CREME CARE IHONPUHDISTUSTA + ARVONTA

19/09/2016

Processed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetYhteistyö NIVEAn kanssa.

Jos teidän pitäisi nopeasti vastata kysymykseen, Mikä on ihonhoidon tärkein juttu, mitä vastaisitte?

Moni vastaisi varmasti, että ihon puhdistaminen – ja näinhän se onkin! Kalliimmistakaan ihonhoitotuotteista ei ole hyvötyä, jos iho niiden alla ei ole puhdas. Ihonhoito on kokonaisuus ja hyvä puhdistaminen parantaa myös muiden tuotteiden, kuten kosteusvoiteiden ja seerumien imeytymistä. Väärin valittu puhdistustuote voi taas jopa edesauttaa ihon herkistymistä tai ärsyyntymistä.

Itse menin koko teini -ja nuoruusvuodet niin, että pesin meikit naamasta yleensä vasta seuraavana aamuna. Silloisille siloposkilleni sillä ei tuntunut olevan silloin merkitystä, mutta enpä voisi enää kuvitella tekeväni samaa. Iltapesujen opettelussa auttoi paljon puhdistusliinat, jollaisia onkin löytynyt jo vuosikausia niin kylppäristäni (useasti kulkeutuneena yöpöydälle). En myöskään ikinä lähde matkalle ilman niitä.

Sain joitain viikkoja sitten NIVEAlta testattavaksi uusia  Creme Care –hoitopuhdistajia. Puhdistusemulsion normaalille ja pintakuivalle iholle, puhdistusvoiteen kuivalle iholle sekä puhdistusliinoja jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Sarjan Creme Care – nimitys tulee maailman myydyimmästä Nivea Creme Care Complex-voiteen nimestä, sillä näissä tuotteissa on tämän ainesosia. Tuotteet muodostavat iholle pehmeän pinnan, samalla puhdistaen hyvin.

Hyvän ja omalle iholle sopivan puhdistutuotteen löytäminen voi olla joskus haastavaa, eikä varsinkaan hirveän hinnakkaita tuotteita voi testailla toinen toisensa jälkeen. Nämä NIVEAn uutuuksien hinnat liikkuvat siinä viiden euron hujakoilla, mutta sen lisäksi niillä on myös tyytyväisyystakuu. Eli jos tuote ei jostain syytä sovikaan itselleen eikä siihen ole tyytyväinen, saa rahat takaisin. Uutuustuotteita löytyy varmasti ainakin Sokoksen verkkokaupasta sekä Pretty.f:stä.

Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoide on siis tarkoitettu kuivalle iholle. Se levitetään kasvoille veteen kostutetuin sormin. Sen pehmeä, täyteläinen koostumus hellii ihoa ja poistaa epäpuhtaudet. Creme Care Facial Cleansing Milk –puhdistusemulsio on taas tarkoitettu normaalille ja pintakuivalle iholle. Sen taas pyöritetään iholla veteen kostutetuilla sormilla ja sitten huuhdotaan pois. Creme Care Facial Wipes –puhdistusliinat ovat normaaliliinoja paksumpia ja kankaalle on imeytetty peseviä ainesosia enemmän kuin markkinoilla oleville muille liinoille sekä Nivea Creme –voiteen hoitavia ainesosia.

Itse olen käyttänyt näitä kolmea puhdistustuotetta sekaisin. Cleansing Creamia silloin kun iho on tuntunut kuivemmalta, Cleansing Milkiä kun olen tahtonut tuntea ihon raikkaammaaksi. Facial Wipeseillä olen useasti puhdistanut silmämeikin tai pyyhkinyt kesken päivän ihoa freeshimäksi. Näiden lisäksi minulla on ollut käytössä tavallisen päivävoiteen sijasta Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumi. Se on tehokosteuttaja ryppyjä vastaan, sillä se parantaa ihon pehmeyttä ja elastisuutta, nopeuttaa ihon uusiutumista solutasolla, piristää väsynyttä ihoa sekä toimii erityisen hyvänä pohjana meikille.

ARVON tietysti teillekkin näitä uutuustuotteita! Kertokaa ihmeessä omista ihonhoitotottumuksistaanne tai vaihtoehtoisesti että mitä postauksessa esiteltyä tuotetta haluaisit päästä testaamaan? Avon kaikkien vastanneiden kesken yhteensä 5 ihanaa NIVEA tuotepakettia! Vastausaika on ma 26.9 saakka.

Yhteistyössä:
unknown

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

174 Responses to “CREME CARE IHONPUHDISTUSTA + ARVONTA”

  1. Sirkku sanoo:

    Hyvä
    Puhdistus ja kosteutus sekä ravitseva yövoide on minun kasvojen hoito perusta. Seerumia olisi mukava kokeilla.

    • Tarjaliini sanoo:

      Ihon kuorintaa,puhdidtusvesi ja kosteusvoide ,haluaisin löytää tuotesarjan joka sopii kuivaan ja rasvaiseenihoon ja vähentäisi punaisuutta.

  2. Elise H. sanoo:

    Seerumia kiinnostaisi kokeilla 🙂

  3. uteP sanoo:

    Mulla on oikein ongelmaiho. Naama kukkii, vaikka oon jo aikuinen. Siksi ihon puhdistaminen on tärkeää ja välttelen meikkausta mahdollisimman pitkälle. Varsinkin meikkivoiteet saa ihon huonommaksi. En oo löytänyt lukuisista yrityksistä huolimatta vielä itselleni sopivaa tuotetta. Noista tuotteista varsinkin seerumi kiinnostaa!

