MENI VÄHÄN SPRITEÄ SILMIIN

10/10/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 5 preset

En oikein tiedä miten ja mistä aloittaisin. No ainakin ekaksi, Kiitos. Ja toiseksi, nyt on jo parempi. Kiitos siis ihan mielettömän ihanista sanoistanne. Ihan posket punastellen luin kommenttejanne viime postauksesta. Ne yllättivät ihan täysin. Niin paljon niin kauniita sanoja. Vau. Niitäkin hienompaa oli huomata, miten eläydyitte fiilikseen ja kerroitte omista kokemuksistanne. Se vasta on jotain joka auttaa tajuamaan, että tämä kaikki on vain osa normaalia elämää. Ehkä mä en olekkaan niin paska ja epäonnistunut, vaan että meillä kaikilla on hyviä ja huonoja aikoja.

Jo valmiiksi huonot fiilikseni kruunasi viime viikonloppuna pahansuopa ketju minusta keskustelupalstalla. Tiedän ettei niitä pitäisi IKINÄ lukea, mutta kun kyseinen keskustelu sattumalta osui silmiini, en voinut olla klikkaamatta sitä auki. Valheita, kunnianluokkauksia, täyttä soopaa ja paskaa viesti viestin perään. Viimeistään siinä vaiheessa olin valmis sulkemaan koko blogin ja poistumaan kaikkialta somesta tiukkaan takavasemmalle.

Onneksi päätin kuitenkin laskea viimeisenkin suojamuurin ja kirjoittaa rehellisesti fiiliksistä. Vaikka haluankin pitää tämän blogin pääasiassa hyvän mielen paikkana, haluan olla myös rehellinen. Sillä eihän kenenkään meidän elämä ole aina täydellistä. Sen lisäksi, että minä voin tarjota tätä kautta vertaistukea teille, saan sitä myös roppakaupalla teiltä. Viime postaus osoitti taas sen. Kiitos siis vielä.

Vaikka takana oli henkisesti tosi raskas viikko, eniten koko viikon aikana kyynelehdin eniten vasta kahtena viime päivänä. Liikutuksesta. Teille. Tai niinkun mun eksä sanoisi ”meni vähän spriteä silmiin”. Olette parhaita!

Keräilen tässä vielä viimeisetkin rippeet itsestäni ja palaan sitten huomenna paremmin kommenttien pariin sekä erään ihanan pikkumiehen synttärihaastiksen kera <3

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

13 Responses to “MENI VÄHÄN SPRITEÄ SILMIIN”

  1. Q sanoo:

    Hienoa kuulla, että alkaa olla parempi fiilis! Onneksi se ketju on poistettu sieltä. Jätät vaan tollaset omaan arvoonsa jatkossa.

  2. Maria sanoo:

    Minttu <3 Sä olet ihana! Tuo "meni vähän spriteä silmiin" on ihan loistava, pitääkin ottaa käyttöön 🙂

  3. Juttayy sanoo:

    Mun oli tarkotus kommentoida jo siihen aiempaan tekstiin että jos yhtään lohduttaa, niin paskassa parisuhteessa elävän silmiin sinun elämä näyttää huonoinakin hetkinä juuri sellaiselta mitä itse haluaisin elää.

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Tästä puhuttiin myös toisen sinkkukaverin kanssa. Kun ei välttämättä haluaisi olla yksin, mutta ei myöskään huonossa suhteessa. Pitäisi nähdä se kokonaisuus paremmin ja olla onnellinen hyvistä asioista. Eikä vain haikailla sitä mitä ei ole. Toivottavasti sulla tilanne paranee, kaikki me ansaitaan onni <3

      • Juttayy sanoo:

        Minä en kyllä allekirjota sitäkään ettei sais olla paha mieli omista murheista vain siksi että jollain toisella on asiat vielä huonommin. Jokasella on omat huolet ja surut eikä niitä saa vähätellä. Tarkotin lähinnä piristykseksi ton oman kommenttini 🙂
        Tsemppiä, oot huippumuijja!

  4. Jonna sanoo:

    Moikka, Sinun blogisi on ihan huippu! Aito ja elämänmakuinen 🙂 Ei kenenkään elämä ole täydellistä, sinkkuna tai perheellisenä ja siksi onkin kiva lukea blogiasi jossa kerrotaan myös niistä huonoista päivistä, ei tarvitse olla kiiltokuvamaista.
    Tsemppiä syksyysi, toivottavasti fiilis on jo parempi ! 🙂

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Kiitos Jonna, ihana kuulla! Ja niinhän se on, ei elämä ole aina yhtä iloa ja autuutta, joten miksi bloginkin pitäisi olla 🙂 Ihanaa syksyä!

  5. Kristiina Mäkinen sanoo:

    Minttu-Ihanainen!Olen lukenut blogiasi pitkään ja hienosti vedät oman linjasi, pidä siitä kiinni.En yleensä lue noita törkyjuttusivustoja, mut käväsin-täysin kohtuutonta sinua kohtaan tullut törky.Ihmiset on tosi outoja tänäpäivänä toinentoisiaan kohtaan, ikävä kyllä.Oikein isot tsempit sulle sinne ja kivaa aurinkoista syksyä.Aijuu, huippu hauskoja hetkiä opiskeluun:).

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Voi ihana! Kiitos kiitos paljon! Nämä sanat ilahduttivat! <3 ! Kiitos ja ihanaa syksyä! 🙂

  6. Timppi sanoo:

    Moi Minttu! Oon aina ihaillu sua salaa, mut nyt on kyllä pakko kommentoida. Oot yks hauskimpia, rohkeimpia, hulluimpia ja sydämellisimpiä ihmisiä mitä tiedän (voiko sanoo tiedän, vaikka ei oo koskaan tavannu?) mut jokatapauksessa, sinä jos kuka ansaitset onnen. Ja voin kertoo, kuus vuotta saman miehen kainalossa kyhjöttäneenä, ei se onni sieltä löydy. Mä uskon myös siihen, et rakkaus löytyy, kun on löytyäkseen. Tiiän myös sen, miltä tuntuu, kun kaikki kaverit seurustelee ympärillä. Mä olin yhden kaverin kans pitkään meidän kaveriporukan ”kiintiölesbo”, ennenku aloin seurustella. Sillon se nauratti, mut näin jälkeenpäin aateltuna, se oli aika surullinen ajattelutapa. Oltiin kuitenkin vasta alle kakskymppisiä. Huhhuh, ajatus karkas. Mut niin, koitan sanoo sitä, että oot saavuttanu elämässäs jo niin paljon hyvää ja ihanaa, et kun se rakkaus löytyy, niin se on vaan kirsikka kakun päälle! Muista et kakusta saa ja pitää nauttia, vaikkei siinä sitä kirsikkaa oiskaan. Mä oisin ikionnellinen jos mulla ois tollanen ystävä mun elämässä, enkä todellakaan ikinä suunnitelis jättäväni sitä joidenkin pariskuntapippaloiden ulkopuolelle. Ne on niiiin so last season. Oot kultaa!

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Hei ihana ihana ihana, kiitos paljon näistä sanoista!! <3 !

Kommentoi