HANKO

19/06/2017

Oltiin tosiaan alkuviikosta uusioperhelarppaamassa Hangossa. Kerroinkin että kyseessä oli eka reissumme porukalla ja että kaikki meni tosi ihanasti. Ollaan edetty varmasti monen silmiin tosi nopeasti, mutta meille juuri oikealla tavalla. Kertaakaan ei ole tullut tunnetta, että nyt pitäisi vähän jarrutella tai että ei näin vain voi tehdä koska jotkut kirjoittamattomat deittailusäännöt määräävät toisin. Kuitenkin illalla perille itselleni vieraaseen paikkaan tuonne Hankoon päästyämme, autoon oksentamisen, sekoilun, iltavillien, sotkemisen, iltapalapöydässä kerrottujen vessajuttujen, riehumisen ja kikuttelun jälkeen itseäni alkoi pelottamaan, että onkohan tällainen suurperhetouhu sittenkin tuolle toiselle osapuolelle liikaa. No eihän se ollut, joten loppuloma jatkui iloisissa ja rennoissa tunnelmissa. Meidän jengi nyt vaan sattuu olemaan juuri tällainen, kovaääninen, sekoileva ja just ihana ja paras.

Hangossa käytiin katselemassa nähtävyyksiä, syötiin jäätelöä rannalla, ostettiin perunoita iltatorilta, käytiin metsässä kävelyllä ja hiidenkirnua katsomassa. Ihanaa oli myös vain hengailla talolla ja pihalla, lapset pomppivat jättimäisellä trampoliinilla ja poikkis kokkasi toinen toistaan parempia ruokia. Mielenpainuvimpia juttuja oli kuitenkin yhdessä terassilla syöminen ja ruokakaupassa käynti. On kiehtovaa, miten ihan tavalliset ja arkiset asiat tuntuvat niin kivoilta ja merkityksellisiltä yhdessä tehtynä.

Kesälomareissailu jatkuu parin viikon päästä kun lähden parin kaverin kanssa Nizzaan. Kaikki vinkit sinne ovat tervetulleita! Niin ja samoin kaikki uimapukuvinkit, mistään ei löydy sopivaaaaaaa apuaaaa!


2 Responses to “HANKO”

  1. Tami sanoo:

    kuulostaa niin ihanalta! ahahha vihaan tätä mutta sanon silti: goals

  2. Sari sanoo:

    Vinkki Nizzaan: pakkaa mukaan uimakengät tai hanki kohteesta, niin uiminen tai pikemminkin merestä nouseminen sujuu paljon mukavammin. Hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa. Kauniit maisemat ja hyvää ruokaa. Ihanaa kesää sinulle!

Kommentoi