  4. Pia sanoo:

    Mulla myös ongelmainen iho.
    Hyvä puhdistus tietenkin, mutta ennenkaikkea kosteutus on homman tärkein juttu.
    Tuota Cremeä haluaisin kokeilla. Sitä on paljon kehuttu, mutta en ole itse koskaan kokeillut!

  5. Airiina sanoo:

    Minulla on aivan selkeä sekaiho, puhdistusliinoja olen jo käyttänyt ja ne sopii minulle. Hienot tuotteet, muitakin tuotteita haluan päästä testaamaan

  6. Sinii sanoo:

    Cleanser cream kuulostaa hyvältä!!

  7. manna sanoo:

    Puhdistusliinat kiinnostavat eniten!

  8. Laura N sanoo:

    Itselläni on ongelmaiho. Puhdistuksen jälkeen tuntuu aina, että ihohuokosiin jää likaa, josta sitten syntyy näppylöitä. Samalla iho tuntuu todella kuivalta. Haluaisin näin ollen kokeilla puhdistusliinoja sekä Creme Care Facial Cleansing Creamia.

  9. Taru sanoo:

    Puhdistus ja hyvä kosteutus on mulle ainakin tärkeimmät. Lapsia ennen ei finnejä tms ollut juuri ollenkaan, nyt lapset 5 ja 3, alkaa näkymään että epäpuhtauksia on Myös huonosti nukutut yöt ja ikä alkaa painaa

    Seerumia haluaisin kokeilla.

  10. Päivi sanoo:

    Haluaisin kokeilla Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoidetta kuivalle iholle.

  11. Pikku-iia sanoo:

    Seerumi kiinnostaa täälläkin.

  12. Tii sanoo:

    Vaikea löytää kasvoputsaria, joka puhdistaisi tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Eli tuota puhdistusvoidetta voisi testata!

  13. Mia sanoo:

    Pesu ja kosteutus joka ilta, aamulla pesu kevyellä pesuaineella ja kevyt päivävoide. Lisäksi kun juo paljon vettä, niin iho pysyy kunnossa. Seerumi alkaisi itselläkin olla tarpeellinen

  14. Jenny sanoo:

    Puhdistusvoidetta! Jospa se sopisi tällaiselle kuivalle ja herkälle iholle.

  15. piia sanoo:

    Ihon puhdistus on kaiken a ja o! Seerumia kiinnostaisi kokeilla 🙂

  16. KirsiH sanoo:

    Ihon puhdistus aamuin illoin on minullekin tärkeintä. Enkä koskaan mene meikit naamalla nukkumaan. Seerumia olisi kiva kokeilla!

  17. Helena sanoo:

    NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoidetta haluaisin kokeilla.

  18. Maisa sanoo:

    Käytän lähes täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta Nivean perustuotteet miellyttävä yhä. Puhdistusliinat ovat uusia minulle, niitä olisi kiva testata.

  19. ellinooraa sanoo:

    Puhdistusliinoja ois kiva kokeilla!

  20. Seerumi kiinnostaisi kuten muutkin tuotteet.

  21. Johannan sanoo:

    Kasvot tulee puhdistettua aamuin illon. Illalla meikinpesuaineella, aamulla pelkällä vedellä. Lisäksi käytän kasvorasvaa iltaisin. Nivean puhdistusvoidetta ja seerumia haluaisin päästä testaamaan! 🙂

  22. Sini sanoo:

    Puhdistusliinat olisivat varmasti kätevät. Ja seerumi voisi auttaa väsynaamaan 🙂

  23. Meri sanoo:

    Puhdistusvoidetta ja putsiliinoja kokeilisin mielelläni!

  24. Henna sanoo:

    Seerumia olisi kiva kokeilla!!

  25. Päivi sanoo:

    Kiva arvonta! Puhdistusliinat olisivat varmasti monikäyttöiset!

  26. Ansu sanoo:

    Kiinnostavia kaikki, mutta erityisesti seerumi 🙂

  27. SAMP sanoo:

    Itse olen huomannut, että ruokavalio kyllä vaikuttaa paljon ihon yleiskuntoon, mutta tietty oikeanlaiset puhdistustuotteet ovat plussaa! Seerumi tulisi tarpeeseen kuivalle iholle!

  28. Riina sanoo:

    Just nyt mennään pelkän Nivean Micelin veden ja kookosöljyn voimilla. Usein poistan meikin kookosölyllä ja thats it, mutta välillä kun naama tuntuu jotenki tunkkaselta tai rasvaiselta niin ei huvita pistää sitä ölyy naamaa ni sillon käytän micelin vettä. Kaikki maailman tuotteet kiinnostaa kyllä aina. Varsinkin jos ne on Nivean

  29. Inna sanoo:

    Puhdistusliinat ja seerumi kiinnostaa! 🙂

  30. Ida sanoo:

    Creme Care Facial Cleansing Cream kiinnostaisi eniten 🙂

  31. Nelliina sanoo:

    Seerumi kiinnostais mua. Oon talvisin hukassa korppuihoni kanssa. Mukaan arvontaan 🙂

  32. MARJA-LIISA sanoo:

    Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoidetta ois kiva kokeilla, ja seerumia myös.

