KOKKAILUPÄIVÄ SANNAN KANSSA

13/08/2018

Kaupallinen yhteistyö – Sannan Ruokakassi
Postaus sisältää arvonnan sekä alekoodin!

Kaupallinen yhteistyö – Sannan Ruokakassi

Olen varmasti aiemminkin kertonut, että oma arjen kipupiikkini on ehdottomasti päivittäinen ruoan miettiminen ja kaupassakäynti. Välillä sitä onneksi keksii suht helposti, että mitä tänään syötäisiin, mutta valitettavan usein se on työn ja tuskan takana. Puhumattakaan siitä kaupassakäynnistä. En ole kovin hyvä ennakoimaan ja siksi joudummekin ramppaamaan lähikaupassamme lähes päivittäin.

Kahdestaan miehen kanssa ollessa helppo ratkaisu on tilata take a way ruokaa, mutta lapsille kuitenkin tarjoan mielummin jotain alusta saakka itse tehtyä, puhumattakaan siitä miten kalliiksi viisihenkisen perheen ruokkiminen ravintolaruoalla tulee. Pakko myös myöntää, että ruokaa on tullut tilattua jo vähän kyllästymiseen asti. Siksi aina välillä meillä turvaudutaankin ruokakassi-palveluun, jossa kotiin kannetaan useamman päivän ruokatarpeet resepteineen.

Sannan Ruokakassi onkin jo varmaan osalle teistä tuttu, olen aiemminkin kirjoitellut siitä ja onpa oma lemppari reseptinikin, punajuuririsotto päässyt yhteen kassiin mukaan. Kuten palvelun nimestäkin voi ehkä jo arvata, kaiken takana tosiaan häärii ihan oikea Sanna.

Meillä oli alukesästä kiva iltapäivä yhdessä Sannan sekä Iinan kanssa kokkaillen ja samalla saimme tutustua vielä vähän paremmin tarinaan sekä historiaan Sannan Ruokakassin takana. Oli hauska kuulla yrityksen alkutapaileista, siitä miten Sanna on yömyöhään pakannut kasseja kotikeittiössään tai hakenut kaatosateessa pyörällä puuttuvia tuotteita kaupasta kasseihin. Koska Sanna on itsekin äiti, hän ymmärtää hyvin arjen haasteita ja on ottanut tämän huomioon myös simppeleitä reseptejä suunnitellessaan.

Nykyisin ruokakassi-konsepti pyörii jo isommin, apuna on muutakin henkilökuntaa, mutta silti kaikki reseptit valmistuvat edelleen Sannan keittiöstä käsin. Nykyään myös ruokakassejakin on erilaisia, moneen eri tarpeeseen, kuten perhekassi tai vegekassi. Kaikkia kasseja yhdistää helppo ja monipuolinen kotiruoka ja se, että tuotteet ja raaka-aineet ovat huolella valittuja. Ruokakassit on myös suunniteltu niin, ettei hävikkiä synny mikäli annokset valmistaa reseptin mukaan.

Ruokakassin jo tilata joko silloin tällöin, jos vaikka tietää että jostain viikosta on tulossa muutenkin kiireinen, tai sitten jatkuvalla tilauksella joko jokaiselle -tai jokatoiselle viikolle. Tulevien viikkojen kassien sisällöt voi käydä katsomassa etukäteen netistä ja ne toimitetaan kotiovelle aina maanantai-iltaisin.

Kokkailun lomassa juttelimme samalla muunmuassa kiireisen lapsiperhearjen haasteista ja tavoista helpottaa sitä. Valmistimme rennosti yhdessä todella helppoa pizzaa sekä raikasta coleslawta. Ihan loistava vinkki Sannalta oli käyttää pizzojen pohjiksi esipaistettuja Naan-leipiä. Tämä on tosi nopea tapa saada hyvää ja helppoa, mutta vähän normaalista poikkeavaa illallista koko perheelle tai sitten vain nopea lounas itselleen. Korvattiin vielä tomaattisose paprikatahnalla ja täytteeksi laitettiin oliivia ja fetaa – siis ah miten hyvää! Ihanan raikas lisuke oli myös turkkilaiseen jogurttiin tehty colesaw, johon tuli kaalin lisäksi omenaa, kurkkua, limeä sekä minttua.

Sannan Ruokakasseja on tosiaan erilaisia perheen koon ja illallisten määrän mukaan. Vallikoimasta löytyy neljä erilaista: Perhekassi, Vegekassi, Lasten suosikkikassi, Makukassi sekä Gluteeniton Perhekassi.

