MAKUUHUONEEN UUSI BETONISEINÄ

30/03/2016

Processed with VSCOcam with hb1 presetTikkurila MAMI GO GO 1OLYMPUS DIGITAL CAMERATikkurila MAMI GO GO 4Tikkurila colornow MAMI GO GO 1Tikkurila colornow MAMI GO GO 2Tikkurila colornow MAMI GO GO 3

Kuten ehkä muistattekin, meillä on makkarissa menossa pieni muodonmuutos jota toteutan rennosti ja pikkuhiljaa. Tähän väliin sattui täydellisen sopivasti Indiedaysin ja Tikkurilan yhteistyökampanja johon minua kysyttiin mukaan. Olin jo pitkään haaveillut eläväpintaisesta, betonimaisesta seinästä, jota pääsin omin kätösin toteuttamaan.

Tänä maanantaina alkoi Tikkurilalla ColorNow2016 Instagramkilpailu, johon voi osallistua lähettämällä kuvan tämän hetken tärkeimmästä sisustusväristä kotonaan #colornow2016 tägillä. Mahdollisuutena on voittaa 200 euron lahjakortti valitsemaansa sisustusliikkeeseen! Kisa päättyy 4.4. joten vielä on muutama päivä aikaa osallistua!

Tärkeimmät sisustusvärit omassa kodissani ovat valkoinen ja pastellisävyt, mutta niiden rinnalle on hiipinyt myös harmaa joka onkin tämän hetken suosikkini. Omaan maalausprojektiini valitsinkin sävyt Tikkurilan Color Now 2016 -oppaasta, josta löytyy tämän hetken trendivärit. Opas on muutenkin kätevä, sillä siihen on koottu jokaisesta värimaailmasta kauden suosituimmat ja herkullisimmat värit, joten jos ei halua käydä Tikkurilan yli 1000 värisävyä läpi on tämä opas oivallinen!

Betonipintaisen seinän toteutin itse Tunto Hieno -struktuuripinnoitteilla. Väreiksi valitsin Manttelin, Laastin sekä Näsiään. Harmaan lisäksi halusin nimittäin joukkoon ripauksen roosaa, jolloin lopputuloksesta tuli vielä enemmän ihan minun näköiseni. Kyseiseen maalin päädyin siksi, että sillä oli mahdollista toteuttaa eläväinen pinta helposti itse. Helppouden lisäksi itse maalaaminen kävi yllättävän nopeasti. Myös maali kuivui nopeasti ja iltapäivällä maalaamani seinä oli jo nukkumaan mennessä kuivunut. Tarkemmat työohjeet betoniseinän maalaamiseen löytyvät jatkossa tuolta Tikkurilan sivuilta.

Olen melko suurpiirteinen ihminen, mitä nyt maalaamiseen (ja aika moneen muuhunkin asiaan) tulee, joten tämä oli tosi kiva projekti toteuttaa. Maalia nimittäin sudittiin sinne tänne, eikä pientä tai liian tarkkaa pipertämistä vaadittu. Seuraavaksi toteutan samalla tekniikalla, mutta vaaleammilla harmailla sävyillä myös keittiön seinän.

Tykkään itse ainakin paljon tuosta lopputuloksesta. Tumma seinäpinta sopii mielestäni kivasti makkariin, josta betonimainen pinta tekee taas kevyemmän. Suosittelen ehdottomasti selailemaan tuota sävyopasta, silloin viimeistään sisustusinspiraatio iskee – näin kävi ainakin minulla!

Tarkat ohjeet betoniseinän toteuttamiseen löytyy siis täältä ja muistakaahan myös osallistua Instagramkisaan! Ja hei, kertokaa toki mitä itse tykkäätte uudesta seinästäni?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

16 Responses to “MAKUUHUONEEN UUSI BETONISEINÄ”

  1. Niin magee 😀

  2. Taikinanaama sanoo:

    Wau! Tosi hieno! Remonttisormea taas syyhyttää :D!

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Kiitti! Täälläkään remppakuume ei ota laantuakseen!

  3. Elena sanoo:

    Hyvältä näyttää 🙂

  4. Sanna sanoo:

    Hei!

    Satutko vielä muistamaan mikä teidän vaaleanturkoosien tuolien sävy on nimeltään?
    Kiitos!

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Hei! En hamikseni enää muista, eikä purkkikaan ollut enää tallella. Tikkurilan värikartasta kyllä sekin!

  5. Isla sanoo:

    Näyttää kyllä hyvältä!

  6. Rouseliini sanoo:

    Ihana! <3 mäkin maalasin meidän eteiseen betoniseinän Tunto Hienolla. Väreinä Graniitinharmaa ja Harso. Sopivat ihan täydellisesti yhteen ja tosi hyvä väri. 🙂

    Lopputulosta voi kurkata blogista
    http://roosablom.blogspot.fi/2016/03/diy-efektiseinan-maalaus.html?m=1

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Tosi ihana! Aika samanlainen tulossa meille keittiöön ! <3

  7. Johanna Koo sanoo:

    No on ihana ja sun makkari myös <3

  8. Julia sanoo:

    Eksyin tänne aivan sattumalta, mutta täytyy sanoa et vau! Erittäin hieno seinä tuli 🙂

  9. Livia sanoo:

    Linkkasin tän mun blogiin – toivottavasti et pahastu 😛

Kommentoi