ONKO BLONDEILLA AINA HAUSKEMPAA?

3/06/2017

Olen ollut nyt reilun kuukauden blondi. Uusi vaalea väri on piristänyt, mutta en usko että blondina olo on vaikuttanut ainakaan tähän kaikkeen hauskuuteen. Sattuipa vaan sopivasti yhteen elämäni onnellisimpaan hetkeen. Itseasiassa blondina olo on ollut ajoittain vähän vaikeaa, hiukset alkavat kellertämään helposti ja sitä vastaan pitää käydä taistelua lähes päivittäin.

Hiuksiini on tehty kevään aikana yhteensä viisi vaalennusta, joista viimeiset kolme hiljattain, tavoitteena saada paikoittain ihan mustasta tukasta täysin blondi. Oma hiukseni on paksu ja vahva, mutta hiuslaatu sen sijaan on tosi pörröinen. Ilman suoristusraudalla käsittelyä hiukset näyttävät helposti huonokuntoisilta. Ja sitä ne valitettavasti nykyään ihan oikeasti ovatkin.

Lukuisten vaalennusten jälkeen hiukseni ovat katkeilleen, paikoitellen aika pahastikin. Latvat ovat täynnä kaksihaaraisia, hiukset takkuuntuvat ja lyhyttä haituvaa hapsuttaa sieltä sun täältä. Puhumattakaan kaikista niistä hiuksenpätkistä, joita saan jatkuvasti varistella mustilta vaatteilta.

Jotain hyvää kuitenkin, nimittäin oma väri näyttää vaalean rinnalta pareammalta kun aikoihin. Nyt minun ei tarvitse enää värjäillä juurikasvua, vaan voin antaa oman värin kasvaa. Itseasiassa eilen tuo kuvissa näkyvä tumma raita vaalennettiin vielä pois ja keltaisuutta taitettiin lilalla, ja lopputulos on tosi kiva. Esittelen sitä paremmin vielä vähän myöhemmin!

Jos nyt edes jäljellä olevat hiukset pysyvät päässä, aion siis jatkaa eloa edelleenkin blondina. Tumma sekä punertavat sävyt sopivat mielestäni itselleni hyvin, mutta olen jopa omaksi yllätyksekseni, tykästynyt nyt tosi paljon tähän vaaleaan. Kyllä minä nyt ainakin tämän kesän vielä menen tällä. Kiva nähdä myös miltä tuo oma väri alkaa näyttää, sitten vähän vielä lisää kasvaessaan.

Pitää vielä huikata omat suosikkituotteeni vaalealle tukalle, nimittäin tuo KC Professionalin Pearl-sävytehoitoaine, Four Reasonsin Silver Mist-suihke sekä InvisiBobblen nuden väriset hiuslenksut.

Niin ja jos tukka tuntuu edelleen putoilevan, aijon leikata ihan lyhyet hiukset!!!


5 Responses to “ONKO BLONDEILLA AINA HAUSKEMPAA?”

  1. He sanoo:

    Siis blondeilla vai Bondeilla? 🙂

  2. Jennik sanoo:

    Moikka Minttu!
    Sun pojilla on aina niin kivoja vaatteita, että aattelin kysyä myytykö jossain teille pieneksi jääneitä vaatteita? Kivaa kesää!

  3. NP sanoo:

    Olen seurannut blogiasi monta vuotta. Näistä uusista kuvista huokuu onnellisuus. Näytät ihan rakastuneelta. Ihanaa rakkauden kevättä!

  4. Alisa sanoo:

    Ai herranjestas miten kaunis olet ! Blondius todella pukee sua !

  5. Krista sanoo:

    Vaihda shampoo fudgen shampooseen se on paras ja helpoin tapa taistella keltasuutta vastaan, tarvii käyttää kerran viikos/harvoin sit tuo hoitoaine on ihan hyvä tai vaihda saman merkin silver. Taittaa paremmin keltasuutta.
    Olen siis ite ihan vaalea ja käyny kaikki mahdolliset purnukat läpijotta löytys se oikea ja mulla keltasuus hiuksissa on lujasti kiinni, mutta ei näillä tuotteilla

Kommentoi