LUONNOLLINEN KESÄMEIKKI

13/08/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moni tietää että olen näyttävien eyelinereiden ja räiskyvien huulien ystävä. Kesällä tulee kuitenkin meikkailtua vähemmän ja varsinkin nyt kun kärsin järkyttävästä siitepölyallergiasta. Silmät kutiavat ja vuotavat niin, etten voisi kuvitellakaan vetäväni niihin paksuja rajauksia.

Arki menee ihan iisisti ihan vaikka kokonaan meikittömänä, mutta viikonloppuisin kavereita nähhdessä ja ulkona käytäessä sitä haluaa kuitenkin vähän laittautua. Pari viimeistä viikkoa olenkin liikkunut ihmisten ilmoilla ilman rajauksiani. Hui! Asia on vaatinut totuttelua ja kaverini ovat saaneet usempaan kertaan vakuutella, että ei, silmäni eivät näytä kaljuilta. Joten hyvä, pieni vaihtelu onkin kivaa ja ajattelin tulevan flowkun vetää näin hyvin naturellina.

Luomivärejä en ole oikeastaan ikinä käyttänyt, eikä niitä meikkipussista muutamaa, jostain kummasta sinne joutunutta, lukuunottamatta löydykkään. Joten seuraavana palkkapäivänä aion panostaa ainakin sellaisiin! Tässä luonnolisessa meikissä luomivärin levitän muuten vain tuohon pikkuluomelle, en koko yläluomelle kaikkien meikkioppaiden vastaisesti.

Mitään varjostuksiakaan en kasvoille ole ennen jaksanut tehdä. Kunnes kerran tein ja huomasin että ehkä kannattaisi. Se tuo kasvon piirteet paremmin esiin eikä naama silloin muutenkaan ole yksi luonnoton tasavärinen pallo. Mikään sen kummempi hifistely ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa. Varjostukeen sopii mielestäni mikä vain matta ja sopivan tumma väri, omassa tapauksessa käytän oikeasti luomiin tarkoitettua väriä. Korostukset hoituu hyvin edullisella valokynällä.

Yksi tämän vuoden parhaista kosmetiikkaostoksista on ehdottomasti Cliniquen Pore Refinig Solutions – joka siis siloittaa ihon pintaa ja pitää sen mattana. Pieni nokare t-alueelle riittää koko päiväksi. Meikkivoidettakin olen käyttänyt yleensä hyvin harvoin, mutta nyt olen löytänyt sopivan kevyen ja luonnollisen tuotteen MUFE:lta. Näiden päälle riittää sitten ihan ripaus väritöntä puuteria, joka vain estää ihon kiillon. Näin iho pysyy sopivan kuulaana eikä esimerkisi kovalla työllä hankitut pisamat häviä kokonaan paksun pakkelikerroksen alle. Poskipuna on ihan must, se antaa iholle sen viimeisen silauksen. Tekee ilmeestä terveen ja freesin.

Jos katsetta haluaa terävöittää ja tuoda silmiä esiin ilman näkyviä rajauksia, on siihen hyvä kikka laittaa veden kestävää kajaalia ripsien alle! Ilme pysyy luonnolisena, mutta katseeseen tulee lisää intensiivisyyttä. Ripset kannattaa muistaa taivuttaa myös huolellisesti ja luonnolliseen meikkiin sopivasti sipaista ripsaria sopivasti.

Olen hurahtanut myös punaaviin huulirasvoihin. Pieni puna huulilla tuo kasvoihin väriä, mutta luonnollisesti. Tähän meikkiin tosin sopii myös vaikkapa kirkkaan punaiset huulet jos niin haluaa.

Hassua, että vaikka tämä meikki näyttääkin luonnollisemmalta kun tuttu megaeyelineripläjäys, niin tämän tekemiseen menee  kauemmin aikaa. Mutta ehkä se siitä, kun opin ottamaan rennommin noiden luomivärien kanssa. En ole ikinä pitänyt meikkaamista minään rakettitieteenä, mutta kyllä uuden opettelu aina ottaa aikansa. Ja varsinkin totuttelu peilikuvaan.

Tajusin juuri että Flow alkaa huomenna, enkä tiedä yhtään mitä pistän päälle!! ÄÄÄÄÄK! Tai ehkä pistäkin jonkun perus mustan turvakaavun ja vedän naamaan vaan ihan kreisit meikit?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “LUONNOLLINEN KESÄMEIKKI”

  1. Minttu sanoo:

    I H A N A tutoriaali!! Rakastan tuollaista luonnollista ehostusta ja todella hyvät ohjeet myös korostuksiin ja varjostuksiin! Aion ehdottomasti apinoida tämän (vaikkei tismalleen samoja tuotteita löydykään varastoistani…)!

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      VOI JEEEE ! Kiva että pidit! Kokeile ihmeessä, tätä on super helppo varioida 🙂 !

  2. Lillipantteri sanoo:

    Oot niin nätti!

    Pakko itsekin kokeilla tuon rajauksen laittamista ripsien alle! Mä en oo koskaan ymmärtänyt valokynän (eikö tuota sellaiseksi kutsuta?) merkitystä, mutta kyllähän se valoa tuo kasvoille. 🙂

  3. Milla sanoo:

    Kiitos tutoriaalista! Mitä noista tuotteista käytitkään tohon varjostukseen?

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Hei, varjostukseen käytin siis tuota ruskeaa (kulma) puuteria ja valokynää sitten valoihin 🙂 Onnistuu myös esim erivärisillä meikkivoiteilla, mutta mielestäni tämä on helpompi tapa 🙂

  4. HANNA sanoo:

    Nafha 😉

Kommentoi