  33. Ilopilleri sanoo:

    Olen huomannut, että meikkisiveltimien säännöllinen pesu on oikeasti tosi tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta. Haluaisin ehdottomasti päästä testailemaan puhdistusemulsiota. (:

  34. maidelin sanoo:

    Puhdistusainetta haluaisin päästä testaamaan 🙂

  35. minttu47 sanoo:

    Facial cleansing milk olisi erityisen kiva kokeilla.

  36. salli sanoo:

    No puhdistus ja kosteutus on minulle tärkeitä. Ja joku seerumi olis kiva kokeilla.

  37. Hilmaiida sanoo:

    Kasvojen ihonhoitorutiineihin kuuluu aamuisin pesu vedellä, kasvovedellä pyyhintä ja kosteusvoiteella rasvaus. Iltaisin rutiineihin kuuluu kasvojen pesu joko puhdistusmaidolla tai voiteella, kasvovedellä pyyhintä ja rasvaus vähän paksummalla rasvalla. Kasvonaamion teen kerran viikossa. Vartalon rasvaan perusteellisesti kerran viikossa ja käsi rasvailen kun siltä tuntuu. Ihoa kuorin pääsääntöisesti vain kesäaikoina kerran viikossa.

    Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan pintakuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita ja sit noita puhdistusliinoja. Kovasti niistä aina puhutaan, mutta en ole jotenkin koskaan ”uskaltautunut” niitä ostamaan ja kokeilemaan! Tietysti kaikki tuotteet jotka oikeasti tehoavat kuivaan ihoon ovat tervetulleita kylpyhuoneeseeni! ^^

  38. Sanna P sanoo:

    Seerumi kiinnostaisi kuin myös nuo puhdistuspyyhkeet

  39. Oonaiiaa sanoo:

    Kuivalle iholleni Creme Care Facial Cleansing Cream voisi olla huipputuote!

  40. Elluskainen sanoo:

    Puhdistus ja perusvoiteella kosteutus aamuin illoin on ollut ihonhoitorutiinini jo vuosia, lisäksi hellähkö kuorinta ja/tai kasvonaamio ehkä kerran viikossa vähän fiiliksen mukaan. Nuorempana hukutin ongelmaisen ihoni kaikenlaisiin salisyylihappoa ja muita kuivattavia aineita sisältäviin puhdistusaineisiin mutta koska niistäkään ei (yllätys) ollut apua, totesin ihoni voivan paremmin kun hoidan sitä mahdollisimman hellävaraisesti. Lisäksi iso vaikutus on kyllä ruualla, vedenjuonnilla, ulkoilulla ja unella! Noista Nivean uutuuksista kiinnostaa tuo pintakuivan ihon puhdistusaine sekä puhdistusliinat juurikin matkoja ajatellen 🙂

  41. Lenna sanoo:

    Haluaisin testata Cleansing Milkiä! Minulla on kuiva iho ja siihen tarkoitettu puhdistusaine, joka viime aikoina ei kuitenkaan ole tuntunut tarpeeksi tehokkaalta sittenkään. Puhdistan kasvoni joka ilta ja rasvaan ne huolellisesti, uskon tämän olevan syy yleensä hyväkuntoiseen ihooni.

  42. Riina sanoo:

    Mun pintakuiva ihoni kaipaa apua! Iho on kuiva mutta näppylöityy silti. En saa ikinä perehdyttyä asiaan tarpeeksi ja tää jää prioriteeteissä alas. Kaikkea ilomielin kokeilisin 🙂

  43. Olen ihonhoitotottumusteni kanssa täysin hunningolla ja se näkyy naamasta. En ole tähän päivään mennessä löytänyt itselleni sopivaa puhdistustuotetta tai -sarjaa. Riemuiten testaan kyllä kaikkea, varsinkin jos niitä voisi voittaa jostain, heh.

  44. Jennanen sanoo:

    Cleansing milkiä testaisin mielelläni! Omat rutiinini ovat nyt masennuksen takia olleet vähän retuperällä, mutta pikkuhiljaa parannutaan ja laitetaan itseä nätimmäks 😛

  45. Rita sanoo:

    Seerumi ja puhdistuspyyhkeet kiinnostaisivat.

  46. Hannnna sanoo:

    Mukana ollaan! Puhdistustuotteita haluaisin ainakin ensimmäiseksi päästä testailemaan 🙂

  47. Sonja sanoo:

    Puhdistusliinat ja seerumi olisi kiva päästä testaamaan. Hyvää syksyä sinulle! 🙂

  48. Maikki sanoo:

    Kiinnostavin tuote on seerumi.

  49. Riikka sanoo:

    Cleansing Cream kiinnostaa. Voisi sopia herkästi kuivuvalle iholle.

  50. Ameliamelia sanoo:

    Seerumia haluaisin kokeilla. Kiitos arvonnasta!

  51. Mari V sanoo:

    Puhdistusvoide kiinnostaa eniten.

  52. Anjuska sanoo:

    Itselläni on kuiva ja herkkä iho, Nivean tuotteet ovat niitä harvoja, jotka sopivat. Seerumia olisi kiva testata!

  53. Henna28 sanoo:

    Kuivalle iholleni Creme Care Facial Cleansing Cream voisi olla huipputuote!

  54. Peppi sanoo:

    Puhdistusliinat ja seerumi kiinnostaa minua näistä eniten.

  55. Handeli sanoo:

    Seerumia haluaisin kokeilla ja jos ei onni suosi, lähden kauppaan näitä ostamaan! Sen verran hyvältä kuulostaa.

