SE AIKA VUODESTA

12/09/2015

lindex sadevaatteet 2lindex sadevaatteet 1

Se alkaa olla taas se aika vuodesta, kun katseet siirtyvät jo lasten talvipukeutumiseen. Kappoihin alkaa ilmestymään entistä enemmän toppaa ja vaatemainoksissa tuiskuaa jo lumi. Väistämättäkin mieleen hiipii ajatus siitä , että millaisten talvikamppeet tänä vuonna lapsille. Haalarit vai takki ja housut yhdistelmä, tarvitseeko päiväkotikäyttöön oman ulkovaatekerran. Entäs sitten kaikki hatut ja hanskat? Ei nimittäin olisi eka kerta kun lähden niitä metsästämään vasta sitten kun mittari näyttää jo miinusta ja kaupoista tarjotaankin ei oota.

Olen muutamana vuonna testannut isompien ketjumerkkien lasten ulkovaatteita ja todennut ainakkin Lindexin FIX-halarit ja hanskat hyviksi ja kestäviksi. Eikä niitä ole hinnalla pilattu. Muttenkin värit ja mallit ovat olleet mukavan simppeleitä, omaa silmää miellyttäviä.

Nyt noita talvivaatteita tutkiessani törmäsin kuitenkin näihin aivan mahdottoman suloisiin sadeasuihin. Miten ihania! Perus musta toimii kuravaatteissa mielestäni mainiosti ja on lisäksi tyylikäs, mutta näissä on kuitenkin ripaus lapsille sopivaa leikkisyyttä kuosien muodossa. Kerroinkin jo aiemmin, että kahden kodin väliä seilatessa etenkin sadevaatteet tuntuvat jäävään aina väärään paikkaan, joten nyt sain hyvän syyn käydä hakemassa pojille toisen setin niitä.

Onkos teillä muuten jo mietetty tulevan talven ulkovaatehommia? Ja mitäs olette mieltä, onko eskarilaiselle vielä haalari kuitenkin paras, vaiko voisiko mennä jo takki-housut yhdistelmällä?

Käykääs kurkkaamassa vielä Lindexin söpö video talven uutuusvaatteista, näätte miltä nuo näyttävät oikeasti päällä. Samaa kautta pääsee klikkaamaan myös Lindexin verkkokauppaan.

Yhteistyö Be On ja Lindex

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi