ALLA VAAHTERAPUUN

7/06/2017

Kaupallinen yhteistyö Rolling viinin kanssa.

Kun ensimmäisen kerran tapasin nykyisen poikaystäväni, hän kertoi pelkästään pyöräilleensä ihan kaikkialle viimeisen vuoden ajan. Vaikka minäkin tykkään pyöräilystä, kuulosti se omaan korvaani aika hullulta. Lopulta taisin juurikin ihastua siihen hänen hulluun puoleensa, ja nyt tässä kesän kynnyksellä myös pyöräily on yhdistänyt meitä. Ollaan liikuttu paljon yhdessä ja toistemme luokse pyörillä ja suunniteltu erilaisia kesäretkiä.

Yhden suunnitellun retkemme piti olla sellainen, että hän vie minut pyörällä muutamaan lempipaikkaansa. Sellaiseen joissa en itse ole ikinä ollut, ja jotka eivät muutenkaan ole ihan niitä tunnetuimpia kesäretkikohteita. Tarkoituksenamme oli pakata mukaan pullo hyvää viiniä ja muita piknik-eväitä. Kuitenkin, juuri kun olimme saaneet tavarat pakattua ja lähdössä ulos, alkoi sataa lähes kaatamalla.

Elämä on ollut viime viikkoina muutenkin jotenkin niin ihanan hullua, joten päätettiin lähteä pyöripiknikille sateesta huolimatta. Ulos päästyämme tajusimme kuitenkin, että ehkä ei ole paras idea lähteä kovin kauas pyörilemään, ellemme halua kastua aivan läpimäriksi. Poikaystäväni kertoi, että hänellä on uusi suunitelma, ja kehoitti vain seuraamaan häntä. Muutaman sadan metrin jälkeen olimmekin jo perillä. Puistossa jonka olemassaolosta en ollut aiemmin edes tiennyt.

On todella erikoista löytää ihan uusia paikkoja kotikaupungistaan, mutta etenkin ihan tuosta kotikulmilta. Kuitenkin siellä, kerrostalojen keskellä, avautui juuri täyteen vihreyteen puhjennut puisto. Sateesta huolimatta kaikkialla oli tosi kaunista ja kesäistä. Jätimme pyörät parkkiin ja katoimme piknikin kalliolle, suuren vaahteran alle.

Pyörän koriin meillä oli pakattu Rolling Shiraz Viognier punaviiniä, erilaisia juustoja, siemennäkkäriä sekä hedelmiä. Aiemmin paistanut aurinko oli lämmittänyt kallion, sade rapisi hiljalleen puussa ja ympäri puistoa kuului erilaisten lintujen laulua.

Rolling-viini oli oikein hyvä valinta piknikille. Australiasta tuleva viini sopisi kesäretken lisäksi hienosti myös vaikkapa illanistujaisiin tai grilliruokien kanssa. Sen todella hedelmäinen, marjainen sekä luumuinen maku viipyilee suussa pitkään hienon hapokkuutensa ansiosta. Punaisen Shiraz-rypäleen lisäksi Rollingin blendissä on hitunen valkoista Viognier -rypälettä antamassa viinille lisää aromaattisuutta. Viini, juustot ja hedelmät sekä sateinen kesäilta sopivat hienosti yhteen.

Oli ihanaa, ja samalla tosi hassua, istua ihan umpirakastuneena puun alla, sateelta piilossa, piknikillä. Puisto oli muuten aivan tyhjä, muutamaa satunnaista (ja meistä hyvin huvittunutta) koiran ulkoiluttajaa lukuunottamatta. Täydellinen kesäpiknik ei siis aina vaadi lämmintä aurinkoista päivää, vaan seura ja tunnelma tekevät näistä hetkistä merkityksellisiä.


2 Responses to “ALLA VAAHTERAPUUN”

  1. mamma sanoo:

    Söpöä♡

    • Sanna sanoo:

      Oi ❤ Mun lasteni lempipuisto lähellä kotoa. Sillalla leikitään ”Kolme pukkia” 🙂

Kommentoi