  56. Teija sanoo:

    Puhdistusvoide on tuote jota haluaisin testailla.

  57. MiiaJ83 sanoo:

    Seerumi kuulostaa todella mielenkiintoiselta! 30+ iho todella kaipaa jo kaikenlaista mahdollista kosteutusta, ja nämä tuotteet kuulostaa hinta-laatusuhteeltaan houkuttelevilta.

  58. Jade sanoo:

    Kasvoja tulee kosteutettua tosi fanaattisesti voiteilla ja öljyillä, mutta valitettavasti vartalon ihon hoitoon ei tunnu oikein aika riittävän. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja käyttää edes kerran viikossa tehokasta vartalovoidetta suihkun jälkeen. Nivea kävisi siihen oikein näppärästi!

  59. annu sanoo:

    Cleansing creme voisi toimia näin kylmeneviä ilmoja ajatellen. Talvisin ihoni on todella kuiva!

  60. Aila sanoo:

    Hyviä tuotteita olisi kiva kokeilla kuivalle iholleni.

  61. Vea sanoo:

    Puhdistusliinat olisivat reissuun näppäriä! 🙂 Ne siis kiinnostavat eniten ja tuo mainitsemasi seerumi myöskin.

  62. JM sanoo:

    Haluaisin kokeilla seerumia, sillä varsinkin näin kylmempinä kuukausina ihoni kaipaa kunnon kosteutusta.

  63. Aino sanoo:

    Cleansing Creamiä pitäisi kyllä päästä testamaan 🙂

  64. Joliel sanoo:

    Puhdistusliinat olisivat kiireisen pelastus, joten haluaisin testata niitä 🙂

  65. Suvi sanoo:

    Haluaisin testata puhdistusliinoja! Muiden merkkien puhdistusliinoja ollut jo ahkerassa käytössä aiemminkin, mutta Niveaa en ole vielä testannut. Pelastus vuorotyöntekijälle kun ei tarvi ryhtyä isompiin pesutoimiin ilta tai yövuoron jälkeen 🙂

  66. Elbo sanoo:

    Haluaisin kokeilla Cleansing Milkiä, siitä jää iholle varmasti pehmeä ja raikas tunne 🙂

  67. Briksu sanoo:

    Kuivan ihon Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoide voisi olla kokeilemisen arvoinen!

  68. Sumi sanoo:

    Nivea Creme on ollut mulla jo vuosia vakkarikäytössä.
    Seerumia taas haluaisin päästä kokeilemaan.

  69. Tepa sanoo:

    Puhdistan meiki ja kasvott huolellisesti, sitten kasvovesi ja lopuksi rasvaus 🙂 aamuin pyyhin kasvot kasvovedellä ja rasvaus.

  70. Miia sanoo:

    Seerumi kiinnostaa eniten, kun on juuri muutenkin uusi seerumi etsinnässä! 🙂

  71. Anni sanoo:

    Mulla on vähän ongelmainen iho, ja kokeilemalla aina selviää mikä käy. Ja hyvähän sitä onkin välillä ihonhoitotuotetta vaihtaa jottei iho ”kyllästy”. Eli noita kaikkia tuotteita tekisi mieli kokeilla! 😀

  72. Helinä sanoo:

    Noi tuotteet on vaan NIIN klasikkoja; se tuoksu!!
    Seerumia olisi kiva päästä testaamaan omaankin nassuun 🙂

  73. apple sanoo:

    Seerumit kiinnostaa aina, sitä testaisin siis kaikkein mieluiten 🙂

  74. Maikki sanoo:

    Mulla taistelu ihon kanssa alkoi jo teininä, clerasilit ja muut myrkyt on tullu kokeiltua. Nyt 27v ja pintakuiva sekaiho. Raskauden jälkeiset hormonihuurut päällä ja tälläkin hetkellä punainen nappula kulmakarvojen välissä niin, että ei varmaan kukaan huomaa:-) olen innokas kokeilemaan kaikkia uutuustuotteita ja kaipaisin testiin tehokasta mutta samalla hoitavaa puhdistajaa. Toisaalta puhdistusliinalla puhdistus onnistuu näppärästi vaikka pieni ihminen olis kainalossa.

  75. KaisaS sanoo:

    Neljäkymppiä kolkuttelee kohta ja aina olen ihoni hoitanut huonosti… Pesen naaman millä sattuu ja rasvana käytän sitä mikä ensin käteen sattuu… Nyt alkaa hoitamattomuus näkyä ja apua olisi hyvä saada… Ikinä en ole mitään seerumeita käyttänyt, joten sellainen olisi kiva saada

  76. klaara sanoo:

    Käytän paljon Nivean tuotteita, joissa hinta ja laatusuhde ovat ihan paikallaan. Kuivan ihon puhdistusvoidetta en ole vielä testannut, joten siitä olen todella kiinnostunut.
    Mukavaa syksyä!

  77. Saija sanoo:

    Mä en oikeastaan putsaa kasvoja koskaan ja nämä tuotteet tulisi siis todellakin tarpeeseen.

  78. Jenny sanoo:

    Oi, tuo seerumi kuullostaa ihanalta!

