KOLMEN PÄIVÄN FESTARIMEIKKI

10/08/2017

Samaan aikaan kun to do -lista työhommista, kodin askareista ja hääjärjestelyistä kasvaa polttelee takataskussa myös kolmen päivän ranneke FLOW-festareille. Pikimustien silmänalusten kustannuksellakin sitä ei voi jättää väliin, joten keksinkin ihan oivallisen meikin viikonlopuksi. Nyt kun glitterbuumi on muutenkin aivan valloillaan, miksei väsymyksen merkkejä peittäisi vain purkillisella hileitä! Nukkuminen kun on ihan yliarvostettua 😉

Näyttävä glittermeikki syntyy helposti ja nopeasti ja tätä voi varioida loputtomiin, vain oma mielikuvitus on rajana! Tehokas ajankäyttäjä ei pese kimalteita pois koko viikonloppuna, vaan lisää vain glitteriä tarpeen tullen.

Itse tein meikkini niin että perus pohjan jälkeen lisäsin vapaalla kädellä liikkuvalle luomelle sekaisin hopeista ja turkoosia luomiväriä. Maalarinteipillä tein haluamani kuvion silmien alle johon levitin pohjustusvoidetta, myös esimerkiksi vaseliini tai liukastevoide sopii tähän mainiosti. Sitten vaan tuputtelin sekaisin kahta eri glitteriä sekä luomivärejä. Lopuksi lisäsin vielä ripsivärin yläripsiin sekä glitterkynää kulmien alle. Meikin voi viimeistellä joko siihen tarkoitetulla sprayllä tai vaihtoehtoisesti hiuslakalla.

Ensi kerralla teen ehkä samaisen meikin niin, että sen reunat alkavat jo tuolta kulmien päistä. Tässä keväisessä postauksessa myös toinen glittermeikki jos kaipaatte inspiraatiota vaikkapa Flowta varten. Ehkä törmäillään siellä!

Glitterit saatu Glitternistiltä


3 Responses to “KOLMEN PÄIVÄN FESTARIMEIKKI”

  1. Maumi sanoo:

    Ihana meikki ja ihana paita! Mistä paitaa mahtaa olla peräisin?

    Kyllä tuolla meikillä kelpaa juhlia!

  2. Oi kun ihana! <3 Pakko laittaa sitten ensi viikonlopuksi glitteriä. :))

  3. Camii sanoo:

    Ihan mahtava idea! 😀 Toimiikohan myös silmäpusseihin, vain tekeekö vaan moninkertaset komeudet. 😀 Pitäis testata.

Kommentoi