BACK TO SCHOOL

17/08/2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ELLOS – TAKAISIN KOULUUN

Viime viikolla havahduin siihen, ettei perheeseemme kuulu enää yhtään päiväkoti-ikäistä lasta! Kaapo aloitti toisen luokan ja Elvis siirtyi eskariin, joka sekin järjestetään läheisellä koululla. Se että lapset tuntuivat venähtäneen kesän aikana pituutta noin metrin, ei ollut vain mikään mielikuva, vaan totta tosiaan – kevään kumpparit tuntuivat puristavan ja takeissa oli ihan liian lyhyet hihat.

Syksyt ovatkin usein sitä aikaa kun loman jäljiltä yritetään palata takaisin ruotuun ja keksiä päälle jotakin muuta kun sandaaleita ja shortseja. Lapsiperheissä täytyy syksyn tullen tehdä paljonkin erilaisia hankintoja ja niihin palaa yllättävänkin paljon rahaa. Kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa hyödynsin itse heidän tarjoustaan, jossa KAIKISTA lasten vaatteista ja tarvikkeista saa 25% alennuksen ja tilasin kaikkea kalsareista sukkiin ja sormikkaisiin, kumisaappaista eskarireppuun ja kurarukkasista collegeasuihin.

Elloksen nettisivut ovat mielestäni tosi helppokäyttöiset. Minusta on ihana aina kun sivuilla on mahdollisimman paljon erilaisia hakuvalintoja, jotta laajasta valikoimasta on helpompi ja nopeampi löytää juuri minua kiinnostavat tuotteet. Valikoima tosiaankin on ihan hurjan suuri ja siksi on kiva kun tuotteita voi etsiä tuotekategoiroitten lisäksi koon, värin tai vaikkapa merkin perusteella.

Toimitustavaksi valitsin expressin sijasta ihan tavallisen toimituksen ja sain onneksi myös valita paketin noutopaikan läheiselle kaupalle kaukana sijaitsevan postin sijaan. Paketti tuli muutamassa päivässä ja ilmoitus sen saapumisesta tekstarilla. Sen verran olisin voinut etukäteen miettiä, etten olisi lähtenyt hakemaan jättimäistä pakettia pyörällä kun minulla oli jo valmiiksi edellisen viikonlopun yökyläilytavarat mukanani… Mutta hienosti lopulta selvisin kotiin kaikkien tavaroideni kanssa.

Nyt kun molemmat lapset ovat päivisin koulumaailmassa asettaa se uudenlaisia haasteita myös pukeutumiseen. Nimittäin meillä koulussa tai eskarissa ei ole omia lokeroita tai naulakoita joihin voisi jättää vaikkapa sadevaatteet tai kumpisaappaat. Joka päivä repussa täytyy kuljettaa edestakaisin kaikki sen päivänä tarvittavat tavarat. Ulkovaatteiden on siis sovelluttava kaikenlaiseen säähän, mutta niissä pitää toki olla myös olla ja leikkiä.

Tilasinkin ihan tavallisten vuorellisten kumpisaappaiden lisäksi tuollaiset vähän nilkkurimaiset saappaat, jotka ovat vähän kevyemmät jalassa ja joilla on kivempi olla myös silloin kun ei sadakaan. Ekaa kertaa päätin testata myös sadetakkia jossa on sisällä fleecevuori. Eli silloin rankkasateella ei tarvitse mitään erillistä takkia, vaan vain tuo yksi riittää. Koululaiselle, jonka pukeutumista koululla ei kukaan valvo tuollainen voisi olla aika passeli, vai mitä luulette?

Jos syksyn tai tulevan talven hankintoja on vielä tekemättä, kannattaa kurkata Elloksen sivut ja hyödyntää vielä tuo vähän aikaa voimassa oleva 25% alennustarjous! En ole itse aiemmin oikeastaan katsellut edes Elloksen lastenvaatteita sillä silmällä, mutta siellä olikin etenkin tuollaisia kivoja perus vaatteita tosi paljon.


2 Responses to “BACK TO SCHOOL”

  1. nimetön sanoo:

    Hei, ei liity tähän postaukseen mutta mistä häämekko postauksesi mekot olivat? Itsellä hakusessa säädyllinen mekko kauniilla pitsiyläosassalla ja leveällä helmalla juurikin vintage-henkinen. En tahdo mitään paljastavaa mekkoa. postauksesi mekot olivat kauniita:)

  2. Zanne sanoo:

    Sadetakki fleecevuorella on ihan kelpo takki juuri kun on hieman kylmempää ja lapsi ei jaksa pukea tavallista takkia ja päälle vielä sadetakkia. Meilläkin oli näitä useampia, oli toimivat.

Kommentoi