  79. Riina sanoo:

    Ihonhoidon tärkein juttu on meikkien pesu kunnolla pois ja rasvaus! Reissuun olisi kiva saada kokeiluun puhdistusliinoja! 🙂

  80. sinii sanoo:

    Puhdistusliinat tulisi todellakin tarpeeseen 🙂

  81. tiiu sanoo:

    puhdistusliinat kiinnostavat eniten

  82. Tarja sanoo:

    Jokailtainen puhdistus puhdistusmaidolla ja joka aamuinen vesipesu plus kasvovesi kuuluvat rutiineihin. Näin talven tullen olisi kiva kokeilla jotain hoitavampia tuotteita, kun iho alkaa kuivumaan enemmän 🙂

  83. Beate sanoo:

    Kiitos Nivean uutuustuotteiden esittelystä. Itse olen käyttänyt Nivean tuotteita jo pitkään. Ne ovat edullisia ja nehän lähes loppuunmyytiin joku aika sitten kauppojen hyllyiltä, kun joku vuosi sitten julkkikset testailivat tuotetta ja se päihitti kalliit luksusmerkit.
    Creme Care Facial Cleansing Milk –puhdistusemulsiota kokeilisin mielelläni ja puhdistusliinoja.

  84. Suvi sanoo:

    Tuo Creme care facial cleansing milk saattais passata mulle hyvin! Kiitti vinkistä, jos ei voittoa tuu ni sitten eiku kauppaan vaan : )

  85. Katriina sanoo:

    Puhdistusvoidetta olisi kiva testata! Jospa tämä ei jättäisi ihoa kiristävän ja kuivan tuntuiseksi..

  86. sarita sanoo:

    Cremeä, sitä on moni kehunut mutta vielä en ole itse testannut.

  87. Alli sanoo:

    Puhdistus ja ennenkaikkea kosteutus on kaiken a ja o. Näin syksyn tullen ihoni on todella kuiva ja rasvailua joutuu harrastamaan joskus myös kesken päivän. Nivean tuotteet on ollut käytössä jo pidemmän aikaa ja oon todennut niiden sopivan hyvin omalle iholleni. 🙂

  88. Veronica sanoo:

    Anti-age, olen jo niin vanha täti..

  89. Laura sanoo:

    Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan puhdistusemulsiota normaalille ja pintakuivalle iholle, sillä pintakuiva ihoni vaikeuttaa meikkaamista huomattavasti. Puhdistusliinat kiinnostavat myös!

  90. Sari Margit Granström sanoo:

    puhdistus aamuin illoin puhdistusmaidolla-voiteella,kasvovedellä virkistys,päivä-yövoide,silmänympärysvoiide,kerran viikossa kuorina-naamio,seerumi on minulle uusi juttu,sitä olisi kiva testaa.

  91. Ekaterina sanoo:

    Testaisin seerumia!

  92. Ässä sanoo:

    Puhdistusvoidetta ja puhdistusliinoja kokeilisin mielelläni! 🙂 Ihon puhdistus on myös meikäläiselle kaiken a ja o.

  93. NinniJ sanoo:

    Ihana arvonta! Haluaisin kokeilla seerumia.

  94. Mintaliina sanoo:

    Huolellinen puhdistus illalla vaahtoavalla putsarilla, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi ja yövoide. Aamulla puhdistumaidolla pyöräytys, kasvovesi, seerumi ja suojakertoimellinen päivävoide. Kuorinta ja naamio kerran viikossa. Nivean puhdistusvoide voisi sopia aamupuhdistukseen.

  95. Neea sanoo:

    Omalla ongelmallisella sekaiholla tärkein tuote taitanee olla hoitava seerumi. Myös kasvovedestä pidän kiinni , jotta iho pysyisi mattana. Olen kasvoveden kokenut avuksi.
    Näissä tuotteissa kiehtoisi uutuus itselle 🙂

  96. Enni sanoo:

    Ehdoton tuote ihon hoidossa on vauvaöljy ja sinkkivoide. haluaisin testata puhdistusmaitoa.

  97. Maarit sanoo:

    Puhdistus aamuin illoin. Kosteutus.Silloin tällöin kuorinta+naamio. Nivea on hyvä merkki – kaikki tuotteet käy 🙂

  98. kirsikka sanoo:

    hieman olen laiska ihonhoitaja.. mutta puhdistus on a ja o iltaisella ja hyvät tuotteet yöksi ja päiväksi.. mutta aina uusien tuotteiden kokeilu kiinnostaa.. Syksyääää 😉

  99. Misty sanoo:

    Testaisin mielelläni seerumia.

  100. Leena sanoo:

    Puhdistus ja kosteutus ovat kulmakiviä. Jos saisi myös muun elämän kuntoon, riittävästi unta ja stressin pois, niin myös se auttaisi hurjan paljon.

  101. Ellenlalellen sanoo:

    Ihana arvonta! Olen käyttänyt nivea tuotteita lapsesta asti. Arkipäivän suosikkini on nivean meikinpoistoliinat. Meikit lähtevät kevyesti ja iho jää kosteaksi ja ihanasti nivean tuoksuiseksi. Yöksi nivea kosteusvoidetta kasvoille. Dödönä käytän sinistä niveaa. Olisipa nivean tuoksuinen hajuvesi Mukana arvonnassa

  102. Liisukka sanoo:

    Minulla iho edelleen kiiltelee ja välillä kukkii vaikka ikääkin on jo reilusti. Puhdistan ja kosteutan ihoani säännöllisesti aamuin illoin.

