LASTENTORI

13/11/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin, että teitä ehkä kiinnostaisi, mitä aijon tehdä poikien vanhoille vaatteille ja kengille? Vaatehuonerempan keskellä sain nimittäin innostuksen käydä kaikki nykyiset sekä vintillä säilössä olleet vaatteet läpi. Ja myyn ne kaikki pois HUOMENNA Lastentori-tapahtumassa!

Olen ollut vähän laiska kirppistelijä, mitä tulee poikien vaatteisiin. Kauniista vaatteista on myös jotenkin vaikea luopua, liittyyhän niihin paljon muistojakin. Tämä paita päällä Kaapo meni ensimmäistä kertaa päiväkotiin… Mutta turhahan hyviä vaatteita on nurkissa jemmailla, kiertoon vaan! Niitä on taas muutamassa vuodessa kertynyt aikamoinen kasa. Itseasiassa kolmen ison Ikea-kassillisen verran.

Lastaan kassit huomenna laatikopyörän kyytiin ja kurvaan aamulla Tammen myymäälään, Lastentoriin niitä kauppaamaan. Suurinosa vaatteista ja kengistä on noin 3-5v kokoa. Joukossa on paljon vaatteita ainakin Popilta, Aarrekidiltä, Mainiolta sekä Mini Rodinilta. Parin euron kirppishinnoilla mennään, tosin joukosta löytyy muutama harvinainen aarre, jota minäkin itse aikanan kissojen ja koirien kanssa olen metsästänyt. Niistä pyydän vähän enemmän, mutta tarkoituksena on siis saada kaikki kiertoon uusille onnellisille omistajille. Sisävaatteiden lisäksi on kassillinen toppavaatteita, yksi välikausisetti, kumppareita, kenkiä, kerhotossuja, pipoja ja hanskoja, vauvanpeittoja, uv-vaatteita, aurinkolaseja sekä Bugaboon ja Brion vaunutarvikkeita. Niin ja leluja! Osa vielä avaamattomissa paketeissaan….

Tapahtumassa on myymässä myös muita ihania perheellisiä bloggareita, joten paljon ihanaa osteltavaa löytyy varmasti. Kirppistelyn lisäksi tuotteitaan myymässä on alla olevat yritykset. Tosi hyvillä alennuksilla tietysti. Lisätietoja löytyy tuolta facebook tapahtumasta.

Toivottavasti nähdään huomenna, vinkkaa ihmeessä jos olet tulossa paikalle, osaan sitten vähän katsoa sillä silmällä 🙂 Toivottavasti moni pääsisi huomenna moikkaamaan!

latentorijuliste-1

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “LASTENTORI”

  1. Anni sanoo:

    Oon tulossa ja hitsi, että me tarvittais toi mr minttu huppari ja collagienin tossut, jos vaan koot täsmää!! Hauskaa kirppistelyä!

  2. Heidi sanoo:

    A p u a

    menikö toi Bobon paita?

Kommentoi