HEI ME MUUTETAAN

2/01/2018

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Eilen minusta tuli täti ja loppuviikosta vaihtuu niin koti kun kaupunginosakin – löysimme vihdoin sopivan asunnon! Tai oikeastaan se löytyi jo muutama kuukausi sitten, mutta virallista tästä tuli vähän ennen joulua. Uusi koti on ihana, 50-luvun arkkitehtuurinen helmi (ko. arkkitehdin itselleen alunperin suunnittelema huoneisto) kauniilla puisto-alueella. Neliöitä asunnossa on parisenkymmentä lisää, mikä tarkoittaa omia makkareita sekä kahta vessaa – vihdoin!

Vaikka olen todella innoissani muutosta on samalla haikeaa jättää vanha kotimme. Tämä on ollut ehdottomasti yksi lempipaikoistani asua, ja näihin kolmeen vuoteen on mahtunut paljon. Hullua ajatella että puoli vuotta taaksepäin minulla ei ollut vielä mitään käsitystä että elämä saattaa heittää tällaiseen tilanteeseen.

Muutto tuo arkeen myös omat uudet haasteensa, nimittäin lasten kuskaamisen kouluun ja eskariin. Luulen että hetken toteuttelun jälkeen sekin alkaa sujua. En liene nimittäin ainut vanhempi jonka täytyy kulkea muutama kilometri lapsia viemään. Mutta on tässä tullut jopa autokouluun menemistä tämän takia mietittyä.

Uudessa kodissamme tähän mennessä suosikki-asioita on kauniit alkuperäiset lattiat, isot ikkunat, avotakka sekä söpö pieni parveke. Vähemmän suosikki-asioitani on tällähetkellä vatsataudissa pakkaaminen ja tavaroiden läpikäynti.


15 Responses to “HEI ME MUUTETAAN”

 1. ines sanoo:

  Lauttasaaressa?

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Pidän ihan tarkoituksella tämän yksityisenä :-)

 2. Pia sanoo:

  Onnea uuteen kotiin. Meilahti? Kumpula?

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon! :-) En aijo kertoa sen tarkemmin, kun ei sillä mitään väliä edes blogin kannalta ole :-)

 3. Tuuli sanoo:

  Olen seurannut blogiasi tasaisen epätasaisesti ja koskaan en ole kommentoinut, mutta nyt näkymät on kovin tutut: taidetaan olla pian naapureita…tervetuloa! Täällä on ihana asua! Tsemppiä muuttoon!

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei, kiva kuulla ja kiva kun kommentoit! :-) Enpä olisi uskonut tuon yhden kuvan perusteella tunnistettavan :-)

   • Tuuli sanoo:

    Ei uskoisi ei. :) Mutta jo FB-fiidissä lattia kiinnitti huomioni ja hetken katsoin epäuskoisena, että kuka meillä on käynyt olkkaria kuvaamassa. :D

    • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Hei nyt tunnistinkin sukunimestä, eli uudet yläkertalaiset tässä moi :D !

 4. Riina sanoo:

  Onnea uuteen kotiin ja uuteen alkaneeseen blogivuoteen! Olisin veikannut, että tuo asunto on Hermannissa tai Vallilassa, mutta taitaa olla kauempana vanhasta asunnosta, koska tuo kuljetuspohdiskelu. Eikä paikalla niin väliä; onnea, iloa ja rakkautta yhteiseen kotoon :)

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon!! :-) Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin!

 5. Onnea uuteen kotiin! Iskee aina asuntokuume itsellekin kun toiset löytää kivoja koteja :)

 6. Kukkis sanoo:

  Myöskin opiskelevana mua kiinnnostaisi kovasti tietää missä mennään sun koulun kanssa :) varmaan olet pitänyt ihan tarkoituksella homman pois blogista, mutta kerro nyt vähän jotain? Itse olen kokenut kodin ja koulun yhdistämisen yllättävän hankalaksi (tai ne on vaikea pitää erillään, koska aina on jotain kouluhommia kesken ja takaraivossa jyskytys että pitäisi/voisi sitä ja tätä. Koti ja työ oli paljon helpompi pitää erillään) mutta ehdottoman palkitsevaksi.

 7. sanna sanoo:

  Onnea uuteen kotiin! Ethän vaan mene autokouluun, että yksityisautoilisit Helsingissä! Täällä on julkinen liikenne niin hyvässä jamassa, että jokainen helsinkiläinen yksityisautoilija saa tuntea piston syvällä sydämessään…!

 8. Henna sanoo:

  Ihanan näköinen asunto! Pakko kysyä, että onko kyseessä vuokra asunto? Osaatko sanoa mitä kautta olisi helpoin löytää Helsingistä isompia vuokra asuntoja kivalta sijainnilta? Tuntuu olevan niin kiven alla, että taitaa jäädä muutto vain haaveeksi :(