  103. Nonnuska sanoo:

    Tuo seerumi kuulostaa taivaanlahjalta tällaiselle reilu kolmekymppiselle kahden pienen lapsen äipälle, jolle unta ei ole liikaa kertynyt viimeisien vuosien aikana tarpeeksi, ryppyjä on siunaantunut kuin sieniä sateella ja joka on ottanut aurinkoa koko nuoruutensa ilman voiteita.

  104. Sanna Bannouri sanoo:

    Vesi ja kosteutus sisäisesti ja ulkoisesti, riittävä lepo.

  105. Kere sanoo:

    Cleanser creami olisi kiva kokeilla.. Puhditus ja kosteutus kuuluvat päivittäisiin toimenpiteisiini

  106. Sanna sanoo:

    Kasvojen puhdistus ja kosteutus aamuin illoin kuuluu päivittäisiin rutiineihin. Lisäksi kuorinta kerran viikossa. Tuota seerumia kyllä kiinnostaisi kokeilla ja näin syksyn tullen ja ilmojen viilentyessä kasvojen kosteutukseen pitäisi löytää tehokkaat ihonhoitotuotteet.

  107. Anne-Maria sanoo:

    Pintakuivalle iholle tarvitsisin puhdistusaineen.

  108. Anna-Leena sanoo:

    Ihonhoidon tärkein juttu on mielestäni säännöllinen ja tasapainoinen elämä , puhdas ruoka, riittävästi vettä ja paljon unta! Tuotteista olisi ihana testata seerumia!

  109. Kristiina sanoo:

    Haluaisin päästä kokeilemaan erityisesti Nivean uusia puhdistusliinoja 🙂

  110. eveliina sanoo:

    Ihoni on hiljattain muuttunut rasvaisesta normaaliin/kuivaan, etsiskelen vieläkin uutta tuote sarjaa johon voisin ihastua

  111. Laura sanoo:

    Seerumia olisi kiva kokeilla. Puhdistus välillä tuppaa unohtumaan.

  112. Janna sanoo:

    Kaikkia kiinnostais kokeilla, mutta erityisesti seerumi kutkuttelis 🙂

  113. Sara sanoo:

    Puhdistusvoidetta olisi kiva kokeilla ja ottaa selvää sopiiko se näin kuivalle iholle.

  114. Sara sanoo:

    Puhdistusvoidetta olisi kiva kokeilla ja ottaa selvää sopiiko se näin kuivalle iholle

  115. tiina simoinen sanoo:

    Nivean tuotteet olleet vuosia käytössä, ovat kertakaikkisen ihania. Tuota anti-age seerumia tahtoisin kyllä kokeilla, se taitaa olla ainoo joka on jäänyt vielä ostamatta.

  116. Sonski sanoo:

    Itselläni on herkkä iho. Öljyistä löytynyt iso apu niin puhdistuksen,kuin kosteutuksenkin osalta. Ruutinina on aamuin illoin; Aamulla Vichyn tuotteilla ja illalla puhdistus Dermalogican Precleansella (lähtee hyvin meikit yms.päivän pölyt kasvoilta) + Vichyn putsari ja kasvovesi sekä kosteutus. Kuorinta hienojakoisella jauheella n.2x viikossa sekä syväpuhdistava naamio. Unohtamatta tietenkään silmänympärysgeeliä. 🙂

    Niveaa en olekaan vuosiin käyttänyt. Seerumi varsinkin kiinnostaisi ottaa itsellekin kokeiluun. 🙂

  117. Pirkko sanoo:

    Terveelliset elämäntavat 🙂
    Hyvät yöunet kuuluu myös tähän.
    Pesu puhdistus , kuorinta (parin viikon välein) ja kosteutus.
    Siinä se on kiteytettynä.

  118. heidil sanoo:

    Puhdistusmaitoa haluaisin päästä testaamaan!

  119. Heli Karita sanoo:

    Iltaisin käytän kasvojen puhdistukseen puhdistusemulsiota, kosteuttavaa kasvovettä ja kosteusvoidetta. Toki välillä se jää siihen pelkällä vedellä huljutteluun. Aamulla huuhtelen kasvot vedellä ja sipaisen kosteusvoiteen. Ihonhoidossa suosin yksinkertaisuutta.

  120. Minttu-Maaria sanoo:

    Ihonhoidossa minulle on tärkeintä kosteutus. Kuivaihoisena mitkään puhdistustuotteetkaaan eivät saa olla ns. Liian tehokkaita. Rasvaus aamunilloin saa ihoni pysymään kunnossa, ja käytössä on ollut jo tuo ihanan paksu sininen peltipurkki = nivea creme, mutta erittäin mielellään tutustuisin myös muihin postauksessa esittellyihin tuotteisiin!

  121. Heidi sanoo:

    Kuivalle iholleni ihon kosteutus on ihon hoidossa ehdoton ykkösjuttu. Terveelliset elämäntavat ja kasvojen puhdistus aamuin illoin sekä kuorinnat ja syväkosteuttavat hoidot/naamiot 1-2 kertaa viikossa tukevat kuivan ihoni hoitoa mutta tärkein on kuitenkin iholleni sopivat kosteutusvoiteet ja puhdistuksessa hellävaraisuus. Siksi haluaisinkin kokeilla Nivean Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoidetta apuna herkän ihon puhdistukseen 🙂

  122. eekku sanoo:

    Seerumia olisi kiva päästä testaileen

  123. Amanda sanoo:

    Haluaisin kokeilla erittäin kuivaan ja karheaan ihooni tuota anti-ageing -seerumia, kuulostaa hyvältä!

