BRAND NEW TALENT

27/10/2015

Kuten kerroin, päästiin muutama viikko sitten Paon kanssa pieneen sivurooliin HAVU Median tekemälle mainosvideolle. Video on osa isompaa kokonaisuutta, se nimittäin kisaa Olympus Suomen Brand New Talent tittelin voitosta. Kesällä Indiedays siis haki videotuotannon osaajia mukaan Brand New Talent -kisaan toteuttamaan mainosvideota uudella Olympus OM-D E-M5 Mark II:lla, 12-40mm f2.8 PRO:lla ja Olympuksen LS-100 mobiiliäänistudiolla. Mainos tehtiinkin samaisesta kamerasta, mutta muuten sisältöön ei puututtu. Mukaan haki ennätysmäärä osaavia ihmisiä, joista valkattiin kuusi tiimiä jatkoon. Ja yksi näistä siis HAVU Media. Voittaja palkitaan nyt tulevana lauantaina Indiedays Blog Awards gaalassa.

Itse tietysti toivon Havu Median poikien vievän Band New Talent-tittelin kotiin, mutten pelkästään sen takia että sain olla itse mukana projektissa. Siinä kun on mielestäni kivan leppoisa ja positiivinen fiilis sekä tarinankerronta. Puoleen minuuttiin ei mahdu paljoa, mutta ihanasti ovat pojat saaneet mainokseen pakattua sen, mikä itsellenikin valokuvauksessa on parasta ja rakkainta. Eli hetkien, fiiliksen ja omien tarinoiden taltioiminen. Ja voi, miten Pao onkin voinut olla noin pieni vain pari viikkoa sitten!

Itsellänikin on käytössä Olympuksen kamera, ei ihan noin pro, mutta olen ollut siihen kovin tyytyväinen. Pääsin kuvauksissa testailemaan myös tuota mainosettavaa OM-D E-M5 Mark II kameraa ja tykästyin siihen kyllä kovasti. Uskomattoman ammattimaista laatua saa minijärkkärillä, jota on tosi helppo kantaa mukana. Aivan kuten viedostakin käy ilmi. Ai, millainen se mainos sitten on? Tästä pääsette sen ihan ensimmäisinä katsomaan, kertokaa ihmeessä mitä ajatuksia ja fiiliksiä video teissä herätti!

Sebastian Kammonen: ohjaus /editointi
Joel Pircklen: DOP / kuvaus
Jonathan Begley: Kuvaus / äänet
Damon Beckford: Tuottaja
Malli: Hannes Repo

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

One Response to “BRAND NEW TALENT”

  1. tuuli sanoo:

    Onpas komea skeittari, en kestä!

Kommentoi