Kerro mikä sinun tai teidän perheen luotto-arkiruoka ja osallistut Sannan Ruokakassin arvontaan! Arvonta päättyy 20.8.

Lisäksi koodilla MAMIGOGO10 saa nyt kaikista kasseista 10 eur alennuksen!


48 Responses to “KOKKAILUPÄIVÄ SANNAN KANSSA”

  1. Anna Aurinko sanoo:

    Spagetti tomaatti-jauhelihakastikkeella on meillä koko perheen suosikkiruoka.

  2. Miisa sanoo:

    Erilaiset pastat ja salaatit on nopeita ja helposti muunneltavia!

  3. Nanna sanoo:

    Kaikenlaiset laatikkoruuat mihin voi upottaa monenlaisia ”jämiäkin” kaapista meitä on 5 henkeä joten ruuan pitää olla maukasta, terveellistä ( useimmiten..) ja kuitenkin suht edukasta ja nopeastikin valmistettavaa

  4. MS sanoo:

    Heitän usein sunnuntai-iltana kylmäsavulohikiusauksen uuniin, saa kiireettä kypsyä matalalla lämmöllä ja maistuu seuraavina päivinä hyvältä.

  5. Heidi sanoo:

    Aika vaikea nimetä vain yhtä, mutta olisiko suosituin kuitenkin se perinteinen jauhelihakastike ja spagetti. Risotto ja riisipuuro myös hyvin näppäriä, kuten kanapihvit ja riisi….

  6. kukka sanoo:

    Nam, miten herkullisen näköisiä pitsoja! Kauhea nälkä iski 🙂

    Luottoarkiruoka on kanakastike kasviksilla.

  7. Werhoutuja sanoo:

    Laatikkoruoat esim. kinkkukiusaus eri yhdistelmiä vaihdellen. Sannan ruokakassia olen harkinnut, kun 7 hengen ruokatalouden pyöritys on täysin minun vastuulla. Saisi hyviä ideoita ja sopivasti raaka-aineita täysin uusienkin reseptien kokeiluun.

  8. Asta sanoo:

    Kasvissosekeitto on meidän arjen peruspilari! (joskus tosin äitiaivot voisivat keksiä myös jotakin muuta ;D)

  9. Marjukka sanoo:

    Meidän perheen luottoruoka on kylmäsavulohipasta. Tulee 10 minuutissa eli ehtii tehdä silloinkin kun on ihan hirveä kiire. Ihan super!

  10. Pieta sanoo:

    Pastat ja sosekeitot

  11. Rosie sanoo:

    Kiirepäiviin nopea sitruunapasta, ja herkutteluhetkiin paahdettu tomaattikeitto!

  12. Laura sanoo:

    Spagettiin voi luottaa aina, ja sen kanssa sopii ihan mikä vaan! Ja tietenkin suosin sitä, missä on viiden minuutin kypsymisaika. Ei ole aikaa hassattavaksi arjessa. 😀

  13. Riikka sanoo:

    Luottoarkiruoka on kotijuustocurry ja basmatiriisi. Hyvää, nopeas ja maistuu kaikille!

  14. Merimiehen vaimo sanoo:

    Spagetti on meillä se vakkariksi muodostunut arjen pelastaja. Toinen vakio on lihapata, mutta se tehdään aina iltaisin ja nautitaan kaksin miehen kanssa 🙂

  15. Miikku sanoo:

    Kahden kalan keitto perunasipulisuikaleista kylmäsavulohesta seistä ja ruokakermasta. Herkkua ja helppoa ja nopeets

  16. Daisy sanoo:

    Helppo ja nopea pelmeenit 🙂

  17. Jo sanoo:

    Itsetehdyt pinaattilätyt.

  18. Outiiju sanoo:

    Riisiä ja kanaa – helppoa ja käy monelle ja on herkullista. Haluaisin osata tehdä itse gluteenittomia kasvispyöryköitä. Gluteeniton perhekassi ois mahtava.

  19. Jessica sanoo:

    Makaroonilaatikko 🙂

  20. Ida sanoo:

    Lasagne on ehdottomasti meidän perheen lemppari! Mutta myös muut laatikkoruuat aika usein nähtyjä meidän arjessa 🙂 helppoja, nopeita ja riittää töihin evääksi mulle seuraavaksikin päiväksi.

  21. pöllö sanoo:

    Yleensä joku nopea kasvis-pasta!

  22. Salla sanoo:

    Linssikastike ja riisi on sellainen, mitä tulee tehtyä säännöllisesti. Tuore raastettu inkivääri ja sitruuna kruunaa maun!