  124. Krista sanoo:

    Säännöllinen ihonhoito on todella tärkeää. Joka aamu ja ilta puhdistan ihon, sitten pyyhin kasvot kasvovedellä. Seerumi, jonka imeytyessä laitan kaulavoiteen. Päivävoide, jossa on auringonsuoja aamuisin. Illalla täyteläinen yövoide. Silmänympärysvoide silmien alle hennosti sormella taputellen. Hoidan ihoani tarkasti vaikka olisin kuinka väsynyt.
    Näistä Nivean tuotteista etenkin puhdistusliinat kiinnostavat. Ne ovat matkoilla tosi käteviä ja toisinaan kotonakin poistan meikit liinalla. Myös seerumi kuulostaa kivalta.

  125. Päivi sanoo:

    Puhdistan ihoa vesipesulla ja välillä puhdistusemulsiolla. Viikoittain käytän vaihtelevaa naamiota. Rasvaus on tärkeää, kun toisinaan kasvoissa on tietyissä kohti kuivia läiskiä.

    Seerumia en ole vielä koskaan kokeillut.

  126. memuli sanoo:

    Puhdistusvoide kuivalle iholle. Välillä jää iho hoitamatta valitettavasti

  127. Liina sanoo:

    Pudistusemulsio kiinnostaa, en ole nimittäin vieläkään löytänyt täysin omalle herkälle sekaiholle sopivaa putsaria!

  128. hannele karhu sanoo:

    seerumia en oo ikinä vielä kokeillut,et sen haluiaisin

  129. Taru Matikainen sanoo:

    Noita Creme Care Facial Wipeseja olisi kiva päästä testaamaan! En ole aikaisemmin moisia ihonhoitorutiineissani pitänyt tai itseasiassa edes kokeillut, niin olisi kiva testata olisiko ne se oma juttu!

  130. Marja Rummukainen sanoo:

    Olen käyttänyt Nivean tuotteita usein ja pitänyt kovasti. Cellular Anti Age on vielä tuntematon minule, joten sitä olisi ihana kokeilla!

  131. Niina sanoo:

    Kävin just maanantaina lahjaksi saamassani kasvohoidossa ja sain noottia kuorinnan laiminlyönnistä. Puhdistan kyllä ihon aamuin illoin ja rasvaan huolella. Pinta kuivalle ja ikääntyvälle (30v.) iholle kokeilisin mielelläni tuota Nivean seerumia! 🙂

  132. Nina sanoo:

    Seerumi kiinnostaa eniten. Arjessa kätevät Facial puhdistusliinat ovat loistotuote!

  133. Heli Heinonen sanoo:

    Seerumi olisi näistä kiinnostavin.

  134. Mi sanoo:

    Ihon puhdistus ja kosteutus ovat pääjuttuja! Tuntuu, että nyt kun on päässyt kolmenkympin paremmalle puolelle, pitäsi vaan taas löytää itselle sopivat kasvovoiteet.

  135. Katriina sanoo:

    Seerumi tai puhdistusliinat kiinnostaa uutuuksista eniten.

  136. susan sanoo:

    seerumi kiinnostaa

  137. Reetta sanoo:

    Facial wipes kiinnostaa niiden helppouden takia 🙂

  138. Toffeetiikeri sanoo:

    Tärkeintä itselle kasvojen ja decolteen alueen ihonhoidossa ehdottomasti puhdistus ja kosteutus. 🙂

  139. Milla sanoo:

    Puhdistusmaito olisi ihana! ♥

  140. Tuulispää sanoo:

    Näin talven lähestyessä haluaisin testata Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia, jos se vaikka elvyttäisi väsähtänyttä ihoa.

  141. Stella sanoo:

    Seerumi kiinnostaisi kokeilla:)

  142. Jaana sanoo:

    Seerumi voisi tehdä ihmeitä iholleni talven tullen, joten sitä olisi kiinnostava päästä testaamaan.

  143. Aida sanoo:

    Seerumia kokeilisin mielelläni 🙂

  144. Milla K sanoo:

    Minulla on atooppinen iho, joka etenkin talvella tarvitsee paljon kosteutusta. Nivea Creme -tuotteet ovat osaksi tuttuja jo entuudestaan, ja ovat todella hyviä ollakseen markittetuotteita. Olisin siis hyvin kiinnostunut noista puhdistustuotteista, sillä monilla tuotteilla meikkien puhdistaminen saa ihoni ärtymään ja tuntumaan entistäkin kuivemmalta.

  145. Hovatar sanoo:

    Oi, kaikki kiinnostaa! Jos ei ole arvonnassa onni myötä niin pitää mennä tutustumaan tarjontaan omilla kaupoilla.

    Aamulla puhdistan kasvot kasvovedellä jonka jälkeen laitan silmänympärysvoidetta ja kosteusvoidetta. Joskus lisään jonkin seerumin alle. Iltaisin puhdistan kasvot puhdistusgeelillä tai -voiteella. Lisäksi silmänympärysvoide ja yövoide.

  146. Jean sanoo:

    Seerumia olisi kiva päästä testaamaan, jospa siitä tulisi vakiotuote itselle!

