hyvin sitä voi yhdistellä myös muiden astiasarjojen kanssa! Tosi hyvin sopii ja tuo ihanasti vaihtelua:)

  10. Rillirousku sanoo:

    Niin kaunis on tämä sun kattaus, ehottomasti nätein näkemäni tuon kilvan saralla! Ja melko huvittavaa muuten, että ihan tietämättä asettelin servetit ja leivän karahkan kuvaan varsin samaan tyyliin. No ei se mitään, kattaus on kuitenkin oman näköisensä ja tää sun on niin NÄTTI!

  11. Kaunis! Ulkoa kuvattu kattaus on jännittävän ja yllättävän näköinen, siis positiivisella tavalla :). Minun Arabia-suosikkini ovat Teema ja Paratiisi.

Kommentoi