  23. Milla sanoo:

    Pasta tomaatti-soijarouhekastikkeella, tai vähän aikaan vievämmällä kasviskastikkeella, johon tulee eri vihanneksia.

  24. Marle sanoo:

    Makaronilaatikko, kanaa ja perunoita/pastaa/riisiä

  25. Jenni sanoo:

    Lasagne, näppylämuusi sekä eri variaatiot kiusauksista. Niin ja tietysti mannapuuro marjoilla.

  26. AnnaTee sanoo:

    makarooniöaatikko tai lasagne.

  27. esmer sanoo:

    makaronilaatikko 🙂

  28. emmi sanoo:

    Nopein luottoruoka on kyllä spagetti bolognese 🙂

  29. Elina sanoo:

    Meillä kun iskee ”aivoton päivä” eli kun ei tule mitään ideoita saati inspiraatiota ruuanlaittoon, tehdään usein tacolasagnea, eli peruslasagne, jossa jauheliha maustetaan tacomausteella ja lasagnelevyjen sekaan ripotellaan nachoja. Hyvää ja vähän erilaista, mutta kuitenkin nopea tehdä uuniin 🙂

  30. Johanna sanoo:

    Varma perusruoka on arrabbiata-pasta. Tai pestopasta.

  31. Kate sanoo:

    Yhtä usein tehdään varmaan pasta bolognesea ja tortilloja (milloin missäkin muodossa). Nopeaa, helppoa ja käy kaikille.

  32. Kaisa sanoo:

    Erilaiset pastat ja keitot pelastaa arjen, niihin löytyy yleensä tarpeet tyhjemmästäkin jääkaapista.

  33. Henriikka sanoo:

    Linssikeitto!

  34. Annak sanoo:

    Pastaruuat, joihin voi nakella sekaan kasviksia, kanaa, tonnikalaa, kermaa, punaista pestoa, siemeniä, pähkinöitä, yrttejä, mausteita… Oikeastaan mitä vaan kaapista löytyy ja aina on ollut hyvää 🙂

  35. Juulia sanoo:

    Chorizopasta tai ihan yksinkertainen sieni-risotto!

  36. Riina sanoo:

    Lasagne on ehdoton herkku arkena, sekä salaatit erilaisilla lisukkeilla.

  37. anna s. sanoo:

    Italianpata 🙂

  38. Helka sanoo:

    Arjen luottoruoka on ehdottomasti linssi- soijarouhe- tai nyhtispastakastike spagetin tai perunoiden kanssa. Helppoa ja uppoaa lapsillekin.

  39. Joliel sanoo:

    Vakiona ruokalistalla pyörii ainakin erilaiset kasvissosekeitot, joihin olen ihan hulluna. Niistä saa helposti ruokaisampia erilaisilla lisukkeilla, kuten pähkinöillä tai raejuustolla. Nopeat ja helpot kasvispastat, sekä ruokaisat salaatit ja perunamuusi kasvispihveillä ovat myös suosikkeja.

  40. Matilda sanoo:

    Helppo kaikille maistuva arkiruoka meillä on linssikeitto. Päälle raejuustoa ja kylkeen ruisleipää juustolla.

  41. Liisa sanoo:

    Kasvissosekeitto on meijän suosikki. Välillä pilkon ja kuorin ainekset valmiiksi kattilaan edellisenä iltana ja sit vaan töiden jälkeen keitän, maustan ja soseutan.

  42. Valpuri sanoo:

    Oon miettinyt paljon tällaisen ruokakassin tilaamista nyt kun meillä on pieni vauva perheessä. En oo vaan saanut miestäni täysin vakuutettua tähän. Minusta tällainen helpottaisi arkea ihan hirveesti. Valitsisin vegekassin. Meillä usein tehdään arkena soijarouhetomaattikastiketta ja pastaa tai erillaisia ruokaisia salaatteja.

  43. Maiju sanoo:

    Spagetti eri kastikkeilla on ruokalistalla usein.

  44. Linda sanoo:

    Tortillat on ehkä tällä hetkellä meidän ykkössuosikkiruoka, joka maistuu hyvin sekä lapselle että vanhemmille.

  45. hilkka sanoo:

    Makaronilaatikko on aina maistunut meidän perheessä 🙂

  46. -Hannis— sanoo:

    Tortillat,makaronilaatikko erilaisilla variaatioilla ja kasvissosekeitot

  47. Donja sanoo:

    lohiwokki

  48. Laura Sarrola sanoo:

    Uunilohi ja italianpata

Kommentoi