  147. sadu sanoo:

    Kaikki kiinnostaa ehdottomasti!! Joten mukana arvonnassa 🙂

  148. TAT sanoo:

    Nivea tuotteita ei turhaan mainosteta, laadukkaita ovat.
    Olen kovasti kiinnostunut.
    Mukaan mielin 🙂

  149. Primrose sanoo:

    Seerumia kokeilisin mielelläni. Myös tuo puhdistusmaito kiinnostaa. Itselläni on aina ollut enemmänkin sekaiho, mutta näin 30 kynnyksellä se on alkanut osoittaa myös merkkejä pintakuivuudesta. Siispä geeleillä ja vaahdoilla en enää haluaisi ihoani kuivattaa.

    Ihana arvonta, mukana ollaan!

  150. marjuska sanoo:

    Seerumi ja puhdistusliinat kiinnostavat.

  151. ansu88 sanoo:

    Seerumi kiinnostaa eniten! Creme onkin jo käytössä ja muutakin niveaa löytyy kotoa.

  152. seerumi sanoo:

    Seerumi kuulostaa mielenkiintoiselta kokeiltavalta, Nivean tuotteet on ihan klassikkoja.

  153. merja sanoo:

    Seerumia kiinnostaisi kokeilla

  154. Sari P sanoo:

    Meikin puhdistus iholta ja ihon kosteutus ovat sellaisia asioita, joita en enää illalla ikinä jätä väliin 😀 Meikinpuhdistusliinoja olisi kiva kokeilla!

  155. Tiina A sanoo:

    Olsi kiva kokeilla tota anti-age seerumia. Ihon puhdistukseen käytön micellevettä silloin kun ei ole meikkiä ja puhdistusvaahtoa sekä misellevettä meikin puhdistukseen.

  156. Anni sanoo:

    Itse vielä siinä vaiheessa, että näpyt ovat ja pysyvät vaikka mitä tekisin! 🙁 Ihon puhdistuksessa olen huolellinen, mutta puhdistusliinat olisivat oiva apuväline väsyneisiin iltoihin!

  157. Anna sanoo:

    Kun aloin meikkaamaan (noin 20 vuotta sitten – kääk!) , sanoi kosmetologituttavani, että silmänympärysvoide ja kosteuttava naamio ovat ne jutut. Tätä olen uskollisesti noudattanut ja toki huolellista puhdistusta oli meikkiä tai ei. Aika jees mun iho on edelleen

  158. piitu sanoo:

    Puhdistusliinoja tahtoisin kokeilla. Puhdas iho on muutenkin tärkeintä.

  159. Sanna Koskinen sanoo:

    Seerumi kiinnostaa eniten.

  160. Rosem sanoo:

    Käytän itse meikinpoistoon vauvoille tarkoitettua natusan-pesuainetta, ja olisi kiva tutustua muihinkin puhdistusaineisiin, mielellään silmämeikki samalla aineella irti kuin muukin meikki 🙂 Kosteutukseen käytän niveaa!

  161. Päivi sanoo:

    Haluaisin päästä testaamaan eniten Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia. Muutkin tuotteet kiinnostaa.

  162. carita sanoo:

    ihon puhdistus päivittäin sekä kosteutus ja päivävode. olisi mukava testata anti age tuotetta ja kuorinta kerran viikossa

  163. ninni sanoo:

    Kaikki ihonpuhdistustuotteet kiinnostavat joten puhdistusliinoja ja emulsiota olisi kiva päästä testaamaan

  164. Karamelli sanoo:

    KAIKKEA! 😀 Mahdoton valita vain yhtä suosikkia kun kaikki kuulostavat niin ihanilta :’)

  165. TuulaV sanoo:

    Puhdistusliinat ja seerumi kiinnostavat.

  166. Minna sanoo:

    Kaikkia olisi kiva päästä testaamaan, ei ole Nivean ihonhoitotuotteisiin tullut oikeastaan liiemmin tutustuttua 🙂

  167. Malinka sanoo:

    Ihania! Yleensä käytän aika hellävaraisia tuotteita. Haluaisin päästä kokeilemaan tuota puhdistusmaitoa! Ihana arvonta.

  168. ookoo sanoo:

    Seerumi kiinnostaa eniten.

  169. helmi sanoo:

    Liinat ja seerumi ovat kätevimpiä tuotteita ihonhoidossa, niitä haluaisin päästä kokeilemaan.

  170. Emmi sanoo:

    Tällä hetkellä puhdistuksena toimii carnierin monitoimi putsari, sillä voi kuoria tai pestä nopeasti. Se on kuitenkin aika raju aine, joten välillä puhdistan hellävaraisemmin clarinssin voidemaisella pesuaineella ja kasvovedellä. Niveat tahtoisin ehdottomasti kokeiluun! (:

  171. Sofia sanoo:

    Hoitorutiiniin kuuluu hyvä kosteutus. Toimiva kuorinta himalajan suolasaippualla ja oikeat meikit. Muutoin hemmoittelen voiteilla ja naamioilla 🙂

  172. Viltsumari sanoo:

    Nuo Nivean kasvopyyhkeet ovat minulle tuttuja tästä postauksesta, ja ne itseasiassa nostaisin yhdeksi suosikkituotteistani. Ovat todella näppärät matkoilla. Arkirutiineissa ehkä se tärkein on päivä- ja yövoiteet sekä silmänympärysvoide.

  173. Pirjo sanoo:

    Iho tarvitsee kosteutusta . Mua kiinnostaa seerumit ja kosteusvoiteet joilla kasvojani yritän kiristämättöminä pitää

Kommentoi