MEIDÄN PARVEKE

10/04/2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – ELLOS

Meidän vanhassa kodissa ei ollut omaa parveketta, joten tämä nykyinen on seissyt ihan tyhjillään tähän päivään saakka. Parveke on todella symppis ja pikkuinen, joka toki asettaa omat haasteensa. Minusta kesällä parvekkeella on ihana syödä aamupalaa tai mennä lukemaan vaikka kirjaa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinne tarvitaan ainakin pöytä ja tuoli – kauheasti muuta sinne ei mahdukkaan.

Parvekkeella on mielestäni kiva ottaa myös aurinkoa, mutta uskon että sekin onnistuu tuossa Elloksen syvässä Westcoast-tuolissa. Pakko, sillä mitään aurinkotuolia tänne ei mahtuisikaan. Vaikka sellaiset pienet perinteiset taitettavat parvekekalusteet saattaisivat olla ehkä kätevimmät pieneen tilaan, ei nämäkään ole tänne liian massiivisia. Metallinen, ulkokäyttöön sopiva tuoli on jauhemaalattu hennon pesikkaisen vaaleanpunaiseksi – ja on mielestäni ihanan keväinen.

Metallisen tuolin kaveriksi halusin pehmeyttä rottinkisella pöydällä. Luulen että täydennämme sarjaa vielä tilaamalla pöytään sopivat jakkarat. Tuo pöytä on minusta tosi nätti ja tuo lisää keväistä fiilistä pikkupartsille.

Olemme jo muutosta saakka ihailleet alakerran naapurin itse tekemää puulaudoitusta parvekkeensa lattialle. Luulen että meidänkin täytyy sellainen teettää. Nyt kylmälle lattialle tulee ihanasti lämpöä juuttimatosta, joka sekin kestää ulkokäyttöä katoksen alla.

Ellokselta löytyy monien ulkokalusteiden lisäksi myös paljon erilaisia ruukkuja. Meillä on parvekkeelta ihanan verheät metsämaisemat, mutta ehdottomasti haluan lisää vihreyttä myös parevekkeelle. Vanhassa kodissamme viljelimme pihalla muunmuassa erilaisia yrttejä ja salaatteja, ja miksei niitä voisi myös kotiparvekkeella saada kasvamaan.

Olen viimeisen vuoden aikana löytänyt Ellokselta tosi paljon kaikkea kivaa kotiin. Tykkään siitä miten helppokäyttöiset sivut ovat. Vaikka siellä on miljoonasti erilaisia myytäviä, etsimäsä saa rajattua helposti kattavilla filttereillä. Tykkään myös toiminnosta jossa sivu ehdottaa katsomasi tuotteen perusteella sinulle jotain muita saman tyylisiä tuotteita. Olen läytänyt sitä kautta vaikka mitä ihanaa.

Eilisestä lumisateesta huolimatta kevät ja kesä tekee varmasti tuloaan ja sen huomaa ihanasti siitä, miten joka päivä partsilla on kuumempi ja kuumempi. Meidän parvekkeelle paistaa ihanasti iltapäiväaurinko ja eilen jouduin jopa tulemaan sisään hetkeksi jäähdyttelemään kun tuli niin kuuma!

Onko teillä mahdolliset parvekkeet tai pihat jo kevätkunnossa, vai odotellaanko siellä vielä viimeisten lumien sulamista?


Kommentoi