LAVENTELISIA KAUNEUSRITUAALEJA

26/04/2017

Kaupallisessa yhteistyössä Doven kanssa kerron teille nyt vähän uudesta, ihanista naisista inspiraation saaneesta, Dove Nourishing Secretssarjasta. Sen lisäksi haluan vähän puhua niistä kaikista ihanista naista, eli meistä!

Ihania naisia on maailma pullollaan, ja niin monta erilaista naista kun on, niin on myöskin kauneusrituaaleja. Kauneudenhoitotuotteet ja rituaalit liittyvät yleensä vahvasti luontoon ja niin on myös tämän Nourishing Secrets sarjan kohdalla. Vaikutteita on otettu kautta aikojen vallinneista eri maiden, kuten Japanin, Ranskan, Keski-Ameriikan, Afrikan ja Intialaisten naisten rituaaleista.

Sarjaan kuuluu erilaisia shampoita, hoitoaineita, pesuaineita sekä vartalovoiteita. Kaikissa on pohjalla jokin ihana luonnosta tuleva aineosa. Omaksi suosikikseni nousi ehdottomasti Thickenin Ritual-niminen sarja, johon kuuluu hiuksia kosteuttava ja paksuntava shampoo sekä hoitoaine. En tiedä ovatko ne Ranskalaiset sukujuureni vai mitkä, mutta olen aina tykännyt laventelista niin ihan tuoksuna kun osana kauneudenhoitotuotteita. Kevyessä ja luonnolisessa laventelissa tuoksuu mukana aavistuksen myös ihanan yrttinen rosmariini.

Toinen heikkouteni ovat kookoksen tuoksuisiet kauneustuotteet, sellainenkin sarjasta löytyy, nimittäin Restoring Ritaual Body Lotion. Vartalovoiteen lisäksi saatavilla on kookoksen ja mantelin tuoksuiset shmampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua. Näiden suosikkien lisäksi sarjaan kuuluu vielä kaksi muuta sarjaa, virkistävä avocado-seljankukka sekä hehkua lisäävä lotuksenkukka-riisivesi.

Olen vuosien mittaan puhunut blogissa aina tasaisin väliajoin itsensä hyväksymisessä ja rakastamisesta. Myös Dove on tullut tutuksi Real Beauty -filosofiastaan, jossa ylistetään erilaisuuden ihanuutta. Aina välillä saattaa unohtua se, että olemme kaikki juuri ihan tosi ihania juuri tälläisinä kun olemme. Itseään ei ikinä kannatta verrata muihin, sillä se ihanuus piilee juuri siinä, että jokainen meistä on niin erilainen.

Itseään kannattaa muistaa myös hemmotella, ja ainakin itselleni kiireisen arjen keskellä se paras hemmotteluhetki on juurikin suihku ja ne omat pienet kauneusrituaalit. Kuuman veden alla seisominen, hiusten vaahdottaminen kunnolla, hoitoneen vaikuttaessa ihon kuoriminen. Suihkun jälkeen kasvojen ja vartalon rasvaaminen. Pieniä juttuja, mutta juuri niitä parhaimpia.

Käykää ihmeessä osallistumassa 50 euron arvoisen Dove Nourishing Secrets-tuotepaketin arvontaan Instagramissani, eli nimimerkillä @mintturipakinttu löytyy sieltä! Menkäähän toki, jos uusien tuotteiden testailu ja ihana hemmottelu omassa kotispassa kiinnostaa.


2 Responses to “LAVENTELISIA KAUNEUSRITUAALEJA”

  1. Westend Mum sanoo:

    Laventeliset hoitotuotteet ovat niin ihania! Niitä ei voi koskaan olla liikaa 🙂
    http://westendmum.fi

  2. Janna sanoo:

    Ihana postaus taas!:)
    Haluaisitko joskus esitellä tatuointejasi tarkemmin? Erityisesti tuo käsivarressa oleva nainen kiinnostaisiko:)

Kommentoi