KHAO LAK BANANA PANCAKE

28/12/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jouluaaton aattona mietin vuoden takaista. Viimeisiä jouluvalmisteluja ja Hakanimen hallissa viettyä (jonotettua) puolitoistatuntista, kun kävin ostamassa yhden leivän ja kalan miljoonan muun ihmisen kanssa. Tänä vuonna ihan kaikki oli todentotta erilailla.

Käytiin äidin kanssa ostamassa Khao Lakin keskustasta pojille pienet lahjat jouluksi. Ei viitsitty raahata suomesta, kun meillä oli muutenkin pari laukkua lahjoituksia orpokotiin vietäväksi. Shoppailun lomassa tulee tietysti nälkä, tai ei ehkä edes tullut, mutta tätä kojua ei vain voinut ohittaa.

Banana pancakesta ei saakkaan mitä tahansa pannukakkuja, vaan hyvin hyvin ohuen taikinan sisään taistellaan haluamat täytteet, jonka jälkeen se paistetaan rasvassa. Päälle voi sitten valita vaikkapa nutellaa, suklaakastiketta tai nompparelleja. Suolaisiakin vaihtoehtoja näytti olevan paljon. Äiti otti täytteeksi nutellaa ja banaania, minä mangoa ja kookosta. Voi ä-h-k-y.

Kojua pyörittävä nainen taitaakin olla kylässä jonkinmoinen julkkis, nimittäin kolme instagram seuraajaani tunnisti hänet heti ja näytti siellä olevan enemmänkin kuvia tästä mammasta. Kuvista oli hauska huomata, että jokaisessa hänellä oli erilainen essu. Tätä tällä kertaa hänellä päällä ollutta kun ehdin jo itseksenikin ihastella.

Täytyykin kotona testata ja laittaa tavallisenkin uunipannarin joukkoon jotain hedelmiä, tuskin yhtä hyvää, mutta kivaa vaihtelua ainakin!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “KHAO LAK BANANA PANCAKE”

  1. Nina sanoo:

    Ahh noi on niin jäätävän hyviä! Phuketissa tuli syötyä. <3

  2. Kaisa S. sanoo:

    Ikävä Thaimaahan! :’) ”Roti pancake” nimellä noita myytiin Koh Changin saarella. Tuli syötyä muutama..;) Kotona oon yrittänyt saada samanlaisen makuelämyksen paistamalla pannulla isoja lättyjä ja laittanut päälle banaaniviipaleita, suklaakastiketta ja kermavaahtoa. Ei ollenkaan sama, mutta hyvää silti!