HYVÄ ILTA

16/11/2015

Lisää videoita! Kerroinkin pari viikkoa sitten, että Scoll ja Indiedays yhteistyössä järjestivät neljälle bloggaajalle ja heidän ystävilleen hauskan illanvieton. Seurasimme rasteja ja nautimme alkudrinkin, alupalan, pääruon ja jälkkärin eri paikoissa ympäri Helsinkiä. Heti alkuksi saimme kenkiimme uudet Scoll GelActiv Everyday pohjalliset, jotta matkanteko kävisi mahdollisimman mukavasti. Tuona iltana mittariin tulikin reilut 3870 askelta! Itse tykästyin pohjallisiin, ne vaimentavat hyvin iskuja, eivätkä jalat tunnu pitkänkään lenkin jälkeen väsyneiltä. Olenkin käyttänyt niitä illanvietosta lähtien päivittäin ihan tavallisissa tennareissani.

Meillä oli tosi hauska ilta, kuten videosta varmaan huomaa! Juttelimme paljon ja jokaisella rastilla bloggari sai toimia vuorollaan Vain Elämää-henkisesti emäntänä. Tällä kertaa ei kuitenkaan laulettu, vaan aiheena oli hyvinvointi. Saimmekin hyviä keskusteluja siitä, mikä saa meidät voimaan hyvin ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Juttelimme positiivisuudesta, mikä saa meidän positiivikseni ja minkälaisia tapoja olisi muuttaa omaa asennettaan iloisemmaksi. Juttelimme myös ravinnosta ja sen vaikutuksista omaan hyvinvointiin. Lopuksi Emilia vielä piti meille pienen hyvinvointiin liittyvän tehtävän. Se oli minusta niin ihana, että jaan sen teillekkin:

Ota paperi ja kirjoita siihen kaksi asiaa, joita muuttamalla parantaisit omaa hyvinvointiasi. Olisiko se esimerkiksi aikaisemmin nukkumaan meneminen, liikunnan lisääminen, töiden vähentäminen tai ruokavalion muutos? Sitten kirjoita siihen alle milloin tekisit nämä muutokset. Ensi maanantaina, sitten joskus kun…, vuoden vaihteen jälkeen? Laita paperi sitten illalla tyynysi alla ja tee muutos HETI HUOMENNA.

Itse olen oivaltanut hyvinvoinnista sen, että se ei vaadi hampaat irveessä kuntosalilla puurtamista tai jatkuvaa kaloreiden laskemista. Hyvän olon saa nimenomaan ilon kautta. Menemällä vaikkapa sinne salille koska siitä tulee hyvä olo tai jättää jotkut ruoat syömättä siksi, että ne eivät saa sinua voimaan hyvin. Positiivinen asenne ja ajatukset vievät pitkälle! Sitä taas voi edesauttaa vaikka niinkin yksinkertainen asia kun hyvät kengät ja vielä paremmat pohjalliset. Ei ainakaan mene ilta pilalle sen takia, että jalkoihin sattuisi 😀

Olisikin kiva kuulla, mitkä asiat saavat teidät voimaan hyvin? Itse liputan ainakin hyvien yöunien ja säännöllisen ateriarytmin nimeen. Entä mikä saa teidät pysymään positiivisena tai millä tavalla saa huonon päivän käännettyä hyväksi?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.


Kommentoi